Lapataiga USB i le maea ai ona faʻapipiʻi le Windows 7


O le komepiuta o le komepiuta o se nofoaga e teu ai ala pupuu o polokalame talafeagai, faila ma faila e tatau ona vave maua. I luga o le komepiuta, e mafai foi ona e tausia "faamanatu", tusi pupuu ma isi faamatalaga talafeagai mo le galuega. O lenei tusiga ua faʻamaoni i le auala e fatuina ai na elemene i luga o le komepiuta.

Fausia se api i luga o lau laulau

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi elemene o le komepiuta e teu ai faʻamatalaga taua, e mafai ona e faʻaaoga uma polokalama e tolu ma meafaigaluega a le Windows. I le tulaga muamua, matou te maua le telefoni feaveaʻi e tele ana galuega i totonu o lona atinaʻe, i le tulaga lona lua - o meafaigaluega faigofie e mafai ai e oe ona amata galuega i le taimi lava lena, e aunoa ma le sailia ma filifilia se polokalama talafeagai.

Metotia 1: Tomai Faʻatasi

O ia polokalama e aofia ai analog o le "lanu" faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, Notepad ++, AkelPad ma isi. O i latou uma o loʻo faʻatulagaina o ni tusitala tusitusi ma e eseese a latou galuega. O nisi e talafeagai mo le polokalama, isi mo tagata mamanu, isi mo le teuteuina ma le teuina o ni tusitusiga faigofie. O le uiga o lenei auala o le maeʻa ona faʻatulagaina, o polokalame uma e tuʻuina a latou auala i luga o le komepiuta, lea na faʻalauiloa ai le faatonu.

Vaʻavaʻai foi: Faʻamaumauga aupito sili ona lelei o le tusitala o le Notepad ++

Ina ia mafai ona tatala uma faila faila i le polokalama ua filifilia, e tatau ona faia ni nai manipulations. Mafaufau i le faagasologa i luga o le faataitaiga o le Notepad ++. Faamolemole ia matau e tatau ona e faia na taga naʻo le faila o faila. .xtxt. A le o lea, e ono tulai mai ni faafitauli ma le lafoaia o nisi polokalama, tusitusiga, ma isi.

  1. Kiliki le kiliki i le faila ma alu i le mea "Tatala ma"ona matou fetaomi atu ai lea "Filifili polokalame".

  2. Filifili a matou polokalama i totonu o le lisi, seti le atigipusa, pei o le ataata, ma kiliki Ok.

  3. Afai e le oi ai le Notepad, + ona e alu loa lea "Saili"i le kilikiina o le ki "Iloiloga".

  4. O loʻo matou sailia le faila faila o le polokalama i le disk ma kiliki "Tatala". Ma le isi, o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo i luga.

O nei mea uma o le a tatalaina i totonu o se tusitala talafeagai.

Metotia 2 Meafaigaluega Faigaluega

O meafaigaluega faʻavaomalo a le Windows mo o tatou faʻamoemoega o loʻo tuʻuina atu i ni faʻaliliuga se lua: tulaga faʻapitoa Tagalaʻau ma "Faamatalaga". Muamua o se failautusi faigofie, ma o le lona lua o se faʻasologa numera o mea faapipii.

Tagalaʻau

O le unaʻitusi o se polokalama laiti lea e sau faʻatasi ma Windows ma ua mamanuina mo le faʻasaʻoina o tusitusiga. Fatuina se faila i luga o le komepiuta Tagalaʻau i auala e lua.

  • Tatala le lisi "Amata" ma i le fanua suʻesuʻe matou te tusia Tagalaʻau.

    Faʻasaʻo le polokalama, tusi le tusiga, ona faʻasolo lea o le kulupu autu FMTL + S (Faasao). I le avea ai ma se nofoaga e teu ai, filifili le laupepa ma tuʻu le igoa o le faila.

    Na faia, o le pepa manaʻomia na faʻaalia i luga o le komepiuta.

  • Kiliki i luga o soʻo se nofoaga i luga o le komepiuta ma le kulimi taumatau, tatala le suʻega "Fausia" ma filifili le mea "Faʻamaumauga o Tusitusiga".

    Matou te tuʻuina atu le faila fou i se igoa, mulimuli ane e mafai ona tatala, tusia le tusiga ma faʻasaoina i le masani masani. O le nofoaga i lenei tulaga ua le toe aoga.

Faamatalaga

O le tasi lea o mea na fausia e le Windows. E mafai ai e oe ona fai ni nai tusi laiti i luga o lau laulau, e tutusa lava ma mea e pipii i luga o se mataʻituina poʻo isi mea, lea, peitaʻi, o. Ina ia amata galue i le "Notes" e manaʻomia lou suʻeina o le lisi o meaʻai "Amata" tusi le upu talafeagai.

Faamolemole ia matau i totonu o le Windows 10 e te manaʻomia ona e ulufale "Faʻamaumauga Paʻu".

O tagata taʻavale i le "pito sili ona sefulu" e tasi le eseesega - o le gafatia e suia le lanu o le pepa, lea e matua faigofie lava.

Afai e te iloa e le talafeagai le avanoa i le lisi i taimi uma "Amata", ona mafai lea ona e fatuina se mea e faaaoga i luga o le auala i luga o lau laulau mo se avanoa vave.

  1. A uma ona e ulufale i le igoa i le sailiga, kiliki RMB i luga o le polokalama na maua, tatala le lisi "Auina atu" ma filifili le mea "I luga o le komepiuta".

  2. Faia, faila pupuu na faia.

I le Windows 10, e na o le tuʻuina atu o se sootaga i le talosaga i luga o le faʻailoga poʻo le matamata matala. "Amata".

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le fatuina o faila ma faʻamatalaga ma memos i luga o le laulau e le faigata tele. O le faʻaogaina o polokalama e maua mai ai le tapulaa aupito manaomia o meafaigaluega, ma afai e manaʻomia se faatonu e sili atu ona faʻatinoina, ona i ai lea o le telefoni faʻapitoa.