Faʻafefea ona faʻaaoga Clownfish

Clownfish o se tasi o na polokalama laiti e fesoasoani e suia lou leo ​​i se masini faaleotele leo. Atonu e tele mafuaaga mo na togafiti, o le galuega a Clownfish o le tuʻuina atu lea o lou leo ​​i isi masini e faʻaoga televave, e pei o Skype.

O lenei tusiga o le a tilotilo pe faʻapefea ona faʻaaoga le polokalame Clownfish.

Tikia mai le lomiga lata mai o Clownfish

A maeʻa ona amata, e tumau pea le galue malosi o Clownfish i luga o le fata, o lona uiga, o lou leo ​​o le a masani ona suia i suiga seia e tape le polokalama.

E faʻafefea ona suia le leo i le Skype e faʻaaoga ai iʻaʻai

O le mea lea e le faʻalogo ai lau tagata vaʻaia lou leo ​​moni, faʻapipiʻi Clownfish ma faʻalauiloa. Fetuunai le leo ma amata le valaau i Skype. Faitau atili e uiga i lenei mea i se lesona faapitoa i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faʻafefea ona suia le leo i le Skype e faʻaaoga ai Clownfish

Faʻafefea ona faaliliu savali i Skype e faʻaaoga ai Clownfish

O le Clownfish e faʻaaogaina e le gata mo le faʻaleleia o le leo, ae faʻapea foi mo isi gaioiga i le avefeʻau Skype. Faʻatoaga le galuega o le faaliliuga o le feʻau e ala i le filifilia o le mea e tutusa i le lisi o polokalama.

O le tusi talosaga e lagolagoina le faaliliuga o algorithms Google, Bing, Papelonia, Yandex ma isi.

Faʻafeiloaʻi Faʻaliliu i le Faʻamatalaga ma le Lulu

O lenei uiga sili atu e mafai ai e oe ona taina se savali tusitusia i le gagana. E tatau ona e filifilia le gagana ma le ituaiga o leo (tane poʻo le fafine), e pei ona faʻaalia i le sikolasipi.

Polokalame Faʻamanatuga o le Clownfish

Auina atu se faʻafeiloaiga i au uo i le Skype e faʻaaoga ai se faʻatalofa faʻafeiloai poʻo se faʻataʻaloga faʻafefe.

Matou te fautuaina oe e faitau: Polokalama e suia le leo

E le gata i lea, o Clownfish ei ai isi galuega laiti, e pei o le telefoni feaveaʻi, siakiina o le sipelaina, o se feʻau faʻamalo malie ma sili atu. O lenei polokalama o le a fesoasoani e siitia ai agaga o au fesootaiga i Skype. Faaaoga ma le fiafia!