O le a le mea e fai pe afai e le iloa e le telefoni po o le papa pepa le SD card

O le taimi nei e toetoe lava o masini uma i luga o le polokalama faʻaogaina o Android e lagolagoina ai kata manatua (microSD). Ae ui i lea, o nisi taimi ei ai faafitauli e fesootaʻi ma lona siaki i le masini. Atonu e tele mafuaʻaga mo le faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma mo le fofoina o nisi manipisi e manaʻomia. O le isi, tatou te tilotilo i metotia mo le faasaʻoina o se mea sese.

Fofoina o le faafitauli i le sailia o le SD card i le Android

Ae e te leʻi alu i faatonuga nei, tatou te fautuaina laasaga nei:

  • Toe toe fai le masini. Masalo o le faafitauli na tupu mai o se mataupu e tasi, ma o le isi taimi e te amataina ai le masini, o le a mou atu ma o le a alu saʻo le ave taavale.
  • Toe faʻafesoʻotaʻi. O nisi taimi, e le mafai ona faʻaalia le faʻasalalau aveeseina ona ua paʻu pe paʻu i latou. Ave ese ma toe fufulu, ona siaki lea o le siaki e sao.
  • Le maualuga maualuga. O nisi masini feaveaʻi, ae maise lava matutua, lagolagoina kata manatuaina naʻo nisi voluma. Matou te fautuaina oe e faamasani oe lava i lenei uiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa poʻo i totonu o faatonuga ina ia mautinoa o le SD card ma le tele o galuega e manatuaina e masani lava i lau masini.
  • Siaki isi masini. E ono lelei le faʻamaʻapeina o le taavale afi pe gau. Faʻaofi i totonu o se isi telefoni po o se laupapa, komepiuta po o komepiuta e faʻamautinoa e aoga. Afai e le faitauina i luga o soʻo se meafaigaluega, e tatau ona sui i se mea fou.

Vaʻai foi: Autu i le filifilia o se kata mo lau telefoni

I le faaopoopo atu i ia faafitauli i le iloa, o se mea sese e tupu i le faʻamatalaga ua faʻamaʻaina le avega afi. Mo faʻamatalaga auʻiliʻiliga i auala e faʻaleleia ai, vaʻavaʻai a matou mea i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau foi: Faʻasaʻo le mea sese "Card card ua faʻaleagaina"

Afai o fautuaga muamua na le aumaia ai ni faaiʻuga ma o le mea e teu ai mea e le o fuafuaina e se telefoni po o se laupepa, ia gauai atu i auala nei o gaioiga. Na matou faatulagaina i latou i se tulaga faigata, ina ia mafai ona e faʻatinoina taʻitasi i le faasologa e aunoa ma se taumafaiga faapitoa.

Metotia 1: Aveese le faʻamatalaga faʻamatalaga

Faʻamaumauga o aso uma e faʻapipiʻiina i le masini. E le gata ina latou nofoia le avanoa faaletino i le mafaufau, ae e mafai foi ona mafua ai le tele o mea leaga o le masini. Muamua lava, matou te fautuaina le faʻamamaina o le faʻapitoa i luga o le lisi. "Toe Maua". I totonu, e tatau ona e filifilia le mea "Wipe le Faʻasologa o Cache", faʻatali mo le faʻamaeʻaina o le taualumaga ma toe amata le telefoni.

O faʻamatalaga auʻiliʻiliga pe faʻafefea ona fesuiaʻi i le Ala Faʻafouina i le faiga faʻaoga o Android ma le auala e mafai ai ona e faʻamalo le cache e mafai ona maua i tusiga nei.

Faʻamatalaga auiliili:
E faʻapefea ona tuʻuina se masini Android i le toe faʻafouina o le mode
Faʻafefea ona faʻamaonia le faʻaoga i le Android

Metotia 2: Siaki le mea sese o le kalama

I lenei auala, mulimuli i se faasologa o laasaga faigofie:

  1. Faʻafesoʻotaʻi le kata i le PC e ala i se tagata kata pepa poʻo isi masini.
  2. I le faila "O laʻu komepiuta" Suʻe le kilipa faʻatasi ma kiliki i luga i luga.
  3. I le lisi, filifili le laina "Meatotino"tab "Auaunaga".
  4. I le vaega "Siaki le siaki mo mea sese" kiliki le faamau "Faʻaalia le faʻamaonia".
  5. I le faamalama "Filifiliga" siaki ia manatu "Faʻateʻaina faʻamaonia mea sese o mea tau aʻoaʻoga ma "Siaki ma toe faaleleia vaega leaga". Le isi, taʻavale le siaki.
  6. A uma le faʻamaoniga, tuʻu le pepa i le telefoni / laulau.

Afai o le suʻesuʻeina o mea sese e leʻi fesoasoani, ona tatau loa lea ona faia ni auala tetele.

Metotia 3: Faʻamatalaina o Ala o Faasalalauga

Ina ia faia lenei metotia, e tatau foi ona e faʻafesoʻotaʻi le SD card i se komepiuta po o se komepiuta e faʻaaoga ai faʻapipiʻi poʻo ni mea faʻapitoa.

Faʻamatalaga auiliili:
Fesoʻotaʻiina o se kata i le komepiuta poʻo le komepiuta
Le mea e fai pe a le iloa e le komepiuta le kalama

Faamolemole ia maitauina pe a faia lenei faʻatinoga, o faʻamatalaga uma o le a vavae ese mai le aufaasālalau aveeseina, o lea matou te fautuaina oe e teuina faʻamatalaga taua i soʻo se isi lava nofoaga ao lei amataina.

  1. Tatala le lisi "Amata" ma alu i vaega "Komipiuta".
  2. I totonu o le lisi o masini faʻatasi ai ma le aufaʻasalalau e mafai ona aveeseina, saili le kalama, kiliki-i luga ma filifili "Faatulaga".
  3. Filifili se faila faila "FAT".
  4. Siaki le pusa i autafa o le mea "Faʻamatalaga (Faʻamalo Lisi o Mataupu)" ma amata le faagasologa o le faatulagaga.
  5. Faitau le lapataiga, kiliki "Lelei"ia malilie faatasi ma ia.
  6. O le a logoina oe i le faamaeaina o le faatulagaga.

Afai ei ai ni ou faʻafitauli i le faʻatulagaga, matou te fautuaina oe faitau lau isi tusitusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo. O iina o le ae maua ai auala e fitu e foia ai lenei faafitauli, ma e mafai ona faigofie ona toe faaleleia.

Faitau atili: Taʻiala i le mataupu pe a le faʻatalanoaina le kata

O le tele lava o taimi, o le tapeina o faʻamatalaga mai se kata fesoasoani i mataupu lea ua le toe mafai ona iloa pe a uma ona fesoʻotaʻi atu i isi masini. E tatau ona e mulimuli i faatonuga o loʻo i luga, ona vave faʻaofi lea o le aufaasālalau i totonu o lau telefoni po o lau papa ma tofotofoina lona faatinoga.

Metotia 4: Fausia se voluma avanoa

O nisi taimi ona o le mea moni o le kata o loʻo i ai se paʻu ufiufi, o lona manatua e le lava e teu ai faʻamatalaga mai se telefoni. Faatasi ai ma isi mea, i lenei tulaga o loʻo i ai faafitauli i le suʻega. Ina ia faʻaumatia, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le kata i le PC ma mulimuli i laasaga nei:

  1. E ala i le lisi "Amata" alu i "Lisi Pulea".
  2. Filifili le vaega iinei "Pulega".
  3. Faatasi ai ma le lisi o vaega uma, suʻesuʻe ma faalua-kiliki. "Puleaina o komepiuta".
  4. I le faamalama e amata, e tatau ona e filifili "Pulega o Disk".
  5. Lenei, faitau le numera o le disk o lau ave taavale eletise, ma ia gauai atu i le aofaiga atoa ole manatua. Tusi i lalo pe manatua lenei faʻamatalaga, aua o le a oʻo mai i le lima mulimuli ane.
  6. Key combination Manumalo + R tamoe le mailei Taumafai. Pusa i le lainacmdma kiliki "Lelei".
  7. I le faamalama e tatala, ulu i le poloaigavavae esema kiliki Ulufale.
  8. Tuuina atu le faatagaga e tafe ai le aoga.
  9. O lea ua e i ai i le polokalama vavae ese. E foliga tutusa lava "Poloaiga Poloaiga" ituaiga o. O iinei e tatau ona e ulufale ailisi le diskma toe kiliki Ulufale.
  10. Faitau le lisi o disks, suʻe lau 'avelaavale taavale, ona e ulufale ai leafilifili le 1fea 1 - numera numera o le aufaasālalau manaʻomia.
  11. E totoe naʻo le faʻamalamalamaina o faʻamaumauga ma vaega. O lenei faiga e faia e faʻaaoga ai le poloaigamama.
  12. Faatali seia maeʻa le faagasologa ma mafai ona tapunia le faamalama.

O lenei ua matou ausia o le SD card e mama atoatoa: o faʻamatalaga uma, o vaega tatala ma natia na tapeina mai. Mo gaioiga masani i totonu o le telefoni e tatau ona fatuina ai se leo fou. E faia lenei mea e pei o lenei:

  1. Toe faia laasaga muamua e fa mai le faatonuga talu ai e toe foi atu i le lisi o le pulea o le disk.
  2. Filifili le ala o faasalalauga e ono manaʻomia, kiliki-i luga o lona manatua ma filifili "Fausia le Tusi Fou".
  3. O le ae vaʻavaʻai i le Faʻamatalaga Faigofie o le Creation Creation. Ina ia amata galue ma ia, kiliki "Lisi".
  4. E te le manaʻomia le faʻamaʻoina o le tele o le voluma, tuʻu i luga o avanoa avanoa uma, o le mea lea o le a sili atu le lelei o le 'eleʻele afi i le masini feaveaʻi. O lea ia alu i le laasaga e sosoo ai.
  5. Tofi soʻo se tusi saoloto i le voluma ma kiliki "Lisi".
  6. O le faʻasalalauga e tatau ona faia pe afai e le o le faatulagaga le faʻafesoʻotaʻi FAT32. Ona filifili lea o le faila faila, tuu le fua o le vine "Aunoa" ma agai i luma.
  7. I le maea ai o le faʻataʻitaʻiga, o le ae iloa faʻamatalaga e uiga i mea ua filifilia. Siaki i latou ma maeʻa lau galuega.
  8. Ia i luga o le lisi "Pulega o Disk" Ua e vaʻai i se tusi fou o loʻo i ai avanoa uma i luga o le kalama. O lea na maeʻa lelei le faagasologa.

E tumau pea na o le aveeseina o le moli mai le PC po o le komepiuta ma faʻaofi i totonu o se masini feaveaʻi.

Vaai foi: Faatonuga mo le suia o le manatua o se telefoni i se kata manatua

I luga o lenei mea, ua oʻo mai la tatou tusiga i se iʻuga. I le aso, ua matou taumafai e taʻu atu ia te oe i le auiliiliga sili ona auiliili ma auala e mafai ai ona faaleleia le mea sese i le sailia o se kalama i totonu o se masini feaveaʻi e faavae i le polokalama o le Android. Matou te faʻamoemoe na aoga a matou faʻatonuga, ma na mafai ona e feagai ma le galuega e aunoa ma ni faʻafitauli.

Vaʻai foi: O le a le saoasaoa o vasega kata o le mafaufau