E faapefea ona siaki le iPhone i numera telefoni


Mafaufau i le taugata tele o smartphones a Apple, e tatau ona faʻaalu le tele o le taimi e mafai ai aʻo leʻi maeʻa lau siakiina lau faʻamaonia ao le i faʻatau mai lima poʻo faleoloa e le logoina. O lea la, o le aso nei o le ae iloa ai pe faapefea ona e siakiina le iPhone i numera telefoni.

Matou te siaki le iPhone i numera telefoni

I le taimi muamua i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, matou te talanoaina auiliili pe oa auala e maua ai le numera telefoni o le masini. I le taimi nei, o le iloaina, o le mataupu e tumau pea mo mea iti - ia mautinoa o oe muamua le uluai Apple iPhone.

Faitau atili: Faʻapefea ona siaki le iPhone mo le moni

Metotia 1: Sitepu Apple

Muamua lava, o le gafatia e siaki le numera o le telefoni ua tuʻuina atu i luga o le saite Apple.

  1. Alu i soʻo se masini i luga o lenei sootaga. O le a faʻaalia se faamalama i luga o le lau e te manaʻomia e faʻamaonia le numera telefoni a le gadget, i lalo ifo o le ulufale i le tulafono faʻamaonia o loʻo faʻaalia i le ata, ona kiliki ai lea o le ki "Faaauau".
  2. I le isi taimi, o le a faʻaalia le faʻamatalaga o le masini i luga o le lau: ata, lanu, ma le aso faʻatulagaina o le faʻamutaina o le aia i le tausiga ma le toe faaleleia. Muamua lava, o le faʻataʻitaʻiga faʻamatalaga e tatau ona faʻatasia uma iinei. Afai e te faʻatau se telefoni fou, faʻalogo i le aso e muta ai le tusi saisai - i lau mataupu, e tatau ona i ai se savali e le o faʻaagaoioia le masini mo le aso nei.

Metotia 2: SNDeep.info

O le 'auʻaunaga i luga ole laiga i luga ole tolu-tausaga o le a mafai ai e oe ona solia le iPhone i numera telefoni i le auala lava e tasi e faʻaaogaina i luga ole uepisaite a le Apple. E le gata i lea, e maua ai nisi faʻamatalaga e uiga i le masini.

  1. Alu i le initaneti SNDeep.info i lenei sootaga. Muamua, e tatau ona e ulufale i le numera o le numera o le telefoni i totonu o le atigipusa o loʻo faʻaalia, mulimuli ane e tatau ona e faʻamaonia e le o oe o se robot ma kiliki le ki "Siaki".
  2. I le isi itu, o le a faʻaalia se faamalama i luga o le lau o le a faʻaalia ai faʻamatalaga atoa e uiga i le gadget o tului: ata, lanu, tele le manatua, tausaga o faʻamalolo, ma nisi faʻamatalaga faʻapitoa.
  3. Afai ua leiloa le telefoni, faʻaaoga le faamau ile pito i lalo o le faamalama "Faʻaopoopo i le lisi o le leiloa pe gaoia", mulimuli ane o le auaunaga o le a ofoina atu e faʻatumu ai se pepa pupuu. Ma afai o le tagata fou o le masini i le auala lava e tasi e siaki le numera telefoni o le gaini, o le a faʻaali atu se savali o loʻo taʻu mai ai ua gaoia le masini, ma o le a tuʻuina atu faʻamatalaga faʻamatalaga e faʻafesoʻotaʻi saʻo oe.

Metotia 3: IMEI24.com

Auaunaga i le initaneti lea e mafai ai e oe ona suʻeina le iPhone o se numera telefoni, ma IMEI.

  1. Mulimuli i lenei sootaga i le itulau IMEI24.com i le initaneti. I le faamalama e aliali mai, ulu i le siaki siaki i le koluma, ona amata lea o le suʻega e ala i le kiliki i luga o le ki "Siaki".
  2. I le isi itu, o le ata e faʻaalia ai faʻamatalaga e fesoʻotai i le masini E pei ona i ai i mataupu muamua e lua, e tatau ona foliga tutusa - o loʻo taʻu mai ai foi e iai lau masini muamua e tatau ona gauai.

Soo se tasi o auaunaga i luga o le initaneti o le a mafai ai ona e malamalama i le uluai ata o le iPhone i ou luma pe leai foi. Afai o le ae faʻatau se telefoni mai ou lima poʻo luga ole Initaneti, faʻaopopo le saite e te fiafia iai i makafaʻitusi ina ia vave siakiina le masini aʻo leʻi faʻatauina.