Faʻasologa o le Task Scheduler i Windows 10


E le mafai ona e ulufale i Gmail, Google Play, Google Drive poʻo se isi lava auaunaga a le "Corporation of Good"? Faʻasalaga i le teu i totonu o lau upega tafaʻi Google e ono tulai mai ona o mafuaaga eseese.

I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i faafitauli ogaoga ma le faatagaga i Google ma taʻu atu ia te oe pe faapefea ona taulimaina i latou.

"Ou te le manatua le uputatala"

Maliliega, o se mea ese nei upu tautau ... E foliga mai e faigofie i le tilotilo muamua, o se tuufaatasiga o tagata e masani ona le faaaogaina e mafai ona faigofie ona galo.

O le tele lava o tagata e masani ona feagai ma le manaʻoga e toe faʻaleleia ia upu faila ua leiloloa, e aofia ai mai le "account" Google. O le faʻamanuiaga o le sailiga suʻesuʻe e maua ai ei tatou meafaigaluega uma e tatau ona toe faʻafoisia le avanoa i le teugatupe i lenei mataupu.

Faitau i la matou 'upega tafaʻilagi: E faʻapefea ona toefaʻoto se palakalafa i lau google account

Ae ui i lea, o le faʻafitauli i le leiloloa o faʻaupuga e mafai ona faʻamau tasi ma mo mea uma. Mo lenei mea e te manaʻomia se pule faʻamaonia faʻamaonia e pei LastPass Password Manager mo Mozilla Firefox. O nei fofo o loʻo i ai faʻaopoopoga mo tagata sailiili, ma o ni talosaga e tutoʻatasi. Latou te faʻatagaina oe e teu malu uma faʻamaumauga i se tasi nofoaga.

"Ou te le manatua le saini"

Ina ia e ulufale atu i lau Google, i le faaopoopoina i le upega tafailautusi, e tatau, e tatau ona e ulufale i lou igoa ole igoa ole imeli poo lau imeli. Ae faʻapefea pe afai e leiloa lenei faʻamaumauga - galo, tautala tautala? E tupu foi lenei mea ma o se fofo ua saunia mo lenei.

  1. Amata ona toe faʻaleleia le avanoa i le teugatupe i lenei mataupu, e te manaʻomia itulau faapitoa.

    O iinei tatou te faʻaalia ai le meli meli poʻo le numera telefoni e fesoʻotaʻi ma le teugatupe.
  2. O le mea e sosoo ai e tatau ona e ulufale i le igoa ma le igoa o loʻo lisiina i la tatou Google account.
  3. A maeʻa, e tatau ona e faʻamaonia o la matou tala lenei. Afai na e faʻamaonia se tuatusi imeli tuatusi i le parakalafa muamua o lenei faatonuga, o le a talosagaina oe e lafo se faʻamaumauga e tasi le taimi e faʻamaonia ai.

    Ia, afai e te ulufale i se telefoni feaveaʻi e fesoʻotaʻi i le "tala" a Google - o le a lafoina le code e ala i SMS. I soʻo se tulaga, ia maua se faʻamaoniga faʻatasi, kiliki "Auina atu" poʻo "Auina SMS". Ona tatou ulufale atu lea i le pepa maua i le pepa talafeagai.
  4. Faʻamaonia le faʻamatagofiega, matou te maua se lisi ma le igoa talafeagai Google-account. E tumau pea le na o le filifili le saʻo ma faʻatagaina le teugatupe.

Faʻafitauli i le toe faʻaleleia o le initaneti

Afai i le taimi o le toefuataiga o le avanoa i lau teugatupe na e maua ai se feau e le oi ai se tala faʻatasi ma faʻamatalaga faʻamaonia, o lona uiga ua faia se mea sese i le taimi e ulufale ai.

E i ai se typo i tuatusi tuatusi tuatusi poʻo i le igoa muamua ma le igoa mulimuli o le tagata. Ina ia toe ulufale i lenei faamatalaga, toe-kiliki "Toe faʻataʻitaʻi".

E tupu foi e foliga mai e saʻo mea uma ma o le toe faʻaleleia o le galuega na manuia, ae o le igoa ole tagata e manaʻomia e le i totonu o le lisi. Lenei, atonu na e ulu atu i le faletusi le saʻo po o le numera feaveaʻi. E aoga le toe faia o le taotoga, ae o isi faʻamatalaga.

"Ou te manatua le saini ma le upega tafailagi, ae e le mafai lava ona ou ulufale i"

Ioe, e tupu foi. O le tele o taimi o le tasi o faʻamatalaga sese e aliali mai.

Igoa o le igoa ma le upu faiva le aoga

I lenei tulaga, o le mea muamua e te manaʻomia e siaki ai le saʻo o le faʻamatalaga o faʻamatalaga mo le faatagaga. Taumafai e toe faafou le itulau ma faʻamautu le username ma le upu faʻaulu.

Afai e saʻo uma ia faʻamaonia, ia e faagasolo le faagasologa o le toe faʻaleleia o se Google account. E tatau ona fesoasoani.

Faitau i la matou 'upega tafaʻilagi: Faʻafefea ona toe faʻafoʻi lau faʻamatalaga i Google

Faʻasaoina o kuki

I le tulaga o se mea sese o lenei ituaiga, oa tatou gaioiga e manino ma faigofie e mafai. E na ona e manaʻomia le faʻatagaina o le kuki e teu ai i totonu o le masini.

Lesona: Faʻafefea e mafai ai kuki i le Mozilla Firefox browser

Lesona: Siili Opera: Enable Cookies

Lesona: Faʻafefea ona mafai ai kuki i le Yandex Browser?

Lesona: Faʻafefea e mafai ai kuki i Google Chrome

Lesona: Enable kuki i Internet Explorer

Ae ui i lea, o nisi taimi o le aofia ai o kuki e le mafai ona fesoasoani. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻamalo le faʻaoga o lau sailiga.

Lesona: Faʻafefea ona faʻamaonia le natia i le Google Chrome browser

Lesona: 3 auala e faʻamaonia ai kuki ma le natia i le Opera browser

Lesona: E faʻapefea ona faʻamalo le mea e siaki ai le Yandex?

Lesona: Aveese le cache i Internet Explorer

Lesona: Faʻafefea ona faʻamamaina le natia i Mozilla Firefox browser

O le a fesoasoani foi ia lava gaioiga pe afai, pe a uma ona e ulufale i le initaneti ma le upega tafailautusi, faatoa amata ona toe faafouina le itulau.

Lokaina le teutusi

Afai e te vaʻai i se faʻamatalaga sese pe ae taumafai e teu i lau Google, faʻamaonia oe ua uma ona poloka lau tala, na o le toe faʻaleleia o faʻamaumauga mo le faatagaga o le a le aoga iinei. I lenei tulaga, e tatau ona e "toe fua" lau teugatupe, ma o lenei faagasologa e ono tolopoina.

Faitau i la matou 'upega tafaʻilagi: Faʻafefea ona toe faʻafoʻi lau faʻamatalaga i Google

Na matou talanoaina ia faafitauli autu na feagai ma le faatagaina o se Google, ma a latou fofo. Afai oe popole i se mea sese pe ae faʻamaonia lau saini e ala i le faʻaaogaina o SMS poʻo se faʻaaogaga faapitoa, e mafai ona e toe faʻaleleia teugatupe o teugatupe Google