Faʻamatalaga PDF Editor 7.2.3

O se tasi o pepa sili ona lauiloa mo le faitau tusi o le PDF. E faigofie i le tatala, faasaʻo ma tufatufaina le faila. Ae peitai, e le mafai e tagata uma ona i ai se mea faigaluega mo le matamataina o pepa i lenei faatulagaga i luga o se komepiuta. I lenei tusiga tatou te tilotilo i le polokalame Infix PDF Editor, lea e mafai ona faatino ni gaioiga eseese ma faila faapena.

Faʻamatalaga PDF Faʻamatalaga o se meafaigofie ma faigofie faigofie shareware mo le galue ai ma le faatulagaga. * .pdf. O loʻo i ai le tele o vala aoga, lea o le a tatou talanoaina i auiliiliga mulimuli ane i le tusiga.

Tatala PDF

O le mea moni, o le galuega muamua ma autu o le polokalame o le faitauina o tusitusiga i le PDF format. E mafai ona e faia le tele o manipulations ma se faila faila: kopi kopi, mulimuli i sootaga (pe afai ei ai), sui fomu, ma isi.

XLIFF Faaliliuga

Faatasi ai ma lenei polokalama, e faigofie ona e faaliliuina lau PDF i isi gagana e aunoa ma le tele o taumafaiga.

PDF foafoa

I le faaopoopo atu i le tatalaina ma le faasaʻo ua uma ona fatuina pepa PDF, e mafai foi ona e faaaogaina meafaigaluega na fausia mo le fatuina o ni pepa fou ma faatumuina i mea talafeagai.

Faʻatonuina le komiti

O le polokalama faakomepiuta o loʻo i ai se pusa faʻalogo e aofia ai mea uma e manaʻomia i le galue ai ma faila PDF. I le isi itu, e faigofie lenei mea, ae atonu e foliga mai e tele naua le faʻaogaina i nisi o tagata faʻaoga. Ae afai e fesoʻotaʻi oe i se mea i le polokalame, e faigofie lava ona e tapeina lenei elemene, aua e toetoe o faʻaaliga uma lava e mafai ona faʻapipiʻiina i lou fiafia.

Mataupu

O lenei meafaigaluega e sili ona aoga mo faatonu o soʻo se nusipepa poʻo mekasini. Faʻatasi ai, e mafai ona e filifilia ni poloka tetele eseese, lea o le a faʻaaogaina mo le faʻaalia lelei poʻo le auina atu i fafo.

Galue ma tusiga

I totonu o lenei polokalama, e tele naua meafaigaluega ma faʻatulagaga mo le galulue faʻatasi ma tusiga i pepa PDF. O loʻo i ai se faʻaofiina, numera pito i luga, ma le faʻatulagaina o vaitaimi faaopoopo, faʻapea foʻi ma le tele o isi mea o le a sili atu le faʻalelei ma le matagofie o tusitusiga i le pepa.

Faʻamaumauga Faʻatino

E le na o le tasi le ituaiga o mea faitino e mafai ona pulea i se polokalama. O ata, fesoʻotaʻiga, ma poloka poloka o mea tuʻufaʻatasia o loʻo sii.

Puipuiga o Tusitusiga

O se mea sili ona aoga pe afai o lau pdf faʻapitoa e iai faʻamatalaga faʻalilolilo e le tatau ona iloa e isi tagata. O lenei tulaga e faʻaaogaina foi e faʻatau atu tusi, ma na oi latou o loo i ai le upega tafailagi na e tuuina atu e mafai ona matamata i le faila.

Faʻaalia ata

Afai o le saʻo o le nofoaga o mea faitino e taua ia te oe, ona i lea tulaga e mafai ona e fesuiaʻi i le ala o le ala. I lenei faiga, e manino le iloa o pito ma tuaoi o poloka, ma o le a sili atu ona talafeagai le faʻatulagaina. E le gata i lea, e mafai ona e liliuina le pule, ona e laveaʻiina ai lea oe mai i mea le talafeagai.

Suʻe

E le o le galuega autu a le polokalama, ae o se tasi o mea sili ona taua. Afai e leʻi faʻaopopoina e le au atinaʻe, ona tele lea o fesili o le a tulai mai. Faʻafetai i le sailiga, e vave ona e mauaina le vaega lea e te manaʻomia, ma e te le manaʻomia le taʻalo i lalo mo lenei pepa atoa.

Saini

E pei o le setiina o se faʻaupuga, o lenei galuega e fetaui mo tusitala tusitala e seti ai se faailoga faapitoa e faʻamaonia ai o oe o le tusitala o lenei pepa. E mafai ona matua maualuga lava se foliga, e tusa lava pe i totonu o se vevela poʻo se pixels. I le faaopoopo atu i le saini, e mafai ona e faaopoopoina se fuʻa. O le eseesega i le va oi latou, e le mafai ona faʻasaʻoina le sima pe a uma ona tuʻuina, ma o le saini e faigofie ona faʻapipiʻi e pei ona e manaʻo ai.

Siaki Faʻamatalaga

Pe a fatuina, faʻataʻitaʻia pe teu se faila, o le tele o tulaga e leʻi mafaufauina e tulaʻi mai. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e le maua le eletise, pe a fai e fai le faila pepa, e ono tupu mea sese pe a tatala i luga o isi PC. Ina ia aloese mai lenei mea, e sili atu ona lelei le faaluaina-siakiina ma se galuega faapitoa.

Mama

  • Gagana Rusia;
  • Faʻafeiloaʻi ma aganuʻu faʻasaga;
  • O le tele o galuega faaopoopo.

Faʻafitauli

  • Suavai i le tulaga faʻaali.

O le polokalame e matua tele lava ma e tele mea aoga e faʻaaogaina ai soʻo se tagata faʻaaogaina. Ae itiiti lava i lo tatou lalolagi e atoatoa, ma, le mea e leaga ai, o le demo demo version of the program e na o le tuʻuina atu o se lauiloa i luga o au tusitusiga uma. Ae afai o le ae faʻaaogaina lenei polokalama mo le faitauina o tusi PDF, o le a le toe atagia i lenei mea le faʻaaogaina o le polokalama.

Faʻataʻitaʻi kopi o le Infix PDF Editor

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Tusitusia PDF PDF PDF Editor Foxit Advanced PDF Editor Taʻitaʻa taʻaloga

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le PDF Enfix PDF Editor o se polokalama mo le faitau, fatuina ma le faasaʻoina o PDF-pepa faʻatasi ma le faʻaoga faʻafegalegaleaiga ma le tele o galuega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Iceni Technology Ltd.
Tau: $ 10
Toa: 97 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.2.3