E faʻapefea ona faʻaumatia le talatalanoaga i WhatsApp i luga o Android, iOS ma Windows

Faatasi ai ma le faʻaaogaina ma le umi o le faʻaaogaina o le avefeʻau VotsAp, e mafai ona e 'faʻapipiʻiina' le tele o fesoʻotaʻiga e le manaʻomia pe leai foi ma savali i totonu. E toʻatele e le faʻalogo i ai, ae o loʻo i ai i latou o loʻo masani i le faʻaumatia o faʻamatalaga e le taua i se taimi talafeagai. O le mafuaʻaga lea i totonu o le faʻavae o la tatou tusiga i aso nei o le a tatou talanoa e uiga i le auala e faʻaaogaina ai fetaulaiga a telefoni i luga o masini faʻapitoa e faʻaaogaina - Windows. iOS, Android.

Manatua: Po o le a lava le faiga o loʻo faagaoioia ai le VatsAp, o le tusitala na faʻaumatia e soʻo se tasi o metotia o loo lisi atu i luga o loʻo avanoa pea i le avefeau a le tagata faʻatasi ma lē na faʻaaogaina le faʻamatalaga!

Android

O tagata e faʻaaogaina smartphones e faʻatautaia le OS tele lauiloa e mafai ona faʻaumatia savali taʻitasi i le VotsApe, faʻamaonia poʻo nisi o talatalanoaga, ma faʻamaʻoti atoa ai fesoʻotaʻiga uma i totonu o le talosaga. Sei o tatou iloiloina atili auiliiliga o gaoioiga algorithms i mataupu taʻitasi ua filifilia.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faaopoopo pe tape se faʻasalalauga i WhatsApp

Filifiliga 1: Savali a le tagata lava ia ma talatalanoaga

O le tele o taimi, e ala i fesoʻotaʻiga, tagata faʻaoga e uiga i talanoaga uma, ae o nisi taimi o se fesili i savali taʻitasi. I tulaga taitasi, o le algorithm o gaioiga e ese si ese, o lea o le a tatou faamatalaina ai i latou i auiliiliga.

Savali a le tagata lava ia
Afai o lau galu- ega o le lafoai lea o na o ni savali i totonu o le tasi (pe tele) talanoaga i VotsApe, e tatau ona e faia mea nei:

  1. I le talanoaga WhatsApp chat (amata pe a amata le avefeau), alu i le savali (s) e te manaʻo e tape.
  2. Suʻe i le tusi le mea e faʻaumatia ma faʻamafaʻailogaina i se pine umi.

    Manatua: Afai e te manaʻomia e faʻamalo le sili atu ma le tasi le feʻau, pe a uma ona e filifilia le muamua, ia na o le vaʻai elemene o totoe e ala i le paʻi i le mata.

  3. I luga o le kulupu pito i luga, kiliki i luga o le ata faʻatusa ma faʻamaonia au taga i se faamalama pop-up i le kiliki "Aveese mai ia te au". A maea lenei, o mea na e makaina o le a faʻamutaina.
  4. I se tulaga talitutusa, e mafai ona e tapeina nisi feau i VotsAp, e tusa lava po o fea o talanoaga latou te i ai, o afea ma e ala mai ai foi na auina atu i ai.

Fesoʻotaiga uma
O le faʻaumatia o se talanoaga e matua faigofie lava. O le mea lenei e tatau ona e faia:

  1. I le lisi "Talitonuga" WhatsApp taupānga, saili le mea e te manao e faʻamaonia ma faʻafeiloaʻi i ai.
  2. Faʻafetaʻi le ki o le lisi o mea e tolu i luga o le pito i luga o le pito i luga. I le lisi o filifiliga e aliali, filifili "Sili atu"ona sosoo ai lea ma le aitema "Leʻo le Taʻotoga".
  3. Faʻamaonia au taga i le faamalama o le talosaga e ala i le kiliki "Faʻamaonia". E faaopoopo atu e te mafaia "Aveese le Media mai Lau Telefoni", ma faʻasaʻoloto ai nisi avanoa mo le mafaufau. Ia mautinoa ua uma ona faʻamamaina faʻamaumauga.
  4. Mai le taimi lea, o le faʻatalatalanoaga ma le tagata faʻaaoga o le a faʻamamaina o savali, ae o le a tumau pea i le lisi o talanoaga i le faamalama autu a le avefeau. Afai e te manaʻomia e faʻamalo e le na o fesoʻotaʻiga lava ia, ae ia taʻua foi, mulimuli i laasaga nei:

  1. Faʻamalamalama le talatalanoaga, mai le mea e te manaʻo e faʻaumatia, ia ufiufi le lau.
  2. Kiliki i luga o le ata faʻatusa i luga o le pa luga.
  3. Faʻamaonia au taga i se faamalama pop-up ma ia mautinoa ua maeʻa ona faʻaumatia le talanoaga na filifilia.
  4. I le auala lava lea e tasi, e mafai lava ona e aloese mai le tatau ona faʻamamaina se talanoaga a le VotsAp e ala i le faʻalauiloaina i le faamalama autu ma tuʻuina atu i le ato i taimi uma.

Filifiliga 2: O nisi poo fesoʻotaʻiga uma

Afai e te le manaʻo e faʻalavelave i le "faasino" aveeseina o savali taʻitasi, pe e te le lava le fufuluina ma / poʻo le soloia o talatalanoaga taitoatasi, e mafai ona e faʻaumatia nisi, ma e oʻo lava i tusi uma.

Talanoaga a le tagata lava ia
A maeʻa ona iloiloina le gaoioiga algorithm na faʻatulaga e matou i luga, lea e mafai ai e oe ona faʻamalo se tasi o fesoʻotaiga, atonu e mafai ona e malamalama i le auala e mafai ai ona e faʻateʻa ese nisi o nei mea i le auala lava e tasi.

  1. I le faamalama "Talitonuga" Aipekauta WhatsApp e faʻaaoga se tapuni umi i luga o le mata e faʻamaonia ai se tasi o na faʻatalanoaga e te fuafua e tape. O le isi, faʻamaonia isi fesoʻotaʻiga le talafeagai, "tusi" i latou i lou tamatamailima.
  2. I luga o le meafaigaluega o loʻo i le pito i luga o le 'avefeʻau, kiliki i luga o le ata o le ato. I le faamalama pop-up, filifili le mea "Aveesea" ma, afai e te iloa e talafeagai, tusi "Aveese faʻasalalau mai lau telefoni".
  3. O talatalanoaga ua e filifilia o le a faʻamutaina mai le lisi o talatalanoaga, pe a maeʻa e faatoa mafai ona e faʻafoʻisia mai latou mai se faʻamaumauga.

Fesoʻotaiga uma
Afai e te manaʻo e tape uma potu tafaoga i VotsAp, ma e le tele naua, e faigofie ona e faʻaaogaina le metotia na fautuaina atu i luga - filifili uma i latou ma tapuni ona auina atu lea i le ato mo le lelei. Ae peitai, afai ei ai le faitau selau po o le fiaselau o fesoʻotaʻiga, ma e te manaʻo e faʻaumatia tagata uma, e sili atu ona faʻaoga fautuaga nei:

  1. Tatala le talatala talatala i WhatsApp ma kiliki i luga o togi faʻamaufaʻailoga e tolu i le tulimanu pito i luga. I le lisi autu e aliali, filifili le filifiliga "Faʻatonu".
  2. Tapu le mea "Talitonuga"ona alu ai lea "Talafaasolopito Taʻitaʻifono" (e le o le igoa sili ona talafeagai mo filifiliga o loʻo i totonu o lenei vaega).
  3. Filifili se tasi o filifiliga e lua i lau faitalia:
    • "Faʻamalamalama uma talatalanoaga";
    • "Aveese uma talatalanoaga".

    O le mea muamua e mafai ai ona e ola matutua i fesoʻotaʻiga, ae tuʻu tuusaʻo igoa o tagata o loʻo e talanoa ai, i le faamalama "Talitonuga", o feʻau ma faʻasalalauga uma o le a soloia. E le gata i lea o loʻo i ai le avanoa "Aveese uma ae sili atu ona fiafia i ai"lea e tuʻuina atu i ai se mea e faʻatatau.

    O le filifiliina o le filifiliga lona lua, e te le gata na o mea o loʻo tusia i le tusiga, ae o latou "taʻua" i totonu Katae ala i le faia o le muamua laupepa o le avefeau e leai.

  4. Faʻamaonia ou faʻamoemoega i se faamalama lapopoa (vaai ata i luga) i le kiliki "Aveese uma savali" poʻo "Aveesea"fuafua i le fea filifiliga e te filifilia. E le gata i lea, e mafai ona e tape pe tuu uma faila lauiloa i luga o fesoʻotaʻiga, seti pe, i se isi itu, e ala i le siakiina o mea e tutusa.
  5. A maeʻa ona faia nei laasaga faigofie, o le ae faʻaumatia uma savali i le VotsAp ma / poʻo tala uma.

iphone

O le auala mo le tapeina o fesootaiga i WhatsApp mo le iPhone faapea foi i isi siosiomaga o OS e le manaʻomia ai se tele o taumafaiga. Ina ia faʻamalo le talanoaga mai nisi o feʻau poʻo le aveeseina o le talanoaga ma soʻo se tagata vavalalata atoatoa, e mafai ona e alu i ni auala eseese.

Filifiliga 1: Savali a le tagata lava ia ma talatalanoaga

O le auala muamua e aveese ai faʻamatalaga e le manaʻoina pe le manaʻoina na maua / auina atu e ala i WhatsApp o le tape ese lea o le tasi, tele, poʻo feʻau uma i le talanoaga (s).

Tasi pe sili atu savali

  1. Tatala le avefeau ma alu i le lisi "Talitonuga". Matou te tatalaina le talanoaga, lea matou te fuafua e faʻamaonia savali mai se vaega poʻo le atoatoa.
  2. I luga o le faʻatalanoaga talanoaga, matou te maua ai le feau e faʻaumatia, e ala i le uumi o le tusitusiga poʻo faʻamatalaga, matou te faʻailoaina le lisi o taga. Faʻasalalau i le lisi o filifiliga e faʻaaoga ai le ki ma le faʻatusa o se tafatolu, matou te maua ma tape le mea "Aveesea".
  3. O pusa pusa o le a faʻaalia i tafatafa o mea e talanoa ai, ma o le a faʻaalia se siaki i tafatafa o le savali na amataina ai le faʻaoga. Afai e tatau ai, tape ese ma isi savali e faaauupegaina i latou i faailoga. I le faia o lau filifiliga, tago i le otaota i le pito i lalo ole lauulu ile itu tauagavale.
  4. Faʻamaoniga o le manaʻoga e faʻaumatia le (s) savali o lo o tāina se ki "Aveese mai ia te au", pe a uma ona paʻi i ai, o le a mou ese atu elemene ua mavae atu mai le tusitusi.

O le talanoaga e atoatoa

O le mea moni, faʻaaogaina le metotia faʻaalia i luga, e mafai ona e faʻamalo uma savali mai soʻo se talanoaga ma se tagata auai i WhatsApp, ae afai e te manaʻomia le faʻamamatia atoa o mea o talatalanoaga taitoatasi, atonu e le faigofie tele ma taimi e faʻaaogaina pe afai o le tusitusi e volumalie. Mo le aveeseina vave o savali uma i le taimi e tasi e sili atu ona lelei le faʻaaogaina o le faatonuga lenei.

  1. Matou te tatalaina le talatalanoaga autu ma i le pito i luga o le laupepa matou te tapuni i le igoa o le sui VatsAp o loʻo faʻatautaia le talanoaga.
  2. Tusi i lalo le lisi o lisi ma filifili le mea "Leʻo le Taʻotoga"paʻi atu ia te ia. Matou te faʻamaonia le manaʻoga e faʻaumatia le tusiga i le kiliki "Aveese uma savali".
  3. Toe foʻi i le faʻatalanoaga, matou te maitauina le leai o se faʻaaliga o savali na lafoina e le tagata faʻasalaga poʻo na maua muamua mai ia te ia.

Filifiliga 2: O nisi poo fesoʻotaʻiga uma

O le faʻaumatiaina o talatalanoaga atoa e le o se mea e le masani ai aʻo galue i le WhatsApr. Mo se faʻataʻitaʻiga, a maeʻa ona faʻaaogaina ia fesoʻotaʻiga mai le tusi o le tuatusi, o le faʻasalalauga ma i latou e tumau pea le faʻamaonia ma e tatau ona solo ese. Mo le tapeina tele o faʻamatalaga faʻasalalau pe maua mai e ala i se avefeau vave, o le talosaga a le tagata faʻataʻitaʻi mo iOS e maua ai ni filifiliga se lua.

Vaʻai foi: Aveese faʻamatalaga mai i WhatsApp mo le iPhone

Tuʻu talanoaga

O le soloiesea o fesoʻotaiga ma se isi tagata vavalalata, e le mafai ona e tatalaina le talatalanoaga ma ia, e pei ona faamatalaina i luga, ae faʻaaoga le gaioiga o loʻo maua mai le lau o loʻo aofia ai le lisi o ulutala o talanoaga uma. E faigofie lava lenei mea pe afai e te manaʻomia le tapeina o talanoaga na faia - matou te toe faia faʻamatalaga o loʻo i lalo mo talatalanoaga taitasi ua le tatau ai.

  1. Alu i le lisi "Talitonuga" WhatsApp talosaga mo le iPhone ma saili le talanoaga e faamama pe tape. Kiliki i luga le ulutala talatala ma sui i le itu tauagavale seia oʻo i le kiliki "Sili atu". Matou te taumafai e aua nei faimalaga le mea i le pito o le mata, a leai o le a otometi lava ona lafoina le tusiga i le fale teu.
  2. Tapa "Sili atu" i le lisi o talatalanoaga, lea o le a faʻaalia ai le lisi o taga e avanoa mo le talanoaga na filifilia.
  3. Ma le isi, matou te galulue e faʻatatau i le manaʻoga na manaʻomia:
    • Filifili "Leʻo le Taʻotoga"pe afai o le sini o le faʻamalo uma lea o savali na lafoina ma talia o se vaega o le talanoaga, ae o le faʻasalalauga lava ia e tatau ona faʻaavanoaina mai le vaega "Talitonuga" i VatsAap e faʻasoa faʻamatalaga i le lumanaʻi. I luga o le isi laiga tatou te tapuni "Aveese uma savali".
    • Tago "Aveese le talatalanoaga"pe afai e te fuafua e faʻaumatia savali ma faila mai le tusitusi, faʻapea foi ma le aveeseina o le ulutala talanoaga mai luga o le avanoa avanoa. "Talitonuga". Le isi, matou te faʻamaonia le talosaga a le avefeau e ala i le kiliki "Aveese le talatalanoaga" i le pito i lalo o le lau.

Fesoʻotaiga uma

O metotia o loʻo faʻamatalaina i luga mo le faʻaumatiaina o fetusiaiga e ala i WhatsApp e aofia ai le aveeseina o feʻau taʻitasi poʻo talatalanoaga ma fesoʻotaʻiga patino i lona atoaga. Ae ui i lea, o nisi taimi e manaʻomia le solo ese mai le telefoni mea uma na maua ma maua mai i le avefeau vave. O lenei tulaga i le tagata o loʻo talosaga mo le iOS o loʻo avanoa foi.

  1. Tatala le avefeʻau ma taina le faʻamaufaʻailoga tutusa i le tulimanu pito i lalo o le lau, alu i "Faʻatonu" Whatsapp I le lisi e aliali, filifili le aitema "Talitonuga".
  2. Le isi, kiliki le igoa o se tasi o galuega tauave:
    • "Faʻamalamalama uma talatalanoaga" - ia aveese uma savali mai talanoaga uma na faia.
    • "Aveese uma talatalanoaga" - ina ia faʻaumatia ai mea e le gata o faʻatalanoaga, ae faʻapea foi i latou lava. Faatasi ai ma lenei filifiliga, VatsAp o le a toe foi atu i le setete e peiseai na amata mo le taimi muamua, o lona uiga, e leai se talanoaga e maua i le vaega tutusa.
  3. E pei ona mafai ona vaaia i faʻamalama i luga, ia faʻamaonia le amataina o le taualumaga mo le faʻamamaina atoatoa o fesoʻotaiga i WhatsApp, e tatau ona e ulufale i le numera o le telefoni o loʻo faʻaaogaina e fai ma faʻamatalaga i le avefeʻau, ona kiliki ai lea. "Aveesea / tape uma talatalanoaga".

Windows

E ui o WhatsApp mo PC e le mafai ona taofiofi aunoa pe a leai se tagata faʻasalalau e faʻapipiʻiina i se masini feaveaʻi, o le mafai ona faʻamalo savali ma talatalanoaga uma o loʻo i ai i totonu o le talosaga, e ui lava e faʻatapulaʻaina pe a faʻatusatusa i le Android ma le iOS.

Filifiliga 1: Aveese Savali

Ina ia solo ese se isi savali i le talanoaga, e tatau ona e faia laasaga faigofie e tolu.

  1. Matou te lafoaʻi le Vatsap mo PC, alu i le talanoaga, faʻafeiloaʻi le pusi o le kusi i luga o le savali e faʻaumatia. O le taimi lava e faia ai lenei mea, i le pito i luga taumatau o le eria faatasi ai ma tagata na maua pe auina atu faʻamatalaga, o le a oʻo mai se ituaiga o le a lalo, lea e te manaʻomia e kiliki.
  2. I le lisi e tatala, filifili le aitema "Aveese le savali".
  3. Toto "IA FAAMASA MAI IA TE AʻU" i le pusa talosaga a le avefeau.
  4. A maeʻa ona faʻamaonia le faʻamoemoe e solo ese se mekasini tuʻufaʻatasi, o le a mou atu le feʻau mai le tala faʻaipoipoga.

Filifiliga 2: Aveese talatalanoaga

Ina ia faʻaumatia le talanoaga atoa ma se tasi o loʻo auai i le WhatsApp e ala mai i le avefeau o le Windows client, fai mea nei.

  1. Faʻasani-lelei i luga o le faʻatalatalanoaga i le itu tauagavale o le faamalama BatsAn e tatala ai le lisi o taga. Le isi, kiliki "Aveese le talatalanoaga".
  2. Matou te faʻamaonia le manaʻomia e faʻaumatia faamatalaga e ala i le kiliki "MUAMUA" i le pusa talosaga.
  3. I le maea ai o le faʻatinoga, o le ulutala o talanoaga le talafeagai o le a mou atu mai le lisi o loʻo maua i le avefeau mo le komepiuta, faʻapea foi i le lisi o le "tele" WhatsApp i luga o le masini feaveaʻi.

Faaiuga

I lenei tusiga, na e iloa pe faʻapefea i le WhatsApp ona e soloia savali uma pe o le tagata lava ia, faʻamalo manino pe vavae ese foi talanoaga, faʻapea foʻi ma le faʻaumatia o le tele o talanoaga i le taimi e tasi. Tusa lava po o le a le masini, siosiomaga o loʻo faʻaaogaina ai le avefeau, faafetai i faatonuga tatou te ofoina atu, e faigofie lava ona e ausia le mea e manaʻo ai.