Foʻia faafitauli gfsdk_shadowlib.win64.dll


O le faʻamatalaga o oloa a Windows o se faʻamaufaʻailoga lea e aofia ai le lima vaega o le lima alphanumeric characters, ua mamanuina e faʻaagaga se kopi o le OS faʻapipiʻi i luga o se PC. I lenei tusiga o le a tatou talanoaina pe faapefea ona fuafua le ki i le Windows 7.

Saili le oloa autu Windows 7

E pei ona uma ona tatou tusia i luga, tatou te manaomia le ki o le oloa ina ia mafai ai ona faʻaagaga le "Windows". Afai na faʻatau se komepiuta po o se komepiuta ma se OS faʻataunuʻuina, ona faʻaalia lea o nei faʻamaumauga i luga o igoa i luga o le mataupu, i faʻamatalaga tuʻufaʻatasia, pe tuʻuina atu i se isi auala. I le boxing version, o lo o lolomiina ki i luga o le afifi, ma a e faʻatau se ata i luga o le initaneti, auina atu i le imeli. O le tulafono e pei o lenei (faataitaiga):

2G6RT-HDYY5-JS4BT-PXX67-HF7YT

E foliga mai ua leiloloa ki, ma pe a toe faʻaaogaina le polokalama, o le a le mafai ona e ulufale i lenei faʻamatalaga, ma le maumau foi le mafai gaoioi pe a maeʻa ona faʻatulagaina. I lenei tulaga, aua le faʻavaivai, aua o loʻo i ai auala faʻapitoa e iloa ai po o le fea tulafono na faʻapipiʻi ai le Windows.

Metotia 1: Polokalama mai tagata e atiaʻe faʻatasi

E mafai ona e mauaina ia Windows i le siiina o se tasi o polokalama - ProduKey, Speccy poʻo AIDA64. O le isi, o le a tatou faʻaalia pe faapefea ona foia le faafitauli i la latou fesoasoani.

ProduKey

O le filifiliga pito sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o le polokalama laitiiti ProduKey, lea e faamoemoe mo naʻo le fuafuaina o ki o mea faʻapipiʻi Microsoft.

Download ProduKey

  1. Aveese faila mai le upega tafaʻi ZIP i totonu o se pusa eseese ma taufetuli le faila ProduKey.exe e fai ma sui o le pule.

    Faitau atili: Tatala le archive ZIP

  2. O le aoga o le a faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i oloa uma a Microsoft i luga o le PC. I le anotusi o le tusiga o nei aso, matou te fiafia i le laina e faʻaalia ai le faʻamatalaga o Windows ma le koluma "Key Product". O le a avea lea ma ki o le laisene.

Speccy

Ua mamanuina lenei masini komepiuta e maua ai faamatalaga auiliili e uiga i le komepiuta - meafaigaluega faʻapipiʻi ma masini komepiuta.

Tikiake Speccy

Tikia, faʻapipiʻi ma momoe le polokalama. Alu i le lisi "Faiga Faʻavae" poʻo "Faiga Faʻavae" i le gagana Peretania. O le faʻamatalaga matou te manaʻomia o le amataga lava lea o le lisi o meatotino.

AIDA64

AIDA64 o se isi polokalame mamana mo le matamata i faʻamatalaga o le polokalame. Faʻailoga mai le Speccy tele seti o foliga ma le mea moni e faʻalautele mo se totogifuapauina.

Download AIDA64

O loʻo manaʻomia faʻamaumauga i luga ole tab. "Faiga Faʻavae" i le vaega lava e tasi.

Metotia 2: Faaaoga le tusitusiga

Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi isi polokalama i luga o lau PC, e mafai ona e faʻaaogaina se tusiga faapitoa i totonu o Visual Basic (VBS). E liua ai se kiliva failautusi o loʻo i ai faʻamatalaga autu laisene i totonu o se pepa manino. O le faʻafitia o le faʻaaogaina o lenei metotia o le saoasaoa lea o le taotoga. O le tusiga fatuina e mafai ona faʻapolopoloina i le aveʻesea faʻasalalau ma faʻaaoga pe'ā manaʻomia.

  1. Kopi le faʻailoga i lalo ma faapipii i se faila faila faigofie (notepad). Faʻamaloga laina o loʻo aofia ai le faʻamaumauga "Win8". I le "fitu" o mea uma e lelei le lelei.

    Seti WshShell = CreateObject ("WScript.Shell")

    regKey = "HKLM LOFILEI Microsoft Windows NT CurrentVersion "

    DigitalProductId = WshShell.RegRead (regKey & "DigitalProductId")

    Win8ProductName = "Suafa Suafa Windows:" & WshShell.RegRead (regKey & "ProductName") & vbNewLine

    Win8ProductID = "ID Faʻamatalaga o le Windows:" & WshShell.RegRead (regKey & "ProductID") & vbNewLine

    Win8ProductKey = ConvertToKey (DigitalProductId)

    strProductKey = "Windows Key:" & Win8ProductKey

    Win8ProductID = Win8ProductName & Win8ProductID & strProductKey

    MsgBox (Win8ProductKey)

    MsgBox (Win8ProductID)

    Function ConvertToKey (regKey)

    Const KeyOffset = 52

    WW8 = (regKey (66) 6) Ma le 1

    (66) = (regKey (66) Ma & HF7) Pe ((oWin8 ma le 2) * 4)

    j = 24

    Sini = "BCDFGHJKMPQRTVWXY2346789"

    Fai

    Cur = 0

    y = 14

    Fai

    Cur = Cur * 256

    Cur = regKey (y + KeyOffset) + Cur

    regKey (y + KeyOffset) = (Cur 24)

    Cur = Cur Mod 24

    y = y -1

    Loʻo A o y> = 0

    j = j -1

    WinKeyOutput = Mid (Chars, Cur + 1, 1) & winKeyOutput

    Last = Cur

    Loʻo A o j> = 0

    Afai (oWin8 = 1) Ona

    keypart1 = Mid (winKeyOutput, 2, Mulimuli)

    faaofi = "N"

    WinKeyOutput = Sui (winKeyOutput, keypart1, keypart1 & faaofi, 2, 1, 0)

    Afai Mulimuli = 0 Ona manumalo WinyKeut = insert & winKeyOutput

    Muta pe a

    a = Mid (winKeyOutput, 1, 5)

    b = Mid (winKeyOutput, 6, 5)

    c = Mid (winKeyOutput, 11, 5)

    d = Mid (winKeyOutput, 16, 5)

    e = Mid (winKeyOutput, 21, 5)

    ConvertToKey = a & "-" & b & "-" & c & "-" & d & "-" & e

    Galuega mulimuli

  2. Faasolo le autū autu FMTL + S, filifili se nofoaga e teu ai le tusiga ma tuʻuina atu i ai se igoa. O iinei e tatau ona e faʻaeteete. I le lisi pa'ū "Pusa o Faiga" filifili filifiliga "Faʻamaumauga uma" ma tusi le igoa e ala i le faʻaopopoina o se faʻaopoopoga i ai ".vbs". Matou te fetaomi atu "Faasaoina".

  3. Faʻasaʻo le tusitusiga i le kiliki faalua ma vave ona maua se ki o laisene Windows.

  4. Pe a uma ona kiliki se ki Ok nisi faʻamatalaga o le a aliali mai.

Faafitauli i le mauaina o ki

Afai o metotia uma ua taua i luga e maua ai le iuga i le tulaga o se seti o mataʻitusi tutusa, o lona uiga o le laisene na tuʻuina atu i le faʻapotopotoga e faʻapipiʻi se kopi se tasi o Windows i luga o PC. I lenei tulaga, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga talafeagai i le na o le faʻafesoʻotaʻiina o lau pule faʻapitoa poʻo le tuusao i le lagolago a Microsoft.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le mauaina o se mea e leiloa le oloa a le Windows 7 e faigofie tele, vagana ai, o le mea moni, o loʻo e faʻaaogaina se laisene voluma. O le auala sili ona vave o le faʻaaogaina lea o le tusitusiga, ma o le faigofie o le polokalama ProduKey. Speccy ma AIDA64 tuʻuina atu faʻamatalaga auiliili.