Saili po o ai e fiafia i tagata VKontakte

I lalo o nisi tulaga, o oe, i le avea ai ma se faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, atonu e fiafia i faʻamatalaga faaopoopo e uiga i se isi tagata. O mea faigaluega autu o lenei punaoa e matua vavaeeseina ai le avanoa e siaki ai mea e fiafia i ai, ae o loo i ai pea se vaifofo - o vaega faaopoopo-tolu, lea o le a talanoaina atili.

Saili po o ai e fiafia i le tagata e faaaogaina

E ui i le mea moni o lenei tusiga tatou te paʻi atu i luga o le autu o le tulimataʻiina o vaega lona tolu, atonu o loʻo e fiafia i le faiga o le matamataina o oe lava tulaga. "Ou te fiafia i ai". O se taunuuga, matou te fautuaina e suesue se tusiga faapitoa i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona aveese mea mai VK photos

I le faaopoopo atu i le mea o loʻo i luga, aʻo leʻi alu i le mea autu, e taua le maitau le mea moni e leai se auala na tuʻuina atu e faʻatagaina e le VKontakte administration. Ona o lenei tulaga, e mafai ona e foia soʻo se faigata i le na o le faasino i taʻiala o se tasi o faʻaopoopoga o loʻo i luga poʻo le tuʻuina atu o se faʻamatalaga talafeagai.

E le fautuaina e faʻaaoga metotia e ese mai mea ua taʻua, aemaise lava pe'ā iai ni manaʻoga faʻatagaina mo le faʻatagaina e ala i le va fealoai. VK network.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻamalo tusi tusi VK

Metotia 1: O le talosaga "O ai e tutusa laʻu uo?"

Mai auala uma o loʻo i ai nei mo le sailia o fua faʻatatau "Ou te fiafia i ai" mai se tagata ese, o lenei metotia e sili ona talitonuina. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o lenei tusi talosaga ua atiaeina tuusao i luga o le upega tafailagi VKontakte i le faʻaaogaina o vaega API faavae.

E foliga mai o le a tulai mai ni faigata ma le sao o taunuuga o auiliiliga.

Faamolemole ia matau o le lisi o le uo a le tagata ua filifilia o le faavae lea mo le suʻeina. I le taimi lava e tasi, o ata o uo a le tagata o siakiina e na o le na o le suʻesuʻe.

O lenei metotia ua mamanuina e faʻavasegaina ai tagata o loʻo i luga o lau lisi o au uo.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopoopo i uo VK

Alu i le app "O ai e tutusa laʻu uo?"

  1. Faaaoga le fesoʻotaʻiga tuusao i luga i le manaʻoga e manaʻomia pe e te mauaina e oe lava e ala i se masini suʻesuʻeina totonu i le vaega "Taaloga".
  2. Tatala le talosaga e faʻaaoga ai le kosi talafeagai.
  3. Faatasi i le itulau amata o le talosaga "O ai e fiafia laʻu uo"maua le fanua "Faʻasoa le igoa o le uo poʻo le fesoʻotaʻiga ...".
  4. I totonu o le atigipusa e tatau ona e faʻapipiʻi le URL o le tagata o loʻo manaʻomia, e taʻitaʻia e le tusiga talafeagai.
  5. Vaʻai foi: Faʻapefea ona maua le VK ID

  6. E mafai ona e taina muamua mataitusi muamua mai le igoa o le tagata e te manaʻo ai.
  7. Tusa lava poo le a le auala e te filifilia, i le lisi o le pa'ū "Uo" O tagata faʻapipiʻi avanoa mo le suʻeina o le a faʻaalia.
  8. O le kiliki i luga o le poloka ma le tagata o loʻo manaʻomia, o lana avatar o le a faʻaalia i le itu taumatau o le faamalama o talosaga, lea e tatau ona e kiliki i le ki "Tatou amata".
  9. Manatua muamua ao leʻi suʻeina oe e mafai ona e setiina ni taʻiala faaopoopo, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le tuʻuina atu o tama poʻo teine.
  10. Faatali seiloga e siaki le tagata filifilia.
  11. I le faaiuga o le auʻiliʻiliga, o le a tuʻuina atu ia te oe le galuega o le tuʻuina o iuga i le puipui ia oe lava poʻo i le ua afaina, ae ui i lea, i le taimi e le mafai ona faʻaogaina uma nei filifiliga.
  12. O le taimi lava e maeʻa ai le sailiga mo mea fiafia, o le lisi o loʻo i lalo o le ai ai tagata na filifilia le tagata na fiafia i ata.
  13. O le talosaga ei ai faafitauli i le fesuiaiga, o le mafuaʻaga lea ua fesuiaʻi ai le tele o tagata.

  14. Mo le faigofie, e mafai ona e faʻaogaina le laulau faʻavasega e iloa ai po o ai tagata e sili ona fiafia i ai.
  15. Ina ia alu i le itulau o se tasi o tagata ua maua, kiliki le sootaga ma le igoa.
  16. O le talosaga e maua ai se vaaiga vave i ata na maua, e ala i le faʻaaogaina o le pito i lalo i le poloka ma se tasi o tagata na tuʻuina atu.
  17. A uma ona tatala le lisi o iloiloga o ata, o le a mafai ona e matauina uma ata na faʻapipiʻiina e le tagata faʻapipiʻi ia mea fiafia.
  18. E mafai ona e toe foʻi atu i le uluaʻi atunuʻu e aunoa ma le leai o ni auga, e faʻaaoga ai le ki "Ina ia sailia".

I le avea ai o se faʻaopoopoga i lenei metotia, e taua le taʻua o se isi vaega faaopoopo o le talosaga, e pei o le sailiga mo ou lava fiafiaga.

  1. Mo le taimi muamua e faatatau i le faʻaopoopoga manatu, i totonu o le fanua "Faʻavasegaina o tupua" O lau faʻamatalaga o le a faʻaalia e ala i le le mafai.
  2. I totonu o le fanua ua taua "Faʻasoa le igoa o le uo poʻo le fesoʻotaʻiga ..." E mafai ona e tuʻuina le ID poʻo le URL o lau talaaga.
  3. Vaʻai foi: E faʻapefea ona e iloa le i totonu o le VK

  4. I le tulaga na e faʻaaoga muamua se suʻega, ua tuʻuina atu ia te oe se faamau. "Filifili aʻu"e ala i le kiliki i luga ole poloka "Faʻatusatusa le fuataga o tupua", o le a faʻaalia lau talaaga.
  5. O le isi vaega o le sailiga e tutusa lelei lava ma mea na faʻamatalaina auiliili i le vaega muamua o lenei metotia.

I luga o lenei fautuaga mo lenei talosaga VKontakte, ua fuafuaina mo le auiliiliga o mea e fiafia i ai, ua maeʻa.

Metotia 2: VK Paranoid Tools

E le pei o le metotia ua uma ona tuʻuina atu, o lenei metotia o le a manaʻomia ai oe e sii mai le polokalama tʻatolu e alu mai i lalo o le polokalama faʻaoga Windows. I lenei tulaga, e te le manaʻomia le faʻaaogaina o mea faigaluega puipui a le OS ma e te le manaʻomia le faʻapipiʻiina o lenei polokalame e avea o se isi polokalama.

Alu e sau le itulau VK Paranoid Tools

  1. I le itulau autu o le 'upega tafailagi o le polokalame o loʻo fesiligia, ia mautinoa e toe iloilo le lisi o galuega tauave ua tuʻuina atu ma isi faʻamatalaga e uiga i le galuega.
  2. Faaaoga le faamau "Download"e faʻapipiʻi ai masini komepiuta i se ala masani i totonu o se masini.
  3. O loʻo amataina le polokalame, o le mea lea e ono oʻo ai i le taimi o lau lomiga.

  4. O lenei faʻaopoopoga o loʻo tuʻuina atu i se archives masani RAR.
  5. Vaai foi: WinRAR Archiver

  6. Tatala le upega taʻavale ma faʻasolo le faila EXE e fetaui ma le igoa o le polokalama.

O isi gaioiga uma lava e fesoʻotaʻi tonu ma le galuega autu o lenei polokalame.

  1. I le faamalama autu o le VK polokalama Paranoid Tools, i totonu o le fanua "Itulau", faʻaofi le URL atoa o le faʻamatalaga a le tagata o loʻo faʻapipiʻiina.

    E mafai ona e faʻaaoga le tuatusi o lau itulau o se siaki muamua o le soifua maloloina.

  2. Pe a uma ona kiliki se ki "Faaopoopo" o le a tuʻuina atu se seti o mea faigaluega mo le suʻeina o le tagata ua filifilia.
  3. E ala atu i le lisi autu o le polokalame VK Paranoid Tools faʻaogaina i le vaega "Fiafia".
  4. Mai le lisi pa'ū, filifili "Tagata faaaoga".
  5. Faamolemole ia matau e mafai ona e faatagaina i le polokalama e ala i le tatalaina o le sailiga mo fiafia i soo se faamaumauga.
  6. E le mafai, e na o tagata e faʻaaogaina ata e suʻeina.

  7. I se faamalama fou "I le sini e tuʻuina ai tane" E mafai ona e faʻapipiʻia le filiga na o oe.
  8. Ina ia faia se suʻesuʻega masani, kiliki le ki. "Faʻamatalaga vave".
  9. O le taimi nei o le suʻega faʻataʻitaʻiga mo faʻataʻitaʻiga o le a amata "Ou te fiafia i ai".
  10. Afai e siakiina se tagata faʻaaoga mo se taimi umi, e mafai ona e vavaeeseina o ia mai le suʻesuʻeina e ala i le faʻaaogaina o le ki "Skip".
  11. A maeʻa ona iloiloina mea fiafia i le poloka "E Pei o" o tagata latou te fiafia i ai le ata o le a faʻaalia i totonu.
  12. Ina ia faia soʻo se faʻamalosi i luga o itulau ua maua, ia-kiliki i luga o le tagata ma filifili le avanoa e fiafia i ai oe i mea na tuʻuina atu.
  13. A uma ona faʻatumu fautuaga mai faatonuga, e mafai ona e mauaina mea uma e fiafia i ai le tagata faʻapipiʻi.

I le faaopoopo i nei mea uma, e taua le gauai atu i le mea moni e faapea o nisi o galuega o lenei polokalama e manaʻomia ai faʻatagaga faʻatagaina ma le faʻatauina o nisi faʻaopoopoga i se faleoloa faapitoa. O le tele oi latou e maua ai ni mea aoga tele i se tau talafeagai, e ui lava i le saʻo aʻiaʻi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona vaʻai i uo lilo VK

Matou te faʻamoemoe na mafai ona e foia le faafitauli o le sailia o fiafia o se tagata VK. Mananaia sili!