Faʻaaliga Vaaia mo Mozilla Firefox

O le faʻaaliga manino i le Opera browser o se auala sili ona faigofie o le vave ona oʻo atu i itulau sili ona asiasi. O le le mafai, ua faʻapipiʻiina i lenei 'upega tafaʻilagi, ae mo mafuaaga eseese o se mafaufauga ma le le iloa, e ono mou atu. Sei o tatou mafaufau pe faʻapefea ona toe faʻafoʻi le Faʻamatalaga Faʻamatalaga i le Opera browser.

Faʻasologa le amataga o le itulau pe a lafoaia Opera

O le faʻaaliga tuʻufaʻatasi o se vaega o le itulau amata e tatalaina pe a faʻataʻapeʻaina Opera. Ae, i le taimi lava e tasi, a uma ona sui suiga, pe a amata le masini, o itulau ua faailogaina patino e le tagata e faʻaaogaina e mafai ona tatalaina, poʻo mea ia e tatalaina i le taimi mulimuli. I lenei tulaga, afai e manaʻo le tagata e faʻatulagaina le Faʻamatalaga Express e avea o se amataga o le itulau, o le a ia faia se tele o laasaga faigofie.

Muamua, tatala le lisi autū o le Opera, faʻaalia e le logo o lenei polokalama, i le itu tauagavale o le faamalama. I totonu o le lisi o loʻo aliali mai, vaavaai mo le mea "Seti", ma pasia. Po o, faigofie lava ona fai le kesi piano kesi Alt + P.

Leai se mea e te alu i ai i luga o le itulau amata. Matou te sailia le pusa o le "On Start" i le pito i luga o le faamalama.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tolu laasaga faʻalauiloa lauiloa. Toe fetuunai le fesuiaiga i le faiga "Tatala le itulau o le fale."

I le taimi nei, o le a faʻagasolo pea le sailiga mai le itulau amata, lea e tu ai le Faʻamatalaga Express.

Liliuina o le faʻaaliga Express i le itulau amata

I lomiga muamua o Opera, i le itulau amata lava ia, e mafai foi ona tape le faʻailoga Express. E moni, o le toe faʻaleleia na faigofie tele.

Ina ua uma le lafoaia o le masini, sa tatalaina le itulau muamua, lea, e pei ona mafai ona e vaai i ai, o le Express panel ua misi. Kiliki i luga o le afi i luga o le tulimanu pito i luga o le mata, ma alu i le vaega o le pulega o le itulau amata e faatulaga ai le Faʻamatalaga faʻalauiloa i le Opera.

I totonu o le vaega tatala o itulau o fale, ia na o le faʻailogaina o le aitema o le "Faʻailoa le laulau".

Ina ua maeʻa lena, ona fuli lea o le Faʻamatalaga Express i faʻamau uma o loʻo faʻaalia i luga.

I le fou o le Opera, o le mafai ona faʻamaonia le Faʻamatalaga Faʻamatalaga ile itulau muamua o loʻo misi. Ae e le o lona uiga o le a le mafai ona toe faafoi atu lenei faʻaaliga i le lumanaʻi.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, liliu le Faʻasalalau Express i le Opera e faigofie lava. Mo lenei mea, e tatau ona i ai se aofaʻiga itiiti o le malamalama, lea o loʻo maua i lenei tusiga.