E faʻapefea ona faʻamaonia faʻamatalaga VK


Mai le tele o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo, Instagram e sili atu le manino - o se auaunaga lauiloa e faʻapipiʻiina ai ata ma vitio, fatuina o tala e mafai ona faʻamaonia, faʻasalalauga, ma isi. Faʻasologa i aso uma o tagata faʻaaoga ua faʻamaeʻaina i tala fou ua resitara. O le aso o le a tatou taulai atili atu i le faafitauli pe a le mafai ona fatuina se talaaga fou.

E foliga mai o le resitalaina i le Instagram o se auala faigofie, lea e le tatau ai ona tulai mai ni faafitauli. Ae peitai, i le mea moni, e eseese mea uma - i aso uma e le mafai e le tele o tagata ona faʻaeʻaina lenei faagasologa, ma o lenei faafitauli atonu e tulaʻi mai mo mafuaaga eseese. I lalo ifo, tatou te suʻesuʻeina mafuaʻaga masani e mafai ona afaina ai le faʻalavelave o le faafitauli o loʻo tatou mafaufau i ai.

Tagai foi: Faʻafefea ona resitala i Instagram

Mafuaʻaga 1: Faʻamatalaga faʻapipiʻi Instagram i le tuatusi tuatusi imeli poʻo numera telefoni feaveaʻi

Muamua, afai ua uma ona e resitalaina lau Instagram account i lau tuatusi imeli poʻo numera o le telefoni, e mafai ona e foia le faafitauli i auala e lua: faʻaaoga se tuatusi imeli (telefoni feaveai) e resitara pe tape ai lau Instagram account, mulimuli ane e mafai ona e lesitala se mea fou.

Tagai foi: E faʻafefea ona faʻamalo le faʻamatalaga Instagram

Mafuaʻaga 2: Faʻasinomaga Initaneti

Ae peitaʻi o le a le mafuatiaina lenei mafuaaga, ae afai o loʻo e resitala mai se telefoni, ia mautinoa o loʻo i ai lau avanoa galue i le fesoʻotaiga. Afai e mafai, faʻafesoʻotaʻi i se isi punaoa o le Initaneti, talu ai o le mafuaʻaga o le faafitauli atonu o le toilalo o le fesootaiga.

Mafuaaga 3: lomiga o le talosaga

I le avea ai o se tulafono, o le tele o tagata faʻapitoa e lesitala i le sosaiete faʻasalalau lautele e ala i le telefoni feaveaʻi na atinaʻeina mo le iOS, Android ma le Windows mobile operating system.

Mulimuli i se tasi o sootaga i lalo ma siaki pe oi ai se faʻamatalaga mo lau talosaga o loʻo i ai nei. Afai o lea, e tatau ona e faʻapipiʻi.

Download Instagram mo le iPhone

Download Instagram mo le Android

Download Instagram mo Windows

Ma se taimi puupuu e uiga i le le tumau o le faʻaogaina o polokalama faʻaoga telefoni feaveaʻi: afai o oe o se tagata faʻaoga iPhone i iOS i lalo o le 8 po o se telefoni Android i lalo ifo o le 4.1.1, o le a le maua oe i le tulaga lata mai o Instagram, o lona uiga ona o le le talafeagai o le polokalama faʻaogaina, na i ai sou faʻafitauli i le lesitala.

Mafuaaga 4: Igoa ole igoa oi ai

O le a le mafai ona e faʻatumu le resitala pe afai, pe a faʻatumu au faʻamatalaga patino, ia e faʻamaonia mai se saini ua uma ona faʻaaogaina e le Instagram user. I le avea ai o se tulafono, i lenei tulaga, o le faiga o loʻo faʻaalia ai se faʻamatalaga ua maeʻa ona resitalaina se tagata faʻapipiʻi, ae e tusa lava pe e te le o vaʻai i se laina faapena, e tatau ona e taumafai se isi faʻamatalaga ulufale, ia mautinoa e tusi i le Igilisi.

Tagai foi: Faʻafefea ona sui lou igoa i le Instagram

Mafuaaga 5: Faʻaaoga le Suʻe

E tele tagata e faʻaaogaina meafaigaluega i luga oa latou smartphones (komepiuta) e natia ai a latou tuatusi IP moni. O lenei gaioiga e mafai ai e oe ona faigofie ona maua nofoaga na poloka i le atunuu.

Afai e te faʻaogaina soʻo se meafaifaʻailoga i luga o lau masini, ia avea ma se mea e teu ai, se faʻaopoopoga faapitoa, poʻo se faʻamaumauga e sii mai, ona matou fautuaina lea o le tapeina o faʻavae VPN uma pe taumafai e fatu se talaaga mai se isi gaioiga.

Mafuaaga 6: Faʻaaogaina le Faʻatonu

Soo se masini komepiuta atonu e le lelei le galue, ma o le laasaga sili ona lelei e foia ai le faafitauli o le toe faʻaofi lea. Faʻateʻa ese le faʻaaogaina o le Instagram talosaga mai lau telefoni. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le iPhone, e mafai ona e faia lenei mea e ala i le uuina o lou tamatamailima i luga o le ata o le tusi talosaga mo se taimi umi seiloga e paolo le laulau atoa, ona kiliki lea o le ata i se koluse ma faʻamaonia le aveeseina o le talosaga mai le gadget. O le faʻaaogaina o tusi talosaga i luga o isi masini e faia i le auala tutusa.

A maeʻa ona tape, download le lomiga lata mai o le Instagram mai le faleoloa aloaia mo lau masini (e mafai ona maua sootaga i le tusiga o loʻo i luga).

Afai e leai se avanoa e toe faʻaleleia ai le talosaga - resitala e ala i le Instagram web version, lea e mafai ona maua mai soʻo se masini komepiuta e ala i lenei fesoʻotaʻiga.

Mafuaaga 7: Faʻateʻaina le faʻaogaina o le polokalama

O le sili atu ona mataʻutia, ae masani ona aoga, o le laasaga i le foia o se faafitauli o le toefaʻafaʻiina o tulaga i luga o se telefoni feaveai, pe a le o le resitalaina. O sea laasaga o le a le aveesea ai le maua mai o faamatalaga (ata, musika, pepa, talosaga, ma isi mea), ae o le a faʻamalieina mai tulaga uma, lea e ono mafua ai se feeseeseaiga i le galuega a nisi o talosaga.

Aveese tulaga i le iPhone

  1. Tatala tulaga i luga o lau telefoni, ona filifili lea o le vaega "Manatu taua".
  2. I le pito o le itulau o le ae maua ai le mea "Toe faʻafou"lea e tatau ona tatalaina.
  3. Filifili se mea "Toe faʻafou tulaga uma"ona faʻamaonia ai lea o lou faʻamoemoe e faʻatino lenei faiga.

Aveese tulaga ile Android

Mo le Android OS, e sili atu le faigata ona taʻu tonu pe faapefea ona toe faatulaga ia tulaga i lau mataupu, talu ai o eseese smartphones ei ai lomiga eseese ma tumutumu o lenei polokalama, ma o lea o le avanoa i lenei mea po o lena mea autu e mafai ona ese tele.

  1. Mo se faʻataʻitaʻiga, i la tatou faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e tatalaina ia tulaga i le masini ma alu i le vaega "Avanoa".
  2. I le pito o le faamalama e aliali, filifili "Toe faʻafoʻisia ma toe faʻaleleia".
  3. Filifili se mea "Toefaʻutuʻu Faʻatonu".
  4. Mulimuli, filifili le mea "Faamatalaga Patino", pe a maeʻa ona mautinoa o lalo o le faasologa o le komiva i tafatafa o le mata "Manatua le manatua o masini" tuʻuina i se tulaga le toaga.

Mafuaaga 8: O le faafitauli i le itu o le Instagram

O se mafuaaga sili ona afaina o le faafitauli, lea e mafai ona aofia i le tulaga e leai se tasi o auala o loʻo faamatalaina i totonu o le tusitusiga e le mafai ona fesoasoani ia te oe e foia le faafitauli i le resitalaina o se talaaga.

Afai o le faafitauli o loʻo i le itu o le Instagram, o le mea lea, i le avea ai o se tulafono, e tatau ona foia faafitauli uma i le taimi sili ona puupuu, o lona uiga, e tatau ona e taumafai e toe lesitala pe a mavae ni nai itula po o le aso e sosoo ai.

O mafuaʻaga autu ia e aʻafia ai le le mafai ona resitala lau faʻailoa patino i totonu o le sosaiete agafesootai masani. Matou te faʻamoemoe o lenei tusiga na fesoasoani ia te oe e foia ai le faafitauli.