Auala e ulufale ai i le saogalemu i le Windows 8

I se taimi mulimuli ane i le olaga o soʻo se faʻaaogaina, e oʻo mai se taimi e te manaʻo e amata ai le polokalama i se tulaga saogalemu. E manaʻomia lenei mea ina ia mafai ai ona foia uma faafitauli ile OS, lea e mafua ona o le le saʻo o le faʻaogaina ole polokalama. O le Windows 8 e matua ese mai i ona muamua uma, o le toʻatele e ono mafaufau pe faapefea ona oʻo i se tulaga saogalemu i lenei OS.

Afai e le mafai ona e amataina le polokalama

E leʻo taimi uma e mafai ai e se tagata faʻaaoga ona amata Windows 8. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai ei ai sau mea sese poʻo pe afai o le tino e matua faaleagaina lelei e se siama. I lenei tulaga, e tele auala faigofie e ulufale ai i se tulaga saogalemu e aunoa ma le faʻaleleia o le faiga.

Metotia 1: Faʻaaoga le autu autu

  1. O le auala pito sili ona faigofie ma sili ona lauiloa e taʻavale le OS i le saogalemu mode o le faʻaaoga lea o le autu autu Shift + F8. E manaʻomia lou taʻaloina o lenei faʻasalalauga ao le i amata ona faʻamalosi le polokalama. Manatua o lenei vaitau o le taimi e laʻititi, atonu o le a le galue i le taimi muamua.

  2. A e faʻaauau pea ona e ulufale i totonu, o le a e vaʻai i le lau. "Filifiliga o gaioiga". Lenei e tatau ona e kiliki i le mea "Faʻamaumauga".

  3. O le isi laasaga e alu i le lisi "Filifiliga Maualuga".

  4. I luga o le lau e aliali, filifili "Filifiliga o le Faʻamasinoga" ma toe amata le masini.

  5. A maeʻa ona toe fai, o le a e vaʻai i se laupepa e lisi ai mea uma e mafai ona e faia. Filifili se gaioiga "Ala Lelei" (po o le a lava) faʻaaogaina le F1-F9 i luga o le komepiuta.

Metotia 2: Faʻaaogāina o se taavale e mafai ona faʻaleleia

  1. Afai o iai lau 'upega taʻavale Windows 8, o le a mafai ona e faʻamaʻa mai. A maeʻa lena, filifili le gagana ma kiliki le ki. "Toe Faʻafoisia o Mea".

  2. I luga o le lau ua masani ai i tatou "Filifiliga o gaioiga" maua le mea "Faʻamaumauga".

  3. Ona alu lea i le lisi "Filifiliga Maualuga".

  4. O le a ave oe i se palama i mea e te manaʻomia e filifili ai se mea. "Poloaiga Poloaiga".

  5. I le faʻamafanafanaga e tatala ai, ia ulu atu i le poloaiga lenei:

    faʻapipiʻi / setiina se mea e sili atu le saogalemuboot

    Ma toe amata le komepiuta.

O le isi taimi e te amata ai, e mafai ona e amataina le polokalama i se tulaga saogalemu.

Afai e mafai ona e ulufale i le Windows 8

I se tulaga saogalemu, e leai ni polokalama e amataina, sei vagana ai avetaavale autu e manaʻomia mo le faigamalo. O lenei auala e mafai ai ona e faasaʻoina mea sese uma na tutupu ona o le faaletonu o polokalama faʻapitoa poʻo aʻafiaga o le siama. O le mea lea, afai e galue le faiga, ae leai lava se mea tatou te mananao i ai, faitau auala o loʻo faamatalaina i lalo.

Metotia 1: Faʻaaogāina o le Faʻasinomaga o le Faʻasalalau System

  1. O le laasaga muamua o le taʻavale lea o le aoga. "Faʻasalaga Faʻatonu". E mafai ona e faia lenei mea i le meafaigaluega. Taumafaie mafua mai i se ala pupuu Manumalo + R. Ona ulufale lea i le poloaiga i le faamalama matala:

    msconfig

    Ma kiliki Ulufale poʻo "Lelei".

  2. I le faamalama e te vaʻaia, alu i le lisi "Download" ma le vaega "Filifiliga o le Faʻamasinoga" siaki le siaki "Ala Lelei". Kiliki "Lelei".

  3. O le ae maua se faʻasalalauga pe o fea o le a faʻamalosia ai oe e toe faʻavave vave le masini pe tolopo seia oʻo i le taimi e toe faʻafouina ai lou tino.

O le taimi nei, o le isi taimi e te amata ai, o le polokalama o le a amataina i se tulaga saogalemu.

Metotia 2: Toe Toefaʻaveʻaina

  1. Valaau le lisi o popup. "Uiga" faʻaaogaina o le autu autu Toa + I. I luga o le laulau o loʻo faʻaalia i le itu, saili le komepiuta komepiuta komepiuta. A maeʻa ona e kiliki i luga, o le a aliali mai se faʻailoga fou. E tatau ona e uuina le ki Sue luga o le piano ma kiliki i le mea "Toefaʻatonu"

  2. O le a tatala le lau masani masani. "Filifiliga o gaioiga". Toe faia laasaga uma mai le auala muamua: "Filifili gaoioiga" -> "Diagnostics" -> "Faʻatonuina tulaga" -> "Faʻamatalaga papa".

Metotia 3: Faaaoga le "Poloaiga Poloaiga"

  1. Valaʻau le faʻamafanafanaga o se pule i soo se auala e te iloa (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le lisi autu Togi + X).

  2. Ona faʻaoga lea "Laina o poloaiga" mulimuli i tusitusiga ma taomi Ulufale:

    faʻapipiʻi / setiina se mea e sili atu le saogalemuboot.

A maeʻa ona toe faʻafouina le masini, e mafai ona e faʻaogaina le polokalama i se auala saogalemu.

O le mea lea, matou te tilotilo pe faʻapefea ona liliu i se tulaga saogalemu i tulaga uma lava: pe a amata le polokalama ma pe a le amataina. Matou te faʻamoemoe o le fesoasoani o lenei tusiga o le a mafai ai ona toe faʻafoʻi le OS i le taotoga ma faʻaauau pea ona galue i le komepiuta. Fetufaai atu lenei faʻamatalaga i uo ma paaga, aua e leai se tasi na te iloa le taimi e ono manaʻomia ai le taʻavale Windows 8 i se tulaga malupuipuia.