Faʻafefea ona faʻalogo vibration i luga o le iPhone

O le saoasaoa o le Initaneti e le lava i taimi uma e faia ai ni taga e manaʻomia ai le tele o auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a siiina se vitio "mamafa", ou te manaʻo i le televave o le Initaneti ia sili atu nai lo sina mea itiiti. Faatasi ai ma le fesoasoani o le polokalama DSL Speed ​​e mafai ona faatino.

DSL Speed ​​o se polokalama faʻapitoa mo le faʻamautuina o faʻamaufaʻailogaina o le a faʻateleina ai lau fesoʻotaiga Ipuite. E le tele naua galuega a le polokalama, ma i lenei tusiga o le a tatou iloiloina i latou taitoatasi.

Faʻatulagaga masani

O lenei tulaga o le autu lea i lenei polokalama. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻateleina le saoasaoa o le Initaneti i tulaga masani. O le polokalame lava ia o le a filifilia pe o fea ma le mea e sili ona lelei i luga o lau komepiuta mo le Initaneti e sili atu le lelei. Faʻafouina suiga pe a uma le toe faʻafouina o le komepiuta.

Auxiliary software

I DSL Speed ​​o loʻo i ai nisi faʻaopoopoga faʻaopoopoga o le a fesoasoani i le faʻateleina o le saoasaoa. O le mea e leaga ai, latou te le o utaina ma e le faʻapipiʻi faatasi ma le polokalama lava ia, ae o loʻo maua e ala i le kilikiina o le kulupu faapitoa ua fausia i totonu.

Siaki siaki

MTU o le tele o faʻamaumauga e mafai ona e faʻafeiloaia se faʻasalalauga i se tasi taʻaloga. Ioe, o le maualuga o le MTU, o le sili atu lea o le saoasaoa o le galuega. I lenei tulaga, e mafai ona e siaki saʻo lau MTU mai le polokalama.

Filifiliga sili ona lelei

E pei ona taua i luga, o le polokalame e filifili mo ia lava poo le a le mea ma le auala e sili ona lelei mo le faateleina o le saoasaoa o le Initaneti. Ae ui i lea, faatasi ai ma le fesoasoani a nei laina, e mafai ona e faʻamalo pe mafai ai ona faʻamalosia ni galuega faapitoa e faʻatupulaʻia ai le faʻatinoina o PC poʻo le televave o Initaneti.

O nei faʻamaufaʻailoga e naʻo le atoaga o le polokalama e maua.

Suʻega

E manaia i taimi uma le iloa o le saoasaoa e mafai e lau Initaneti ona atiaʻe. O lenei galuega o le a siakiina lenei mea, ae o le polokalama o le a faʻafeiloaia oe i le polokalama faʻapipiʻi.

Mama

  • Siaki le saoasaoa o le Initaneti ma le MTU;
  • Mea faigaluega faʻaaogaina.

Faʻafitauli

  • E leai se gagana faʻaferetania;
  • Le toe lagolagoina e le tagata e ona le atinae;
  • Faatapulaa vaega i le free free version.

DSL Speed ​​e lelei mo le faʻateleina o le saoasaoa o lau fesoʻotaʻiga. E le tele naua galuega i totonu o le polokalame, ae ua lava na o latou e faʻaaogaina ai mea e tatau ai poʻo le siakiina pe o le mea e sili ona aoga e galue pe leai foi. O le mea moni, ou te manaʻo i ni nai faʻalapotopotoga laiti, ae o ai na te iloa, atonu o le a latou taofia ai le faʻaaogaina.

LAN Speed ​​Test SpeedConnect Internet Accelerator Telefoni Iloa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
DSL Speed ​​o se polokalama e leai se totogi e faʻalautele ai lau fesoʻotaʻiga i luga ole initaneti.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: DSL-SPEED.ORG
Tau: Faʻatau
Toa: 3 MB
Gagana: Igilisi
Version: 8.0