Liliu mai le XPS pepa i le PDF


O faʻatulagaina o pepa faʻaeletoroni XPS ma le PDF e talitutusa lava ma le tasi, aua e faigofie ona faʻaliliu tasi i le isi. O aso nei matou te fia faʻalauiloa atu ia te oe ni fofo talafeagai i lenei faafitauli.

Auala e faaliliu ai XPS i le PDF

E ui i le tutusa tutusa o nei faatulagaga, o le eseesega i le va oi latou e taua tele, aua o le faaliliuina o pepa o le tasi ituaiga i le isi tasi e le mafai ona faia e aunoa ma se talosaga faapitoa mo tagata liliu mai. Mo lo matou faʻamoemoega, e vaʻavaʻalata ma vaʻaia e le aufaaliliu multifunctional.

Metotia 1: AVS Document Converter

O le tali saoloto a le AVS4YOU e mafai ona faaliliuina ai pepa o le XPS i le tele o faatulagaga, e aofia ai, ioe, o loʻo i ai foi le PDF.

Faʻaola AVS Document Converter mai le 'upega tafaʻilagi

  1. A maeʻa le tatalaina ABC Document Converter, faʻaaoga le mea autu "File"pe a filifilia filifiliga "Faʻaopoopo faila ...".
  2. O le a tatalaina "Saili"lea e faʻatautaia ai i le tusi faʻatasi ma le faila XPS. A uma ona faia lenei mea, filifili le faila ma kiliki "Tatala" mo le download i le polokalama.
  3. A uma ona tatala le pepa, kiliki le ki. "PDF" i poloka "Faʻatulagaina o Faʻatulagaga". Afai e talafeagai, fetuunai fetuutuunaiga o liua.
  4. Faʻamatala le nofoaga mulimuli mo le faila e liua i le kilikiina o le ki. "Iloiloga"ona kiliki lea "Amata" e amata ai le faagasologa o le liuaina.
  5. I le faaiuga o le taualumaga o le a maua ai se feau e uiga i le maeʻa manuia. Kiliki "Faʻasalalau avanoa"ia faamasani i taunuuga o galuega.

Naʻo le toe foʻi mai o le AVS Document Converter o lona faʻagasolo lemu i pepa multipage.

Metotia 2: Mgosoft XPS Converter

O se tamaititi faʻaaogaina fesoʻotaʻiga o lona na o le tasi lava le galuega o le faʻaliliuina lea o pepa o le XPS i le tele o faʻataʻitaʻiga ma tusitusiga, e aofia ai le PDF.

Tikiake Mgosoft XPS Converter mai le 'upega tafaʻilagi aloaia.

  1. A maeʻa le polokalama, kiliki le ki. "Faʻaopoopo faila ...".
  2. I le faila o le faila o le faila, ia eli i le nofoaga XPS e te manaʻo e liliu, filifili ma kiliki "Tatala".
  3. A faʻapipiʻi le XPS i totonu o le polokalama, faʻalogo i le poloka o filifiliga. "Faʻatulagaina Faʻatulagaga & Foliga". Muamua, filifili le filifiliga i le lisi pa'ū ile lisi agavale. "PDF Faʻamaumauga".

    Ona, pe a tatau ai, sui le faletusi o galuega o le pepa. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "Suʻesuʻe ..." ma faʻaaoga le mataʻitusi filifilia le faamalama i totonu "Saili".
  4. Kiliki le ki lapopoa e amata ai le faagasologa o le liuaina. "Amata le Faʻaliliuina"i le pito i lalo o le tulimanu o le polokalama.
  5. I le faaiuga o le taualumaga i le koluma "Tulaga" o le a aliali mai se tusi "Manuia"ona mafai lea ona e tatalaina le pusa i le iuga e ala i le kilikiina o le ki "Sailiili".

    O le lisi filifilia o le ai ai le pepa liliu.

Ala, Mgosoft XPS Converter e leai foi se sese - ua totogi le talosaga, o le faʻataʻitaʻiga o le faamasinoga e le faʻamapulaʻa i galuega, ae o loʻo galue mo le 14 aso.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o fofo taʻitasi e tuʻuina atu e iai ni faʻafitauli. O le tala fiafia o la latou lisi e le faatapulaaina i polokalame e lua: o le tele o tagata liliu mai e mafai ona galulue ma pepa o le ofisa e mafai foi ona taulimaina le galuega o le faaliliuina o le XPS i le PDF.