Auala e sii ai vitio mai Instagram


Instagram o se tasi o auaunaga lauiloa lautele, o le autu autu o le lolomiina o ata laiti (e masani lava i le ratio 1: 1). I le faaopoopo atu i ata, Instagram e mafai ai ona e lolomiina vitio laiti. E faʻafefea auala e ave ai vitiō mai le Instagram, ma o le a talanoaina i lalo.

O le faʻatinoga o le lafoina o vitio i le Instagram na faʻaalia mulimuli ane nai lo ata. Muamua, o le umi ole lomiga lolomi e le tatau ona sili atu i le 15 sekone, faatasi ai ma le taimi na faʻaopoopoina ai le umi i le tasi minute. O le mea e faanoanoa ai, ona o le lē mafai, Instagram e le maua ai le avanoa e sii mai ai vitio i se telefoni po o komepiuta, ma o lenei mea e fesoʻotaʻi, ioe, ma le puipuiga o le puletaofia o ona tagata. Ae ui i lea, o loʻo lava le numera o auala e faʻaaogaina ai isi vaega, lea o le a talanoaina i lalo.

Metotia 1: iGrab.ru

E faigofie ma, sili ona taua, e mafai ona e vave maua se vitio i lau telefoni poʻo le komepiuta e faʻaoga ai le iGrab auaunaga i le initaneti. I lalo ifo, tatou te tilotilo totoa i le auala o le a faia ai le download.

Matou te gauai atu i le mea moni e faapea, o le downloadina o le vitio ma le fesoasoani a le iGrab.ru e na o tala tatala lava e mafai ona faia.

Laveina o vitio i telefoni

Ina ia maua vitio mai Instagram i le mafaufau o lau telefoni, e te le manaʻomia le faʻapipiʻiina o faʻapitoa faʻapitoa, aua o le faagasologa atoa o le a alu i totonu o soʻo se masini.

  1. Muamua lava, o le ae manaomia le maua o se sootaga i le vitio o le a faʻapipiʻiina. Ina ia faia lenei mea, tamoe le talosaga Instagram i luga o lau telefoni, saili ma tatala le vitio o loʻo manaʻomia. I le pito i luga taumatau tapuni le ata i le ellipsis, ona filifili lea "Kopi le Fesootaiga".
  2. Faʻataʻuina soʻo se tuatusi faakomepiuta faʻapipiʻi i le masini ma alu i luga o le upega tafailagi o le iGrab.ru i le initaneti. O le a vave faʻaosoina oe e faʻaofi se sooga i le vitio, a maeʻa e te manaʻomia e filifili le ki "Saili".
  3. A oʻo mai le vitio i luga o le lau, kiliki i luga le ki lalo. "Faila faila".
  4. O se ata fou vitio o le a otometi ona maua mai i le masini. Afai ei ai sau polokalama OS OS, o le a otometi lava ona sii mai le vitio i lau telefoni.
  5. Afai o le e ona le gadget e faʻavae i luga o iOS, o le galuega e sili atu ona faigata, talu ai o le latalata o lenei faiga faʻagaoioiga e le mafai ai ona vave lafoina ata i le mafaufau o le masini. Ae e mafai ona faia lenei mea pe afai e faʻaaoga le Dropbox i luga o le telefoni. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le pito i lalo o le faamalama o le sailiga i luga o le faamau o le numera faaopoopo ma filifili le mea "Faasao i le Dropbox".
  6. A mavae ni nai minute, o le vitio o le a aliali mai i le faletusi Dropbox. Pau le mea e tatau ona e fai o le lafoaʻi lea o le Dropbox i luga o lau telefoni, filifili le isi lisi autu ile pito i luga taumatau, ona tapuni lea "Fafo atu".
  7. Mulimuli, filifili le mea "Save Video" ma faatalitali mo le download e faamaeaina.

Laveina o vitio i komepiuta

E tutusa foi, o le siiina o vitio e faaaoga ai le iGrab.ru auaunaga e mafai foi ona faia i luga o se komepiuta.

  1. Ma le isi, muamua o mea uma e te manaʻomia e maua ai se fesoʻotaʻiga i le vitio mai le Instagram, lea ua fuafua e sii mai. Ina ia faia lenei mea, alu i le site o le Instagram, tatala le vitio manaomia, ona kopi lea o le sootaga i ai.
  2. Alu i le site o le iGrab.ru i totonu o se komepiuta. Faʻaofi le sooga i le vitio i le atigipusa o loʻo i lalo, ona kiliki lea o le ki. "Saili".
  3. A faʻaalia le vitio i luga o le mata, filifili le 'olo o loʻo i lalo. "Faila faila".
  4. O le 'upega tafaʻilagi e amata vave ona sii mai le vitio i lau komepiuta. Ona o le lē mafai, o le siiina mai o loʻo faia i totonu o se faʻailoga faʻamau. "Manatu".

Metotia 2: Faʻafeiloaʻi le vitio i le komepiuta faʻaaoga le itulau numera

I le tepa muamua, o lenei metotia o le lafoina atonu e foliga mai e faigata tele, ae o le mea moni o mea uma e faigofie tele. Faatasi ai ma le lelei o lenei metotia, o le mafai lea e sau mai tala faʻailoa (ioe, pe afai e te saini i se itulau tumaʻoti i lau talaaga), faʻapea foi le leai o se mea manaʻomia e faʻaogaina ai meafaigaluega faʻaopoopo (sei vagana ai se masini ma soʻo se tusitala o tusitusiga).

  1. O lea, e tatau ona e alu i le itulau Instagram web page ma, pe a manaʻomia, faatino le faatagaga.
  2. Tagai foi: Faʻafefea ona e ulufale i Instagram

  3. A maeʻa le ulufale, e tatau ona e tatalaina le vitio o loʻo manaʻomia, kiliki i luga-o-luga ma filifili le aitema i le lisi autu o loʻo faʻaalia. "Saili i le Vaega" (o le meataitasi e mafai ona valaʻau ese, mo se faʻataʻitaʻiga, "View code" poʻo se mea faapena).
  4. I la matou tulaga, o le itulau numera o loʻo faʻaalia i le itu taumatau o le 'upega tafaʻilagi. O le a manaʻomia lou suʻeina o se laina patino o le numera o le itulau, o lea valaʻau ai le sailiga i se auala puupuu Ctrl + F ma tapena "mp4" i totonu (e aunoa ma ni upusii).
  5. O le suʻesuʻega muamua o le a faʻaalia ai le mea tatou te manaʻomia. Kiliki i le tasi i le itu taumatau o le kuki e filifili ai, ona kiliki lea o le kulupu autu Ctrl + C e kopi.
  6. I le taimi nei, o soʻo se tusitala o tusitusiga i luga o se komepiuta e sau - e mafai ona avea o se Pepa Faʻapitoa po o se Upu galue. A uma ona tatala le faatonu, ona faapipii lea o faamatalaga muamua na kopiina mai le laupapa Ctrl + V.
  7. Mai le faʻaofiina o faʻamatalaga e tatau ona e maua le tuatusi i le kilipa. O le sootaga o le a pei o lenei: //link_to_video.mp4. O lenei snippet code e te manaʻomia e kopi (o loʻo manino lava i le screenshot i lalo).
  8. Tatala lau suʻesuʻe i luga o se lisi fou ma faapipii faʻamatalaga kopi i totonu o le pusa o le tuatusi. Failautusi Ulufale. O lau kilipa e faʻaalia i luga o le mata. Kiliki i luga ma filifili "Download video" pe faʻafuaseʻi ona kiliki i luga o se faʻamau tutusa i luga o le 'upega tafaʻilagi o le' upega tafaʻilagi, pe afai, ioe, e tasi.
  9. Download o le a amata. A maeʻa le download, o le ae maua lau faila i luga o lau komepiuta (e ala i le lē mafai, o faila uma e teu i le faila laugatasia "Manatu").

Metotia 3: Tikiala i lau komepiuta e faʻaaoga ai le InstaGrab

O le metotia o loʻo taʻua i luga e ono foliga mai e faigata tele mo oe, o le mea lea e mafai ona faafaigofieina le galuega pe afai e te faʻaaogaina se auaunaga faʻapitoa i le initaneti e sii ai vitiō mai le Instagram i lau komepiuta.

O le ata o loʻo taʻoto i le mea moni e faʻapea, i luga o le itulau o le auaunaga, e le mafai ona faia le faʻatagaga, o lona uiga e te le mafai ona e puʻeina ata mai faʻamatalaga tapuni.

  1. Mo le faʻaaogaina o lenei fofo, e tatau ona e alu muamua i le itulau Instagram, saili le faila vitio manaʻomia, ona kopi lea o le sootaga i le pusa o le tuatusi.
  2. Alu nei i le itulau Instarabrab. Faʻaofi se sooga i totonu o le pusa saili i le saite, ona filifili lea o le ki "Download".
  3. O le 'upega tafaʻilagi o le a maua ai lau vitio, ona i lalo ifo lea o le ae manaʻomia le kiliki i le ki "Download video".
  4. O se faʻamaufaʻailoga fou o le a otometi lava ona fatuina i le masini e faʻaalia ai le mataupu o le download. E tatau ona e kiliki i le taʻavale ma le kiliki saʻo ma kiliki le mea "Faasaoina" pe filifili lenei button i le taimi lava e faʻaalia ai e le 'upega tafaʻilagi luga o lana laulau.

Metotia 4: Tipiʻi le vitio i lau telefoni e faʻaaoga ai le InstaSave

I le taimi muamua, ua uma ona faʻamatalaina e la matou 'upega tafailagi le faʻaaogaina o le InstaSave faʻaaoga e mafai ona e faʻasaoina ai ata. I le faʻaopoopoga, o le tusi talosaga e mafai ai e oe ona faʻafeiloai ma le faʻafeiloai ma vitiō.

Tagai foi: Faʻafefea ona e sii mai ata mai le Instagram

Faamolemole ia matau o le talosaga e le mafai ona i totonu o lau teugatupe, o lona uiga o le a le mafai ona e siiina vitiō mai talaaga patino o loʻo e tusiaina.

  1. Muamua, afai e leʻi faʻapipiʻiina le Faʻasalalauga i luga o lau telefoni, e tatau ona e mauaina i totonu o le Faleoloa Taʻavale po o le Faleoloa Store pe vave mulimuli i se tasi o sooga o le a taitai atu ai i le itulau download.
  2. Download InstaSave App mo le iPhone

    Download InstaSave app mo le Android

  3. Tatala le Instagram app. Muamua e tatau ona e kopiina le sootaga i le vitio. Ina ia faia lenei mea, saili le vitio, tapuni i le pito i luga taumatau o le atigipusa faatasi ai ma ellipsis e aumai ai se lisi faaopoopo, ona filifili lea "Kopi le sootaga".
  4. Faʻaauau le InstaSave. I totonu o le siaki suʻesuʻe, e tatau ona e faapipiiina se fesoʻotaʻiga muamua na kopiina ma kiliki le ki "Ulutala".
  5. O le talosaga o le a amata saili mo vitio. A faʻaalia i luga o le lau, e tatau lava ona e kiliki le ki "Faasaoina".

Soo se tasi o metotia faʻatulagaina ua mautinoa e teu sau vitio e te fiafia i ai mai le Instagram i lau telefoni poʻo le komepiuta. Afai oi ai ni au fesili i le autu, tuʻu i latou i faʻamatalaga.