Matou te toe maua mai le tala Amerika


O le galue i luga o le Initaneti i totonu o soʻo se masini komepiuta, e faamoemoe le tagata faʻaoga o mea uma o itulau uepi o le a faʻaalia saʻo. Ae paga lea, a le mafai, o le a le mafai ona faʻaalia lelei le initaneti e aunoa ma se faʻaoga faapitoa. Aemaise lava, o le asō o le a tatou talanoa pe faʻafefea ona faʻafouina le polotini Adobe Flash Player.

Adobe Flash Player o se laupepa lauiloa e manaʻomia mo le masini e faʻaalia ai mea e malamalama ai. Afai e le atoatoa le plug-in i le masini, e tusa ai ma lea, o le a le mafai e le upega tafaʻilagi ona faʻaali ata-masini komepiuta.

Faʻapefea ona mafai le Adobe Flash Player?


Muamua lava, e tatau ona faʻapipiʻi le plugin Adobe Flash Player mo lau komepiuta. E tele faʻamatalaga e uiga i lenei mea na faʻamatalaina i se tasi oa tatou tala ua mavae.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi Flash Player i lau komepiuta

Faʻafefea ona mafai ai le Flash Player i Google Chrome?

Muamua, e manaʻomia ona tatou oʻo i le itulau o le puletini. Ina ia faia lenei mea, ia faʻapipiʻi le sootaga lenei i totonu o le tuatusi o le upega tafaʻilagi ma kiliki le ki Ulufale e alu i ai:

chrome: // plugins

I le taimi o le itulau o le pulega o pini, saili le Adobe Flash Player i le lisi, ona faamautinoa lea ua i ai sau faamau "Taofiofia"o loʻo faʻaalia ai o loʻo mafai nei ona faʻapipiʻi. Afai e te vaʻai i se faamau "Enable", kiliki i luga, ma o le a faʻaaoga le galuega o le masini.

Faʻafefea ona mafai le Flash Player i le Yandex Browser?

Afai o oe o se faʻaaogaina o le Yandex Browser poʻo soʻo se isi lava upega tafaʻilagi i luga o le masini Chromium, mo se faʻataʻitaʻiga, Amigo, Rambler Bruzer ma isi, ona e faʻagaoioia lea o le Flash Player i lau mataupu i le auala lava lea e tasi mo Google Chrome.


Faʻafefea ona mafai le Flash Player i Mozilla Firefox?


Ina ia mafai ona faʻagaoioia le Adobe Flash Player i le Mozilla Firefox web browser, kiliki i luga o le pito i luga taumatau o le masini i le pito i luga taumatau ma i totonu o le faʻaalia o le faamalama tatala le vaega "Faʻaopoopoga".

I le itu tauagavale o le faamalama, alu i le lisi "Pupuʻu" ma siaki o le tulaga o loo i tafatafa o le Shockwave Flash plugin. "Ia aofia ai i taimi uma"Afai ei ai sau tulaga ese, ona seti lea o le mea e manao ai ona tapuni lea o le faamalama mo le galue ai ma plugini.

Faʻafefea ona mafai le Flash Player i Opera?


Pasia le fesoʻotaʻiga nei i lau 'upega tafailagi i le tuatusi faʻasalalau ma faʻafesoʻotaʻi ulufale e alu i ai:

opera: // plugins

O le a faʻaalia le laupepa o le itulau faʻasolosolo. Suʻe le polokalama Adobe Flash Player i le lisi ma ia mautinoa o loo i ai se faamau i tafatafa ane. "Taofiofia", o lona uiga e malosi le masini. Afai e te vaʻai i se faamau "Enable", kiliki i le tasi, ona maeʻa lea o le galuega a le Flash Player.

Mai lenei tamaʻi tala na e aʻoaʻoina ai le auala e mafai ai e le Flash Player ona faʻapipiʻi i le masini. Afai ei ai ni au fesili e uiga i le faʻamalosia o le Flash Player, fai atu ia i latou i faʻamatalaga.