Faʻapefea ona tatala se puipui VKontakte

I totonu o le upega tafaʻilagi Vkontakte o loʻo i ai se fuainumera tele o eseʻese eseʻese e mafai ai e oe ona faʻasoa le avanoa i le itulau e fuafua i ou lava manaʻoga. E uiga i nei tulaga, ma sili atu ona patino pe faʻafefea ona faʻailoa soʻo se tapulaa e uiga i le le faalauaiteleina, o le a talanoaina mulimuli ane i le tusiga.

Tatala le puipui VKontakte

E tatau ona e malamalama o le faagasologa o le tatalaina o se puipui i totonu o lenei upega tafaʻilagi fesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi tonu ma faʻatalanoaga. O lona uiga, i le aveeseina o tapulaa i luga o le matamataina o faʻamatalaga, oe tuʻuina atu lenei faʻamatalaga i isi, e aofia ai tagata e le masani ai, tagata asiasi asiasi mai. Ae a faʻapea ua faʻamalieina oe i lenei tulaga, mulimuli i fautuaga e tusa ai ma faatonuga.

E le talafeagai le tausisi i fautuaga uma, talu ai o le tele o tulaga e fuafuaina e oe lava manaʻoga.

Faʻaiʻu ma se faʻamalamalamaga o manatu taua, e taua le taua o se tasi o uluai tusitusiga e uiga i le faatulagaina o tapulaa i le talaaga. I le tuufaatasia o fautuaga mo le tapunia ma le tatalaina o le puipui, o au faamatalaga patino o le a saogalemu pea.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tapuni le puipui VC

Tatala avanoa i le puipui faʻailoga

Afai tatou te faamasinoina le tatalaina o le puipui o le tagata e faaaogaina atoa, ona oʻo ai lea i se tagata e le masani ai e le tatau ona i ai ni faafitauli i lenei mea. E oo mai i le faaiuga e na o na vaega e mafai ona fai i suiga tetele ua maea ona faʻataʻitaʻia e le tagata e ona le talatalanoaga i le tasi itu.

  1. Ina ia amata, faʻalautele le lisi o vaega autu o le 'upega tafaʻilagi, faʻaaoga le kiliki i lau avatar i le pito i luga o le itulau. Mai le lisi o mea, filifili le sootaga "Faʻatonu".
  2. O loʻo i luga o le faʻailoga "Aoao" maua le mea "Itulau Faʻasologa".
  3. Faʻasaʻo le mea "Faʻasalalau pou faʻamatalaga"e tuʻuina atu avanoa i le mafai e tuʻu ai faʻamatalaga i le puipui.
  4. A uma ona sui i le itulau "Faalilolilo".
  5. O le isi mea e te manaʻomia e fesuiaʻi i le faʻaoga "Tagata Uma Lava" poloka "O ai e vaai i pou a se isi tagata i luga o loʻu puipui" ma "O ai e silasila i manatu i luga"e ala i le tuʻuina atu o le avanoa e matamata ai i soʻo se tulaga i luga o le puipui, ia avea ma se isi tusi poʻo se faʻamatalaga.
  6. Ina ia faʻatagaina isi tagata e lafo a latou faʻamatalaga po o pou i lau puipui, ia seti tutusa le tau i autafa o le laina. "O ai e mafai ona lafo i laʻu itulau" ma "O ai e mafai ona tautala i aʻu pou".
  7. Afai e te faʻamoemoe e tuʻuina atu le saʻolotoga o le faʻamaoniaga mo gaioiga faʻa-tolu i le tuatusi o lou puipui, faʻafeagai ma le mea "O ai e mafai ona vaʻai laʻu itulau i luga o le Initaneti?" mautinoa ia faʻapipiʻi "I tagata uma".
  8. Aua neʻi galo e siaki pe faapefea ona faʻaalia le puipui pe'ā uma ona faʻaalia suiga e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga "Vaʻai pe faʻapefea ona iloa e isi tagata lau itulau".
  9. A maeʻa le faʻapipiʻi, e le manaʻomia le teuina.

Faʻafetai i manipulations, tagata uma lava, e aunoa ma se VK, o le a mafai ona asiasi i lau talaaga. Ma oi latou o loʻo faʻaaogaina a latou lava itulau o le a matua atoatoa le saʻolotoga e fai ai.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona natia le itulau VK

O le mea ua matou taʻuina, e ui lava o le auala autu o le tatalaina o se avanoa lautele i le puipui, o loo i ai pea ni nai faʻaopoopoga faaopoopo. O nei vaega o faʻamaufaʻailoga e fesoʻotai saʻo lava i faamaumauga lava latou, lea e tatau ona lolomiina i lau fafaga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona lafo i luga o le puipui VK

  1. Suʻe i lau faʻailoga e faʻaaoga ai le vaega "My Page" i le lisi autu o le saite.
  2. Folasaga tatala "O le a se mea fou ia te oe?".
  3. A o lei lafoina se meli i autafa o le faamau "Auina atu" aveese le loka "Mo na o uo".
  4. O le a le mafai ona e faasaʻoina ni faʻamatalaga na lolomiina talu ai nei, ma faʻavanoa lautele.

I le maeʻa ai i le taimi mulimuli, o lau lava itulau patino ua maeʻa ona tatalaina atoatoa mo tagata asiasi. I lenei tulaga, o le mea moni, o le pule autu e mo oe lava, talu ai naʻo lē e ona le teugatupe e mafai ona faʻatapulaaina se tasi, mo se faataitaiga, faʻaaoga le lisi uliuli.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faaopoopo tagata i le lisi uliuli VK

Tatala avanoa i le puipui o le vaega

I le faʻatusatusaina ma le puipui o se faʻasalalauga patino, o loʻo i ai se faiga faʻapitoa tutusa, ae na o totonu o le alalafaga. E le gata i lea, pe a faʻatusatusa i se itulau patino, i totonu o se kulupu, o avanoa e fesiligia e mafai ona suia e le gata i le na faia le lautele, ae faʻapea foi tagata e iai tulaga faʻapitoa.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopoopo se pule i le community VK

I le avea ai o se vaega o lenei faʻatonuga, o le a matou vaʻavaʻai i le faagasologa o le tatalaina o se puipui o vaega e fai ma sui o le tagata na faia le lautele, ma o se taunuuga o lea mea e mafai ona e maua ai ni eseesega i gaoioiga. Afai e te nofo i le tulaga faʻamaonia, ae faʻafeagai ma faʻafitauli, faʻaaoga le fomu faʻamatalaga e faʻamalamalama ai faʻaaliga o faigata.

  1. Tatala le lisi autu o tagata lautele e faʻaaoga le ki "… ".
  2. Skip i le vaega "Pulega o Nuu ma Afioaga".
  3. Aua le suia ia afifi "Faʻatonu", saili le poloka i luga o le itulau "Faamatalaga Faʻamatalaga".
  4. O iinei i le laina "Ituaiga o kulupu" manaʻomia le fesuiaiga o le alalafaga i "Tatala"ina ia mafai e tagata uma ona vaʻai i le puipui e aunoa ma se faʻasesega.
  5. Vaʻai foi: Faʻapefea ona fai se kulupu kulupu VK

  6. Faaaoga ia faasologa e faʻaaoga ai le ki "Faasaoina".
  7. Ma le isi, alu i le isi lisi. "Vaega".
  8. Faʻasaga i mea taitasi o loʻo tuʻuina atu, aemaise lava mo le laina "Papuipui", e tatau ona e seti le tafaoga "Tatala" poʻo "Tapulaa".
  9. Ona o lenei mea, o le a mafai e tagata faaaoga ona faʻalavelave i le galuega a nisi elemene o le puipui pe naʻo le matamata i ai.

  10. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e aveesea uma poloka mai le puipui, ma tuʻu ai le faʻatulagaina "Ave".
  11. Faasao laina e ala i le faʻaaogaina o le kuluma faapitoa.

O le mea moni e faapea o fautuaga na faʻamatalaina e i tatou ua faʻataunuʻuina lelei, o le pa puipui i totonu o le alalafaga o le a otometi ona tatalaina, e maua ai le tele o avanoa mo tagata i fafo atu.

I lenei mea ma lenei vaega, e pei o lenei tusiga, ua tatou faaiuina. Afai ei ai ni ou faafitauli, ia mautinoa e faʻamalamalama au fesili e ala i faʻamatalaga.