Faʻapefea ona tatalaina mea natia i le Windows 8

O le tusi talosaga a Daimon Tuls e faigofie lava ona faʻaaoga, ae mafai pea e le tagata faigaluega ona i ai nisi o fesili pe a galulue ma ia. I lenei tusiga o le a tatou taumafai e tali fesili e masani ona fesiligia e faatatau i le polokalama DAEMON Tools. Faitau e aoao pe faʻapefea ona faʻaaoga Diamon Tuls.

Sei o tatou malamalama i le auala e faʻaaoga ai vaega eseese o le talosaga.

E faʻapefea ona fatuina se ata puʻe

O le tusi talosaga e mafai ai e oe ona faia ni ata puʻe. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e filifilia se faila ua faʻaofi i totonu o le taʻavale, poʻo se seti o faila i luga o le komepiuta o le komepiuta.

O le taunuuga o le ata e mafai ona faʻasaoina i se komepiuta, susunu i isi atigi. E i ai foi le mafai ona puipuia mea e aofia ai ma le upega tafailagi.

Faitau atili e uiga i lenei mea i le tusiga talafeagai.

E faʻapefea ona fatuina se ata puʻe

E faʻapefea ona e lafoina se ata o le ata

O le taimi lava e mafai ai e le polokalama ona fatuina ata, ona tatau lea ona faitau i ai. O ata tatala o ata o se tasi o galuega autu a Diamon Tuls. O le faagasologa atoa e faia i ni nai kiliki mo kiliki. Na o oe e manaʻomia le faapipiiina o le faila i luga o le komepiuta komepiuta o le komepiuta.

E faʻapefea ona e lafoina se ata o le ata

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le taʻaloga e ala i meafaigaluega a le DAEMON

O se tasi o mafuaaga sili ona lauiloa mo le faʻaaogaina o le talosaga o le faʻapipiʻiina lea o taaloga na sii mai o se ata puʻe. Mo le faʻapipiʻiina o le taaloga i se ituaiga foliga, e tatau ona faʻatauina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le taʻaloga e ala i meafaigaluega a le DAEMON

O nei tusiga o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama i le auala e faʻaaoga ai Diamon Tuls.