Faʻafefea ona faitau ma auina atu SMS SMS mai se komepiuta

E iai faʻamatalaga tolu-tolu e mafai ai ona e faitauina le SMS i luga o se telefoni feaveaʻi mai se komepiuta po o le komepiuta, faʻapea foʻi ma le auina atu, e fai ma faʻataʻitaʻiga, le polokalama Android mo le mamao mamao o le AirDroid Android. Ae ui i lea, o le auala aloaia e auina atu ma faitau ai SMS i luga o lau komepiuta ma le fesoasoani a le auaunaga a Google ua lata mai nei.

O lenei faʻamatalaga faigofie faʻamatalaga pe faʻapefea ona faʻaaoga le telefoni feaveaʻi i le telefoni feaveaʻi i le telefoni feaveaʻi mai se komepiuta ma soʻo se faiga faʻaoga. Afai e iai lau lomiga lata mai o le Windows 10 faʻapipiʻiina, o loʻo i ai se isi filifiliga mo le auina atu ma le faitauina o feau - o le mea ua faʻaaogaina "Lau Telefoni".

Faʻaaoga Messages Android e faitau ma auina atu SMS

I le faʻaaogaina o le auina atu o feau "e ala i" se telefoni feaveai mai se komepiuta po o se komepiuta, o le ae manaomia:

  • Android lava ia o se atamai lea e tatau ona fesootai i luga o le Initaneti, ma o se tasi lea o lomiga aupito lata mai o le uluai fetauiga mai le Google.
  • O le komepiuta poʻo le komepiuta e faʻaaogaina ai taga e fesoʻotaʻi foi i le Initaneti. I le taimi lava e tasi e leai se manaʻoga faʻatagaina e fesoʻotaʻi uma ia masini i le 'upega tafailagi Wi-Fi tutusa.

Afai e ausia tuʻutuʻuga, o isi laasaga o le a mulimuli mai.

  1. I soʻo se masini komepiuta i luga o lau komepiuta, alu i le site //messages.android.com/ (leai se fesoʻotaʻiga e manaʻomia ai Google account). O le itulau o le a faʻaalia le QR code, lea o le a manaʻomia mulimuli ane.
  2. I luga o lau telefoni, faʻalauiloa le talosaga Savali, kiliki i luga o le ki o le lisi (tolu togitogi i le pito i luga) ma kiliki i luga o le Upega o le Upega. Kiliki "Scan QR code" ma siaki le QR code ua tuuina atu i luga o le upega tafailagi e faaaoga ai le mea pueata o lau telefoni.
  3. I se taimi puupuu, o le a faʻapipiʻiina se fesoʻotaʻiga ma lau telefoni ma o le a tatalaina e le masini se atinaʻe feʻau i savali uma ua i luga o le telefoni, o le mafai ona maua ma lafoina ni feʻau fou.
  4. Faʻaaliga: o feʻau e lafoina e ala i lau telefoni, o lona uiga. pe a fai e molia e le kamupanī mo latou, o le a tumau pea le totogi e ui lava o loʻo e galue ma SMS mai se komepiuta.

Afai e te manaʻo ai, i le laasaga muamua, i lalo o le QR code, e mafai ona e suʻeina le "Manatua lenei komepiuta", ina ia aua le matamata i le tulafono i taimi uma. E le gata i lea, afai o nei mea uma sa faia i luga o se komepiuta, lea e masani ona i ai ia oe, ma na e faʻafuasei ona galo lau telefoni i le fale, o le ae mauaina le avanoa e maua ai ma auina mai savali.

I se tulaga lautele, e faigofie tele, faigofie ma e le manaʻomia ni meafaigaluega faʻaopoopo ma ni faʻataʻitaʻiga mai isi tagata atiaʻe. Afai o le galue ma SMS mai se komepiuta e talafeagai mo oe - Ou te fautuaina.