Aveese se itulau VK lautele

E mafai ona faʻamautinoa polokalame i le faʻatinoina o iOS, pe o le iPhone, iPad poʻo le iPod, i ni auala eseese - faʻatasi ai ma se faʻamaoni, Touch ID (fuʻa tamatamailima) poʻo le ID ID (faʻailoga alofilima). O nei puipuiga uma o loʻo i ai se mea leaga - afai e faʻagaloina pe le sao le faʻailogaina ole tele o taimi, ua malepe le uati pe ua leaga se tasi, e le mafai ona e tatalaina le mea apu apu. O le mea e lelei ai, o loʻo i ai polokalama faapitoa e mafai ai e oe ona aveese soʻo se poloka, ma o le tasi oi latou o le a talanoaina i lenei tusiga.

iMyFone L LockWiper fesoasoani e toefaʻailogaina se loka loka, iPhone ma iPod Touch. E lagolagoina e le polokalame lomiga faʻaonaponei o iOS ma galue ai ma masini uma a Apple, e aofia ai faʻataʻitaʻiga aupito lata mai. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e tatalaina moni lava se masini i ni nai minute, e tusa lava poo fea auala e puipuia. O le mea moni, iMyFone L LockWiper e na o le tasi le galuega, ae o le lautele ma mautinoa e aoga i mataupu uma o le poloka.

E taua: A aveesea le puipuiga e faʻaaoga ai iMyFone L LockWiper, o le a faʻaaogaina uma faʻamatalaga mai le masini, ma o iOS o faʻapipiʻiina i luga o le a otometi lava ona toe faafou i le lomiga lata mai. Peitai, i le noatia ma le fai fuafua i le maua o se faʻamaumauga i le iCloud o le a toe faʻaleleia.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le iPhone e ala i iTunes

4-numera faʻamaonia

Afai e puipuia lau masini iOS i se faʻailoga masani e fa-fausaga ma ua galo ia te oe, e te le sao i nisi taimi pe le mafai foi ona e ulufale i ai (mo se faataitaiga, ona o le gau), faaaoga iMyFone L LockWiper e pasia, pe sili atu, toe faatulaga lenei puipuiga. Pau lava le mea e te manaʻomia o le faʻafesoʻotaʻiina o lau masini feaveaʻi i lau komepiuta e faʻaaoga ai le launi o le uila ma amata ai le toe faʻaleleia o taualumaga. E faʻapea foi, e mafai ona tatalaina ma faʻatau mai lima o le iPhone poʻo le iPad, pe afai e lokaina e le tagata muamua.

6-numera faʻamaoni

O le code access, e aofia ai le ono tagata, e mafai lava ona galo pe ulufale i le sese. E pei o se palakalafa faigofie, e mafai ona suia e se isi tagata e faʻaaogaina poʻo tamaiti, ma, ioe, o le a leai se aoga pe afai e faaleagaina le mata o le masini feaveaʻi. I nei mataupu uma, iMMFone L LockWiper e mafai ma e tatau ona faʻaaoga e tatala ai le loka ua faʻapipiʻiina i le iPhone, iPad poʻo le iPod. E leai se masalosalo o le a le fiafia tagata faʻapitoa i le poto masani i le mea moni, o laasaga taitasi o le toe faʻaleleia o loʻo tuʻuina mai ma faʻataʻitaʻiga vaaia.

Touch ID (sikili tamatamailima)

O le siakiina o tamatamailima, lea ua ofoina atu i le Apple-masini o augatupulaga ua mavae, e mafai foi ona toilalo ona o le faaleagaina faaletino, e mafai foi ona tupu i le tamailima o le tagata (e tupu i nisi taimi). E pei ona i ai i faʻaupuga, o le Touch ID ua faʻapipiʻi mo le puipuiga e mafai ona suia faʻafuasei pe patino pe auai i le tagata muamua na te umiaina le masini. iMyFone L LockWiper o le a faigofie lava ona aveese se puipuiga lelei, a maeʻa lea o le a mafai ai e oe ona faʻaaoga atoatoa le mafai gafatia o lau masini feaveaʻi, ma, ioe, faaopoopo se tamatamailima fou i lona mafaufau.

Faʻamataʻi ID (Faʻamatalaga Faʻafeagai)

O le X X, lea na faʻatuina mai e Apple i le tautoulu o le 2017, e pei o faʻataʻitaʻiga uma, o loʻo tuʻuina atu i ai se tekinolosi puipuia fou - faʻafeiloaʻiga i foliga. Afai e ono talafeagai le pasia o le poloka i ID ID? I le taimi lava lea e tasi, pe a tulaʻi mai se manaʻoga ma se sikulima sikolima. O mafuaʻaga nei: o le toilalo o le tagata e nafa ma le faʻatinoina o le faʻaaogaina o eletise (mo se faʻataʻitaʻiga, o se taunuuga o le matua faaleagaina o le faʻaaliga), o le faʻatauina o masini faʻaaoga po o suiga fuafuaina o foliga o le tagata i totonu o le faatulagaga. Tuʻu atu iMyFone L LockWiper i ni nai minute, ma ua faʻamaonia le polokalama e faʻagata le loka o le iPhone ile mata.

Faʻamauina o iOS mai se faila

E pei ona uma ona fai i le amataga o la tatou toe iloiloga, i le faagasologa o le tatalaina o le iPhone, iPad ma le iPod, ua uma ona tape uma faamatalaga a le tagata, ma o lea ua toe faʻafouina ai le faʻaogaina o le faiga faʻaoga.

iMyFone L LockWiper, faʻaopoopoga i le downloadina saʻo o iOS mai le 'upega tafailagi a Apple, maua ai le mafai e faʻapipiʻi le firmware i luga o se masini feaveaʻi mai se faila na muai sii mai. O lenei mea, e moni, o se mea faatauvaa, ae sili ona manaia ma aoga i mataupu e faʻatapulaʻa ai fefaʻatauaʻiga i Initaneti.

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Le i ai o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga;
  • Faamaonia le tatalaina;
  • Faʻafouina faʻafou le iOS i le lomiga lata mai.

Faʻafitauli

  • Aveese faʻamaumauga pe a uma ona tatalaina;
  • Le lava le gagana Lusia-gagana;
  • Le tau maualuga o le atoatoaga o le lomiga.

iMyFone L LockWiper o se fofo sili mo le taimi e te manaʻomia ai le tatalaina o lau iPhone, iPad ma iPod Touch. E tusa lava po o le a le ituaiga ma le ituaiga o loka na faʻapipiʻiina i luga o le masini, o lenei faʻaaoga faigofie, faigofie-faʻaaogaina o le a vave faʻaleleia, ma faʻaopoopoina le mafai gafatia e faʻafouina le faiga faʻaogaina.

Download iMyFone L LockWiper Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamatalaga mo Fesoʻotaʻiga ma iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga puʻe Auala e faʻaagaoioia ai le iPhone e faʻaaoga ai le iTunes E mafai ona ou molia laʻu iPhone i se paʻi eletise mai iPad Faʻafefea ona fufulu ata mai le iPhone, iPad poʻo le iPod e ala i iTunes

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
iMyFone L LockWiper o se polokalama faigofie ma faigofie-faʻaaoga mo le tatalaina o le iPhone. Faʻalagolago i galuega faʻatasi ma masini faʻaonaponei ma faʻalapotopotoga faʻavaomalo.
Faigaluega: Ata 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: iMyFone
Tau: $ 40
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.5.0.5