Polokalame mo le fatuina o tagavai

I totonu o lenei tusiga o le a tatou auiliiliina le polokalama MemoQ, lea e fesoasoani i tagata e vave faʻaaogaina le faaliliuga o tusitusiga talafeagai. Ua mamanuina i se auala e faafaigofie ai ma faatelevave le faagasologa.

Amataina fesoasoani

A e amata muamua e manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona faʻamautuina nisi faʻamaufaʻailoga e nafa ma le mamanu ata ma isi mea faʻapitoa. I le uluai faamalama, o le a faʻaalia se faʻavaega laitiiti i le gagana Peretania, ina ia mafai ona alu i le tulaga, e tatau ona e kiliki "Lisi".

Le isi, filifili le tele o le lapisi o le a sili ona talafeagai mo le faʻaaogaina. Lalo o le faʻaalia o le mea na natia. E le o se mea tele lenei, ae o nisi atonu e aoga. I nisi auiliiliga, e mafai ona e fetuunai le ata vaaia i soo se taimi i le faamalama talafeagai.

O le laasaga mulimuli o le filifiliga lea o taʻaloga. E na o le lua lava filifiliga, ma o loʻo faʻaalia saʻo i lenei faamalama. E tatau ona e tuʻuina se togi i luma o le faʻamasinoga sili ona lelei. I le taimi muamua aʻo leʻi maeʻa. Sei o tatou agai i luma ina ia faamasani i galuega.

Fausiaina o galuega faatino

MemoQ sili atu ona taulai atu i le galue ai ma faila eseese. O le mea lea, o le fausiaina o le poloketi e manaʻomia mo le faia o nisi o gaioiga. Afai o le ae faʻaaogaina le polokalama i taimi uma, ona tatau lea ona e gauai atu i mamanu. E tatau ona faʻatumu le pepa faʻatusa i le taimi e tasi, ina ia mafai ai ona faʻaaoga vave, e aunoa ma le faʻaogaina o le faamatalaga tutusa i nisi o taimi. E le gata i lea, o loʻo i ai se lisi o avanoa e mafai ona e galue ai.

E taua le taulaʻi atu i le poloketi avanoa e aunoa ma le faʻaaogaina o mamanu. E i ai ni pepa e tatau ona faʻatumu, e aofia ai le gagana autu ma le gagana autu. E i ai foi le avanoa e faʻaopopo ai se tagata o tausia ma se vaega, ae o lenei mea e aoga tele mo se liʻo vaiti o tagata faʻaoga.

O le pepa o loʻo faʻapitoa ona faʻapipiʻiina, e ono iai foi nisi o latou. O lenei faagasologa o loʻo siakiina i se isi faamalama, lea e faʻasaʻo ai mea uma, pe a manaʻomia.

O le auiliiliga o le faaliliuga o loʻo faia i totonu o le faamalama ua filifilia mo lenei. O iinei e mafai ona e faʻaopopo ai metadata, faʻamaonia le sailiga, faʻamautinoa le auala e teu ai le mafaufau, filifili le punavai ma le ituaiga o tala, pe a fai o iai.

Faʻamaumauga

O lenei faʻatulagaga e aoga mo i latou e faʻaliliu faʻamatalaga patino e faʻaaoga ai faʻamatalaga, faʻapuupuuga po o fuaitau. E mafai ona e fatuina ni masini data se tele ma faʻaaogaina i galuega eseese, ma lagolagoina le faʻaaogaina o gagana e tele i totonu o se tasi o faʻamaumauga.

Faʻamatalaga laulau

Alu uma faamalama ma maua faamatalaga talafeagai e ala i lenei laulau. O le poloketi o loʻo faʻaalia i le taumatau, ma o meafaigaluega eseese o loʻo i le itu agavale ma i luga. Faamolemole silasila - tatala matala taitasi i se lisi fou, lea e faigofie tele, ma fesoasoani e le aveesea se mea.

Faʻaliliuga

O le tusiga o le ata tusi o loʻo vaevaeina faʻatasi i ni vaega, o ia mea uma e faʻamatalaina eseese i le faasologa. E mafai ona e siakiina lenei faagasologa i se taboa faapitoa, sui vave pe kopiina vaega talafeagai.

Saili ma sui

Faaaoga lenei galuega pe afai e te manaʻomia e suʻe pe suia se fasi vaega patino i le tusitusiga. Siaki nofoaga e suʻe ai le suʻega, pe faʻaoga le faʻalauteleina o tulaga ina ia vave maua ai le saʻo saʻo. O le upu maua e mafai ona vave suia i le tusia o se mea fou i le manoa.

Taimi

O le polokalame e tele vaega, meafaigaluega ma eseese mea. O nei mea uma e faʻatautaia e ala i le le mafaia e tagata atiae, ae mafai e le tagata faʻaaoga ona suia le tele mo i latou lava. E faia uma lenei mea i se lisi faʻapitoa, lea e faʻavasega ai laina uma i nusipepa.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faʻasalalauga faʻalautele;
  • Galulue faʻatasi ma galuega faʻatino.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

MemoQ o se polokalama lelei e faaliliu faila. E le talafeagai mo le faʻaaogaina o le faaliliuga o na o le tasi le upu poo le fuaiupu ma e le oi ai ni tusi tusi e fausia. Ae ui i lea, MemoQ o se galuega lelei tele ma lana galuega.

Faʻamasinoga Faʻailoga MemoQ

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll Faʻamatalaga mo Fesoʻotaʻiga ma iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga puʻe Faaliliu o le ata Multitran

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
MemoQ o se polokalama faaliliu lelei. O lona gaioiga e mafai ai e oe ona faʻatulagaina ni faila i le taimi lava e tasi, faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa po o nofoaga o faʻamaumauga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Faʻaliliuga mo Windows
Faʻapupula: Kilgray
Tau: $ 580
Toa: 202 MB
Gagana: Rusia
Version: 8.2.6