Tuuina atu faila lautele ile Firefox Siiu

Afai e te manaʻomia le auina atu i se tasi o faila tele, atonu e te ono maua le mea moni e le talafeagai le imeli. E mafai ona e faʻaogaina le ao, e pei o le Yandex Disk, OneDrive poʻo le Google Drive, ae e iai foi a latou faʻafitauli - o le manaʻomia e lesitala ma le mea moni o le faila auina atu e ave se vaega o lau teuina.

E i ai auaunaga faʻapitoa mo le taimi e tasi e lafoina ai faila tetele e aunoa ma le resitalaina. O se tasi oi latou, e leʻi leva lava ona aliali mai - Firefox lafo mai Mozilla (e te le manaʻomia se Mozilla Firefox browser e faʻaaoga le tautua), lea o le a talanoaina i lenei iloiloga. Vaʻai foi: Faʻafefea ona auina atu se faila tele i luga o le Initaneti (iloiloga o isi faʻasalalauga).

Faʻaaogaina o le Firefox Send

E pei ona taʻua i luga, o le resitalaina, poʻo le Mozilla o le siakiina e auina atu faila tetele e faʻaaoga ai le Firefox Send e le manaʻomia.

Pau lava le mea e te manaʻomia o le alu i luga o le website //send.firefox.com mai soʻo se masini.

I luga o lenei itulau, o le ae vaai i se fautuaga e sii mai ai soʻo se faila mai lau komepiuta, mo lenei mea e mafai ona e kiliki i le "Filifili le faila mai laʻu komepiuta" poo le tosoina o le faila i le matala o le masini.

E le gata i lea, o le tele o lau faila e le tatau ona sili atu i le 1 GB ", ae o faila sili atu i le tasi le gigabyte e mafai foi ona auina atu (ae le sili atu nai lo le 2.1 GB, a leai o le ae maua se feau o taʻu mai" O lenei faila e tele tele e ave i ai ").

A uma ona filifilia se faila, o le a amata ona sii mai i le Firefox Send server ma faʻamaumauga (faʻamatalaga: a faʻaaogaina Microsoft Edge, na ou matauina se pusa: o pasene avega e le "alu", ae o le download e manuia).

I le maea ai o le faagasologa, o le ae maua se fesoʻotaʻiga i se faila e galue mo le tikiake muamua, ma e otometi ona tapeina pe a uma le 24 itula.

Faʻaliliuina lenei sootaga i le tagata e manaʻomia le fesiitaiga o le faila, ma e mafai ona ia sii maia i lana komepiuta.

A e toe ulufale atu i le 'auʻaunaga i le pito i lalo o le itulau, o le a e vaʻaia se lisi o faila ua uma ona e tuʻuina atu i le mafai e faʻamalo ai (pe a fai e leʻi faʻateʻaina vave) pe toe maua se fesoʻotaʻiga.

O le mea moni, e le na o le pau lea o le tautua o le auina atu o faila tele o lona ituaiga, ae sili atu le aoga i le tele o isi mea faapena: o le igoa o se tagata e ona le igoa ma se igoa sili ona lelei ma le mautinoa o le a soloia lau faila pe a uma ona sii mai ma e le mafai ona maua e se tasi. poʻo oe e leʻi pasia le fesoʻotaʻiga.