Aotelega o polokalame mo pulega mamao

Atonu e le o le toʻatele o tagata e faʻaaogaina le faʻasalalauga e faapea afai e faimalaga le Initaneti, e tatau ona muamua le saogalemu. I le uma, o le gaoi o au faʻamatalaga faʻamaonia e mafai ona mafua ai le tele o faafitauli. O le mea e laki ai, i le taimi nei e tele polokalame ma faʻaopoopoga i tagata suʻesuʻe e faʻamautuina galuega i luga o le Initaneti. O se tasi o faʻaopoopoga sili e faʻamautinoa ai le le faalauaiteleina o le tagata o le faalauteleina lea o le ZenMate mo Opera.

ZenMate o se faʻaopoopoga mamana lea, faatasi ai ma le fesoasoani a se faʻaufaʻailoga, tuʻuina atu le faʻamaonia ma le saogalemu o fesoʻotaiga. Sei o tatou aoao atili e uiga i le galuega o lenei faʻaopoopoga.

Faʻatonu ZenMate

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi ZenMate alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Opera ile vaega faʻaopoopo.

O iina, i totonu o le pusa saili, ulu i le upu "ZenMate".

E pei ona mafai ona e vaʻaia, i le mataupu e le tatau ona tatou tauivi pe o le a le sootaga e alu ai.

Alu i le itulau o le ZenMate extension. O iinei e mafai ai ona tatou aoao atili e uiga i gafatia o lenei faʻaopoopoga. A uma ona faitau, kiliki i le lanumeamata lanumeamata lapopoa "Faʻaopoopo i le Opera".

O le faʻapipiʻiina o le faʻaopoopoga e amata, e pei ona molimauina e le suiga i le lanu o le poloomi mai le lanumeamata i le samasama.

A maeʻa le faʻapipiʻi, ona toe valiina lea o le kiona, ma o le a faʻapipiʻi le "Installed". Ma i le Opera toolbar, o le ZenMate extension icon o le a faʻaalia.

Faamauina

Ua matou siitia atu i le itulau ZenMate aloaia, lea e tatau ona matou lesitala ina ia maua avanoa avanoa. Ulufale i lau imeli, ma faalua se palakalafa faʻamaonia ma le mautinoa. Kiliki i le faamau Igoa.

A maeʻa ona matou oʻo lea i le itulau lea matou te faafetai ai mo le lesitalaina. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le ata o le ZenMate ua liua lau lanu meamata, o lona uiga o le faʻaopoopoga ua faʻaalia ma o loʻo galue.

Faʻasologa

O le mea moni, ua uma le polokalama, ma sui lau IP i se tuatusi tolu, faʻamaonia le le faalauaiteleina. Ae, e mafai ona e faʻapipiʻiina le polokalama i le saʻo e ala i le alu i le vaega faʻavae.

Ina ia faia lenei mea, kiliki-i luga o ata ZenMate i le Opera toolbar. I le faamalama e aliali mai, kiliki i le mea "Seti".

O iinei tatou te mafai, pe a manaʻomia, suia le gagana faʻasalalauga, faʻamaonia lau imeli, pe faʻatau mai le avanoa faʻapitoa.

O le mea moni, e pei ona mafai ona e vaʻaia, o tulaga e faigofie lava, ma o le autu e mafai ona taʻua o le suiga o le gagana atinaʻe.

Pulega a ZenMate

O lenei, seʻi o tatou vaʻavaʻai pe faʻapefea ona pulea le faʻaopoopoga o le ZenMate.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le taimi nei o le Initaneti e ala mai i se sui sui i se isi atunuu. O le mea lea, o le faʻafoega o nofoaga tatou te asiasi i ai, e vaʻai i le tuatusi o lenei setete. Ae, afai e te manaʻo ai, e mafai ona tatou suia le IP i le kilikiina o le "Isi atunuu" button.

O iinei e mafai ona tatou filifilia soʻo se tasi o atunuu ua ofoina mai ia i tatou e suia ai le IP. Tatou te filifili.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o le atunuu na faʻaaogaina ai le fesoʻotaʻiga ua suia.

Ina ia faʻamalosi ZenMate, e tatau ona e kiliki i le fetaui i le tulimanu pito i lalo o le faamalama.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le faʻaopoopoga e le o toe malosi. O le faʻamaonia i le pusa o le komipiuta ua suia lanu mai le lanumeamata ma le lanu. O lenei la e le suia le IP, ma fetaui ma mea e tuʻuina atu ai le tagata e tausia. Ina ia faʻaauau le faʻaopoopoga, e tatau ona toe kiliki i luga o le lava lava kene sa matou kiliki e faʻamalo ai.

Soloia se faʻaopoopoga

Afai e te manaʻo e aveese le ZenMate faaopoopo mo soʻo se mafuaʻaga, ona tatau lea ona e alu i le Pule Sili i le lisi autu o Opera.

O iinei e tatau ona e mauaina le ulufale ZenMate, ma kiliki i luga o le satauro i le tulimanu pito i luga. I lenei tulaga, o le faʻaopoopoga o le a aveesea atoa mai le masini.

Afai tatou te mananaʻo e faʻateʻa le galuega a ZenMate, ona kiliki lea i le "Lafoaʻi" button. I lenei tulaga, o le faʻaopoopoga o le a le atoatoa, ma o le a aveeseina lona ata mai le meafaigaluega. Ae, i soo se taimi, e mafai ona e toe liliu ia ZenMate.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faalauteleina o le ZenMate mo Opera o se mea faigofie, faigofie ma aoga e faʻamautinoa ai le le faalauaiteleina ao galue i luga o le Initaneti. A e faʻatau se faʻamatalaga tuai, o lona gafatia e faʻalauteleina atili.