Le Aufaasālalau Classic. Suafa i lalo

Aveesea se tasi pe sili atu savali mai le talatalanoaga ma se isi tagata Viber, ma o nisi taimi o fesoʻotaʻiga uma na faia i le avefeau, o se tulaga sili ona lauiloa i le auʻaunaga tautua. O le tusiga o loʻo talanoaina ai le faʻatinoina o le faʻatusaina o galuega faʻamoemoe faʻatasi i le talotalanoaga i tagata Viber ile Android, iOS ma le Windows.

Ae e te lei faʻaumatia faamatalaga, e aoga le mafaufau i le mafai ona toe faʻaleleia. Afai ei ai le avanoa itiiti o le a faʻaumatia mea o loʻo iai i soʻo se talanoaga, o le a tatau ona e vaʻavaʻai i le galuega a le avefeau lea e mafai ai ona e fatuina kopi kopi o fesoʻotaʻiga!

Faitau atili: Faasaoina tusiga mai i Viber i le Android, iOS ma le Windows environment

E faʻapefea ona faʻaumatia savali mai i le Viber

E pei ona e iloa, e mafai e le VibER avefeau ona galue i luga o masini e iai ni auala e faʻaoga ese ai. O lalo ifo o loʻo vaʻaia ai ni filifiliga mo faʻataʻitaʻiga na faia e tagata o masini i luga o Android ma iOS, faʻapea ma tagata faʻaogaina komepiuta i luga o Windows ma taʻitaʻia ai le fofo o le faafitauli mai le ulutala o le tusiga.

Android

O tagata e faʻaaogaina polokalama Android e faʻaaoga ai le telefoni feaveaʻi a le OS e mafai ona latou faʻaaoga i se tasi o auala e faʻamalo ai le mauaina ma auina atu savali. O le filifiliga o le mea sili ona fetaui e faalagolago pe tatau ona solo ese se isi elemene o fetusiaiga, se faʻatalatalanoaga ma se tagata faʻapitoa, poʻo faʻamatalaga uma ua maua i le avefeʻau.

Filifiliga 1: O nisi poo savali uma mai se talanoaga ese.

Afai o le galuega o le aveesea lea o faʻamatalaga faʻatasi ma se tagata nofo toatasi i Viber, o lona uiga, o faʻamaumauga ua faʻaputuina i totonu o le talanoaga lava e tasi, e mafai ona e faʻaumatiaina e ala i le telefoni o le application a le Android telefoni. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se filifiliga o le mea e faʻamalo - seisi feʻau, o nisi o na mea, poʻo se tala faasolopito talatalanoa atoatoa.

Tasi savali

  1. Tatala Viber mo le Android, alu i le talanoaga, o loʻo i ai se savali e le manaʻomia pe le manaʻomia.
  2. O se taʻaloga uumi i luga o le vaega o le feʻau o loʻo aumaia ai se lisi o gaioiga talafeagai e faia. Filifili se mea "Aveese mai ia te au", a maeʻa ai, o le elemene o fesoʻotaʻiga o le a matua mou ese atu mai le tala faasolopito.
  3. E le gata i le aveesea o se tasi na auina mai (ae leʻi mauaina!) Faʻamatalaga mai lana lava masini i Vibera mo le Android, e mafai ona tape faʻamatalaga mai le tagata vaʻaia - o loʻo i ai se filifiliga i le lisi o filifiliga e maua mo le faʻatinoina "Aveesea i soo se mea" - matou te tapuni i ai, matou te faʻamaonia le talosaga o loʻo oʻo mai ma o se taunuuga o le a mou atu le elemene o fesoʻotaiga mai le talanoaga, faʻaalia e aofia ai ma le tagata e mauaina.
  4. Nai lo le tapeina o faʻamatalaga poʻo isi ituaiga faʻamatalaga, o le a faʻaalia se faʻaaliga i le avefeau. "Ua e tapeina le savali", ma i le talatalanoaga, faʻapitoa i le tagata faʻasalaga, - "Ua faʻaaogaina e le ALOFA le feʻau".

Fei o savali

  1. Matou te tatalaina le talanoaga manino, matou te faia le lisi o avanoa e mafai ona maua i le talanoaga i lona atoaga, ona paʻi atu i vaega e tolu i le tulimanu pito i luga o le lau. Filifili "Faʻatulaga pou" - o le ulutala o le ulutala o le a suia i "Filifili savali".
  2. E ala i le faanatinati i luga o vaega na maua ma auina mai savali, matou te faailogaina mea o le a faʻamutaina. Faʻafesoʻotaʻi le faʻamaonia na faʻaalia i lalo o le lau "Togi" ma tulei "Lelei" i le faamalama faatasi ai ma le fesili o le tapeina tumau o faamaumauga filifilia.
  3. O mea uma lava - o mea filifilia na tuʻuina mai i le mafaufau o le masini ma e le toe faʻaalia i le tala faʻasolopito.

Faʻamatalaga uma mai le talatalanoaga

  1. Valaʻau le lisi o filifiliga o le talanoaga lea e te manaʻo e tape uma elemene o le tusitusi.
  2. Filifili "Leʻo le Taʻotoga".
  3. Toto "CLEAR" i totonu o se faamalama pop-up, o se taunuuga o le talafaasolopito o fesootaiga ma se isi tagata Viber o le a aveesea mai le masini, ma o le a leai se avanoa o le talatalanoaga.

Filifiliga 2: Faʻasalalauga uma

O na tagata Viber oeo loo sailia se metotia o le tapeina atoa o savali na maua ma auina atu e ala mai i le avefeau lata mai e aunoa ma se faatagaga e mafai ona fautuaina e faaaoga le polokalama o le polokalama o le polokalama Android o loo faamatalaina i lalo.

Manatua: O se taunuuga o le faia o taga o loʻo faʻamatalaina i lalo, o le a le mafai ona faʻaaogaina (pe afai e leai se kopi faʻapitoa) faʻaleagaina mea uma o le faʻasalalauga faʻasolopito. I le faaopoopo atu, mai le avefeau o le a faʻamutaina uma ulutala o talanoaga ma talanoaga a kulupu, lea e masani ona faʻaalia i le lisi <> tusi talosaga!

  1. Tatala le avefeau vave ma alu i ai "Faʻatonu" mai le lisi autu, valaau i luga o tapuni puipui e tolu i le pito i luga o le laupepa i le tauagavale (o loʻo maua lenei mea mai soʻo se vaega o le tusi talosaga) poʻo le svaypom horizontal (naʻo luga ole matala).
  2. Filifili "Valaʻau ma Savali". Le isi, kiliki "Faʻasalalau le talafaasolopito o tala" ma faʻamaonia le talosaga a le faiga, lea e faʻamaonia ai i tatou e le tusi e uiga i le le mafai ona faʻaaogaina (pe afai e leai se faʻamalosi) aveeseina o faʻamatalaga mai le masini.
  3. O le a maeʻa le faʻamamaina, mulimuli ane o le a foliga mai le avefeau e foliga mai na faʻalauiloaina i luga o le masini mo le taimi muamua ma e leai ni fesoʻotaʻiga o loʻo i ai.

iOS

O le lisi o foliga o loo maua i le Viber mo iOS toetoe lava ogatasi ma le mea o loʻo taʻua i luga e le tagata o loʻo faʻamatalaina i luga o le Android, ae e leai se avanoa e faʻamalo ai mea e tele o fesoʻotaʻiga i le taimi lava e tasi. E mafai e tagata o le IPhone ona faʻamalo se savali se tasi, faʻamalamalama se talatalanoaga se tasi mai le faʻamatalaga atoa, ma faʻaumatia faʻatasi uma talanoaga na faia e ala i vib vibER ma a latou anotusi.

Filifiliga 1: Faʻatasi poʻo savali uma mai se talanoaga e tasi

Elemene o se talanoaga ese i Viber mo iOS, e tusa lava poo a latou anotusi, ua soloia e pei ona taua.

Tasi savali

  1. Tatala VibER i le iPhone, liliu i le tab "Talitonuga" ma alu i se talanoaga ma se feʻau e le manaʻomia pe le manaʻomia.
  2. I luga o le faʻamatalaga talatalanoa matou te maua ai le elemene na faʻaumatiaina o le tusitusi, e ala i le uumi i totonu o lona eria tatou te taʻua ai le lisi autu tatou te paʻi i ai "Sili atu". Ona faia lea o gaoioiga e lua-eseese e fuafua i le ituaiga o feau:
    • Maua. Filifili "Aveese mai ia te au".

    • Auina mai. Tapa "Aveesea" i totonu o mea na faʻaalia i le eria ile pito i lalo o le lau, filifili "Aveese mai ia te au" poʻo "Aveesea i soo se mea".

      I le fesuiaiga lona lua, o le a faʻaumatia e le gata mai le masini ma le avefeau mai le avelaʻau, ae o le a faʻaaogaina foi le tagata e taliaina (e aunoa ma se faʻailoga - o le ai ai se faʻamatalaga "Ua faʻaaogaina e le ALOFA le feʻau").

O faʻamatalaga uma mai le talanoaga

  1. O le i ai i luga o le lau o le talanoaga manino, matou te faʻaoga lona suafa. I le lisi e tatala, filifili "Faamatalaga ma Faʻamaumauga". E mafai foi ona e agai atu i le laasaga e sosoo ai e ala i le lafoina o le matala i le itu tauagavale.

  2. Tusi i luga o le lisi tatala o filifiliga i lalo. Toto "Leʻo le Taʻotoga" ma faʻamaonia o matou faʻamoemoe e ala i le paʻi "Aveese uma savali" i le pito i lalo o le lau.

    A maeʻa lenei mea, o le a faʻaoga le talanoaga-o faʻamatalaga uma na i ai i totonu o le a faʻaumatia.

Filifiliga 2: Faʻasalalauga uma

Afai e te manaʻo pe manaʻomia le toe faafoi atu o le telefoni mo le iPhone i le setete e pei o le faʻasalalauga e ala i le talosaga e leʻi faia, o le a matou faia e pei ona fautuaina mai i le isi faatonuga.

Faʻalogo! O se taunuuga o le faʻatinoga o fautuaga o loʻo i lalo, o le a le mafai ona faʻaaogaina (pe afai e leai se faʻamalologa) aveeseina mai le avefeau o fesoʻotaiga vavalalata, e faʻapea foi ulutala o talanoaga uma ma talanoaga faʻavae na amataina e ala i Viber!

  1. Tapa "Sili atu" i le pito i lalo o le lau, i luga o so o se faʻamau o le tagata faʻamatalaga i le Viber mo iOS. Tatala i luga "Faʻatonu" ma alu i le vaega "Valaʻau ma Savali".

  2. Tago "Faʻasalalau le talafaasolopito o tala"ona matou faʻamaonia lea o le faʻamoemoe e solo uma fesoʻotaʻiga, o le talafaasolopito o loʻo faʻasaoina i le avefeau ma i luga o le masini e ala i le faʻaulu "Faʻamaonia" i le pusa talosaga.

    I le maea ai o le vaega o loʻo i luga "Talitonuga" ua leai se aoga - o feau uma lava ua faʻateʻaina faatasi ai ma ulutala o talanoaga i totonu o nei faʻamatalaga na faʻafeiloaʻi.

Windows

I le komipiuta o le PC, o lona uiga moni lava o se "faʻata" o le telefoni feaveaʻi o le avefeau, o le mafai ona faʻamalo savali, ae e taua le matauina o se mea itiiti lava. O le mea moni, e mafai ona e faʻaogaina le fesoʻotaʻiga i le va o le tagata o Weiber i luga o lau telefoni / laulau ma le komepiuta - faʻamaʻoina le savali poʻo se faʻapipiʻiina oi latou i luga o le masini feaveaʻi e faʻaaogaina auala o loʻo faamatalaina i luga, matou te faia lenei gaoioiga i le faʻamalosaga o loʻo galue i le siosiomaga o Windows. Pe mafai foi ona tatou galulue e tusa ai ma faatonuga nei.

Filifiliga 1: Tasi le feau

  1. Tatala VibER mo Windows ma alu i se faʻasalalauga pe'ā i ai ni faʻamatalaga e le manaʻomia pe le manaʻomia.
  2. Matou te kiliki i le vaega o le mea na tapeina ma le kulupu sao ole kio, lea e tau atu i le faʻaalia o se lisi ma mea e mafai ona fai.
  3. O isi gaioiga e lua-eseese:
    • Filifili "Aveese mai ia te au" - o le a faʻaumatia le savali ma o le a mou atu mai le talanoaga i totonu o le faamalama o le Viber.
    • Afai i le Laasaga 2 o lenei faʻatonuga e valaʻau le lisi mo le savali na lafoina, vagana ai le aitema "Aveese mai ia te au" i le lisi o taga ei ai se mea "Aveese mai ia te aʻu ma le igoa ole igoa"ua faʻaalia i le mumu. I le kilikiina o le igoa o lenei filifiliga, matou te faaleagaina le savali e le gata i la matou avefeau, ae mai le tagata na fai ma sui.

      I lenei tulaga, o le savali o loʻo tumau pea "faʻamatalaga" - faʻamatalaga "Ua e tapeina le savali".

Filifiliga 2: O pou uma

Mai le komepiuta e faʻamamā le talatalanoaga ua matua le manuia, ae e mafai ona e faʻamalo le talanoaga lava ia, faatasi ai ma anotusi. Ina ia faia lenei mea, galue e foliga mai e sili atu ona faigofie:

  1. I le talanoaga tatala, o le talafaasolosolo lea e te manaʻo e faʻamaonia, kiliki i luga o le nofoaga e saoloto mai savali. Filifili i le lisi o loʻo faʻaalia "Aveesea".

    Ona faʻamaonia lea o le talosaga na maua e ala i le kiliki i luga o le ki. "Aveesea" - o le ulutala o le talanoaga o le a mou ese atu mai le lisi o feneta avefeau o loo avanoa i le itu tauagavale, ma i le taimi lava e tasi o faamatalaga uma na maua / auina atu i totonu o le talanoaga o le a soloia.

  2. O se isi metotia o le faʻaumatiaina o se talanoaga eseese ma lona talafaasolopito i le taimi lava e tasi:
    • Tatala le tala na tapeina ma valaʻau i le lisi. "Talanoaga"e ala i le kiliki i luga o le paʻu tutusa i le pito i luga o le faamalama o le Viber. Filifili iinei "Aveesea".

    • Matou te faʻamaonia le talosaga a le avefeau ma maua le tali lava lea e tasi pe a maeʻa le faʻatinoga o le parakalafa muamua o fautuaga - aveeseina o le failauga talanoaga mai le lisi o talatalanoaga ma le faʻaumatiaina o faʻamatalaga na maua / faʻasalalau i totonu o lona faʻatulagaga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tusa lava po o le a le faiga faʻaogaina i le siosiomaga o loʻo faʻaaogaina ai le Viber client application, o le faʻaumatiaina o savali mai le sui o le auaunaga e le tatau ona faʻalavelave. O lenei faʻatinoga e mafai ona faʻatagaina i soo se taimi, ma o lona faʻatinoga e manaʻomia ai na o ni nai tapes i luga o le lau o se masini feaveaʻi mai i le Android ma iOS, poʻo se kuki e kiliki mai i latou e sili i le komepiuta / komepiuta i luga o Windows mo le faʻatinoina o fesoʻotaʻiga e ala i le savali vave.