Tikia ma faʻapipiʻi avetaʻavale mo le lomitusi Canon LBP 2900

Faatasi ai ma le tele o faila faila e le mafai e tagata pule ona iloa le polokalama FAR Manager. O lenei talosaga na faia i luga o le faavae o le polokalame faʻafeagaiga a le Norton Commander, ma i le tasi taimi sa faʻatulagaina o se tauvaga agavaa i le Total Commander. E ui lava i le faigofie faigofie o le faʻamafanafanaga, o le faʻatinoga o le HEADLIGHT Manager e telē tele, e fiafia i le lauiloa o lenei talosaga i se tasi o faʻataʻitaʻiga o tagata faʻaoga. I le taimi lava e tasi, o nisi tagata faʻaaoga, e ui lava i le intuitive interface a lenei faila faila, e le iloa nisi o faʻaaliga o le galulue faatasi. Seʻio tatou tilotilo i manatu autu o le fesili i auala e galue ai i le polokalama FAR Manager.

Download FAR Manager

Faʻapipiʻiina o le Rusia

Ae e te leʻi amata galue i le polokalama FAR Manager, o le a avea ma faʻamatalaga mo le tagata faʻapitonuʻu le setiina o le gagana Rusia o le faʻatulagaga o le polokalame.

A uma le amataina o le talosaga, e alu i le polokalama polokalama, kiliki i le "ConfMn" button ("Call menu") i le vaega pito i lalo o le FAR Manager, pe na o le lolomiina o le kī F9 i luga o le komepiuta.

O se lisi o loʻo faʻaalia i le pito i luga o le faʻasologa o le polokalame. Alu i lana vaega "Filifiliga" ("Filifiliga"), ma filifili "Gagana" ("Gagana").

I le lisi e aliali mai, filifili le Rusia o le gagana autu.

O le isi matala e amata loa, lea tatou te seti ai le gagana Rusia o se gagana o le fesoasoani.

File System Navigation

O le faʻafeiloaiga e ala i le faila o le faila i le tusi a le Faʻatonu e le o se mea e ese mai le faʻafanua e masani ona faʻaaogaina e le toʻatele o tagata i le Polokalame Aofaʻi o le Polokalame, aua o le FAR Manager o loʻo i ai le atinaʻe lua-pane tutusa. Ina ia suia le vaega galue, ia na o le lolomiina o le ki o le Tab i luga o le komepiuta. Ina ia alu aʻe i luga, e tatau ona e kiliki i luga o le lisi i le pito i luga o le lisi o faila ma faila i foliga o se koluma.

Ina ia suia le 'upega o loʻo i ai nei o loʻo faʻaaoga ai le taʻavale, e tatau ona e kiliki i le mataitusi "ma le" i le pito i luga o le lisi.

O igoa o faila e paʻepaʻe, o laupepa natia e paʻepaʻe paʻepaʻe, ma faila e mafai ona makaina i lanu eseese, faʻalagolago i le faʻaopoopoga.

Gaioiga i faila ma faila

E mafai ona faia taga faʻatasi ma faila e faʻaaoga ai i luga o le vaega pito i lalo o le polokalama. Ae o tagata tomai faʻapitoa e sili atu le faʻalelei i le faʻaaogaina o pupuu kesi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia kopiina se faila mai le tasi faʻamaumauga i le isi, e tatau ona e tatalaina i luga o se tasi o faʻailoga se fafautusi ma se faila e te manaʻo e kopi, ma i le isi - o se pusa e fai ai le kopi. A maeʻa ona e makaina le faila manaʻomia, kiliki i luga o le komi "Kopi" i le pito i lalo. E mafai ona amata le gaoioiga lava e tasi i le na o le kilikiina o le ki F5.

Ma, i le faamalama e tatala, e tatau ona matou faʻamaonia le taga e ala i le kiliki i luga o le "Kopi" button.

O isi taga uma e faia i luga o elemene elemene e faʻaaogaina ai le algorithm tutusa. Muamua lava, e tatau ona e filifilia le elemene tatou te manaʻomia, ona faʻafesoʻotai lea o le tali tutusa i luga o le vaega pito i lalo, poʻo le ki o le piano.

Lalo o se lisi o igoa o le kulupu i le vaega pito i lalo o le FAR Manager, o ki i luga o le komepiuta, ma le fatu o taga e fai pe a latou fetaomi atu:

      F3 - "Vaʻaia" - Vaʻaia;
      F4 - "Faʻamaonia" - Faʻataʻitaʻia;
      F5 - "kopi" - Kopi;
      F6 - "Faʻaliliuina" - Igoa le Igoa poʻo le siitia;
      F7 - "Fafautusi" - Faia o se tusi fou;
      F8 - "Aveesea" - Aveese.

O le mea moni, o le numera o le kulupu o galuega mo gaioiga taʻitasi e tutusa ma le numera o loʻo faʻaalia i tafatafa o le ki i le pito i lalo o le polokalama.

E le gata i lea, pe ae lolomiina le autū autū o Alt + Del, ua maeʻa uma le faila poo le faila filifilia, e aunoa ma le tuʻuina i le lapisi.

Faʻafoega o le polokalame faʻatonutonu

E le gata i lea, o loʻo i ai isi faʻaopoopoga mo le puleaina o le faʻauiga o le polokalama FAR Manager.

Ina ia faʻaalia le vaega faʻalauiloa, ia na o le lolomiina o le kulupu autu Ctrl + L.

O le faʻalauiloaina o le faʻailogaina o le faila o le faila e ala i le faʻaogaina o le kulupu Ctrl + Q.

Ina ia toe faafoi le faʻaalia o paneta i le tulaga le faʻaaogaina, ia toe fai faʻamautu tulafono na ulufale mai.

Galue ma tusiga

O le polokalama FAR Manager e lagolagoina le matamataina o faila o tusitusiga ma le tagata e vaaia. Ina ia mafai ona tatala se faila faila, filifili lava ma kiliki i le "View" button i le vaega pito i lalo, poʻo le ki o le F3 i luga o le komepiuta.

A maeʻa lenei mea, e tatalaina se faila faila. I luga o lea mea, e faʻaaoga uma ai le vevela o kī, e faigofie tele ona faʻatautaia. A e lolomiina le fusuaga Ctrl + Home, o le faila e agai i luga, ma o le Ctrl + End fusuaga e agai i le pito i lalo. E tusa ai ma lea, o le lolomiina o le Home ma End keys e faia ai lava ia gaoioiga tutusa ae le o le fua o le faila uma, ae i totonu ole laina.

Ina ia mafai ona filifilia le anotusi atoa, e tatau ona e lolomiina le tuufaatasiga o le Shift + A, ma o le anotusi e kopiina i le laupapa laupapa, e pei ona masani ai, e faʻaaoga ai le kulupu Ctrl + C.

Pupuʻu

O se seti o plug-ins e mafai ai e oe ona faʻalauteleina le faʻatinoina o le polokalama FAR Manager. Ina ia mafai ona e matamata i le lisi o plug-ins ua faʻapipiʻiina, ma faʻalauiloa le mea e manaʻomia, kiliki i le "Plug-in" button i le pito i lalo o le polokalama, poʻo le F11 i luga o le komepiuta.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o loʻo lisiina se lisi o plug-in faʻapipiʻi muamua i le polokalama. O le a tatou talanoaina le sili ona taua oi latou i lalo.

O le pulletite plugin is built-in archive, faatasi ai ma lana fesoasoani e mafai ai ona e vaʻai i le vavalalata ma fatuina archives.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se resitala faapitoa o le liua o le resitara, e mafai ona e faia se liua o se vaega o tusi mai lalo ifo i le pito i luga, ma i le isi itu.

I le faʻaaogaina o le masini feaveaʻi o fesoʻotaiga, e mafai ona e vaʻavaʻai i fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, pe afai ei ai, ma faʻatautaia i latou.

O le faasologa faapitoa o le faasologa o le faasologa o le masini o se tulaga tutusa o le Task Manager Windows. Ae faʻatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e na ona mataʻituina le faʻaaogaina o punaoa faʻapitoa e ala i gaioiga, ae le faʻapenaina.

I le faʻaaogaina o le NetBox plugin, e mafai ona e siiina ma faʻafefe faila i luga o se fesoʻotaiga FTP.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e ui lava i le malosi o le faʻatinoga o le polokalama FAR Manager, faʻaleleia atili e le masini faʻapitoa, o le galue i lenei talosaga e matua faigofie lava. E faʻafetai i le faʻaogaina o le galulue faatasi ma le polokalama, ma se atinaʻe faʻaogaina e tosina ai le tele o tagata faʻaoga.