Faʻapipiʻi le router Rostelecom

I le taimi nei, o Rostelecom o se tasi o kamupani sili ona telefoni i le Initaneti i Rusia. O loʻo tuʻuina atu ai i ona tagata faʻapipiʻi mea e faʻaogaina ai fesoʻotaiga o ituaiga eseese. I le taimi o loʻo iai nei o le router ADSL lata mai Sagemcom f @ st 1744 v4. O le a faʻatatau i lona faʻatulagaga o le a talanoaina atili, ma o tagata o isi faʻavae poʻo ni faʻataʻitaʻiga e manaʻomia ona suʻe mea tutusa i la latou upega tafaʻilagi ma faʻatutuina e pei ona faʻaalia i lalo.

Galuega sauniuni

Po o le a lava le ituaiga o le alalaupapa, e faʻapipiʻiina e tusa ai ma tulafono lava e tasi - e taua le aloese mai le tele o mea eletise o loʻo galulue faʻatasi, ma ia amanaʻia o puipui ma vaeluaina i le va o potu e mafai ona mafua ai le leai o se faailoilo lelei o se laina leai se laina.

Vaʻai i tua o le masini. O fesoʻotaʻiga uma lava e maua mai ai sei vagana ai le USB 3.0, lea o loʻo i le itu. O le fesoʻotaʻiga i le fesoʻotaʻiga a le 'auʻaunaga e maua mai i le WAN port, ma o meafaigaluega i le lotoifale e fesoʻotaʻi atu i le Ethernet 1-4. O iinei o le toefaʻatonuina ma le mana.

Siaki le tulafono IP ma le DNS i lau 'auʻaunaga faʻatinoina aʻo leʻi amataina le faʻatulagaga o meafaigaluega fesoʻotaiga. O faailoga e tatau ona faʻafeagai. "Maua vave". Mo faʻamatalaga pe faʻapefea ona siaki ma suia nei taʻiala, faitau a matou isi mea i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Windows Network Network

Matou te faʻatulaga le router Rostelecom

O lenei ua matou o atu saʻo i le polokalama faakomepiuta o Sagemcom f @ st 1744 v4. I le isi itu, i isi lomiga poʻo ni faʻataʻitaʻiga, e toetoe lava a tutusa lenei faiga, e taua tele le malamalama i uiga o le atinaega o le initaneti. Talanoa e uiga i auala e ulufale ai i le faatulagaga:

  1. I soʻo se 'upega tafaʻilagi faigofie, kiliki i luga o le tuatusi o le tuatusi ma faʻapipiʻi iina192.168.1.1ona e alu lea i lenei tuatusi.
  2. E lua laina o le a faʻaalia i le mea e tatau ona e ulufale aipule- O le faʻafesoʻotaʻi le faʻaogaina ma le password.
  3. E te alu i le fenetusi o le web-interface, pe a sili atu le vave suia o le gagana i le mea e sili ona lelei e ala i le filifilia mai le lisi i luga i luga.

Faʻamatalaga vave

O le au atinaʻe e ofoina atu se faʻatulagaga vave faʻatulagaina lea e mafai ai ona e setiina laina autu o le WAN ma le 'upega tafailagi. Ina ia tusia faʻamatalaga e uiga i le Initaneti, o le a e manaʻomia se konekarate ma le 'auʻaunaga, pe a faʻaalia uma faʻamatalaga talafeagai. O le tatalaina o le Matai e faia i le lisi Seti Seti, filifili se vaega i le igoa e tasi ma kiliki Seti Seti.

O le a e vaʻai i laina, faʻapea foʻi ma faatonuga mo le faʻatumuina. Mulimuli ia i latou, ona faasaʻo ai lea o suiga ma le Initaneti e tatau ona saʻo le galuega.

I le faʻamau lava lea ei ai se meafaigaluega "Fesootai i le Initaneti". I totonu nei, o le PPPoE1 e filifili e ala i le le mafai, o lea ua na o oe e te manaʻomia le ulufale i le igoa ole igoa ma le upega tafailaʻi na tuʻuina atu e le 'auʻaunaga, ona mafai lea ona e maua ile initaneti pe a fesoʻotaʻi atu e ala ile LAN cable.

Ae ui i lea, o ia tulaga e le talafeagai mo tagata uma e faaaogaina, talu ai latou te le maua le gafatia e faatulaga tutoatasi ia tulaga talafeagai. I lenei tulaga, mea uma e tatau ona e faia ma le lima, o le a talanoaina atili.

Lisi tusi

Matou te amataina le faʻataʻotoga faʻavae faʻatasi ma se fetuunaiga a le WAN. O le faagasologa atoa e le tele se taimi, ma e foliga mai:

  1. Kiliki le lisi "Fesootaiga" ma filifili se vaega "WAN".
  2. Faʻamolemole alu ifo i le lisi ma suʻe le lisi o fesoʻotaʻiga WAN. O elemene uma o loʻo i ai nei e tatau ona makaina i se maka ma aveese ina ia iai nisi suiga e leai ni faafitauli.
  3. Ma le isi, toe foi i luga ma tuu se pito lata ane "Filifilia o le ala le mafai" i luga "Faʻamatalaina". Seti le ituaiga atigilima ma tusi "Enable NAPT" ma "Faʻatonu le DNS". I lalo o le a manaʻomia ona e ulufale i se igoa ole igoa ma le upega tafailagi mo le protocol PPPoE. E pei ona taʻua muamua i le vaega i luga o le seti vave, o faʻamatalaga uma mo le fesoʻotaʻiga o loʻo i totonu o faʻamaumauga.
  4. Alu i lalo i se mea maualalo, o fea e te vaʻavaʻai ai i isi tulafono, o le tele o ia mea e faʻatulagaina e tusa ai ma le konekarate. A maeʻa, kiliki "Fesoʻotaʻi"ina ia mafai ai ona laveaʻi le faatulagaga o loʻo i ai nei.

Sagemcom f @ st 1744 v4 e mafai ai ona e faʻaaoga se 3G modem, lea e faʻamalamalamaina i se isi vaega o le vaega "WAN". Lenei, e na o le tagata na talosaga e talosaga e seti le tulaga "3G WAN", faʻatumu laina i faʻamatalaga o tala ma le ituaiga o fesoʻotaʻiga e lipotia pe a faʻatauina le auaunaga.

Alu faasolosolo malie i le isi vaega. "LAN" i le lisi "Fesootaiga". O faʻamatalaga taʻitasi avanoa e faʻamaonia, o lona tuatusi IP ma le mask network ua faʻaalia. I le faʻaopoopoga, e mafai ona tupu le tuiina o le MAC pe a fai e feutagai ma lē e tuʻuina atu. O se tagata masani masani e seasea ona manaʻomia le suia o le tuatusi IP o se tasi o le Ethernet.

Ou te fia paʻi atu i se isi vaega, e taua "DHCP". I le faamalama e tatala, o le a vave ona tuʻuina atu ia oe fautuaga i le ala e faʻagaoioia ai lenei faiga. Faamasani oe lava i tulaga taatele e tolu e tatau ona e mafai ai le DHCP, ona seti lea o le faatulagaga mo oe lava pe a manaʻomia.

Ina ia setiina se upega tafailagi, o le a matou nofofua i se isi aoaoga, talu ai o loʻo i ai ni nai faʻamaufaʻailoga iinei ma e tatau ona e faʻamatala e uiga ia i latou taʻitasi i le tele o auiliiliga e mafai ai, ina ia e le faigata i le fetuunaiga:

  1. Muamua vaai "Faʻaliliuga Faʻamatalaga", o loʻo faʻaalia nei mea sili ona taua. Ia mautinoa e leai se vaʻa lata ane "Taofi le 'Wi-Fi' ''ma filifili foi se tasi o auala o le taotoga, mo se faʻataʻitaʻiga "AP"lea e mafai ai, pe a talafeagai ai, ia fatuina i ni avanoa avanoa se fa i le taimi, lea o le a tatou talanoa e uiga i se taimi mulimuli ane. I laina "SSID" faʻamaonia soo se igoa talafeagai, ma o le a faʻaalia le fesoʻotaʻiga i le lisi i le taimi o le sailiga mo fesoʻotaʻiga. Tuu isi aitema e pei o se mea e le masani ai ma kiliki "Faaaoga".
  2. I le vaega "Saogalemu" faailoga le ituaiga SSID lea e faia ai tulafono, masani "Peraimeri". Faʻasalalau le faʻaoga faʻailo e fautuaina e seti "WPA2 Mixed"O ia o le sili ona faatuatuaina. Suia le kene fefaasoaai i se mea sili ona faigata. Seiloga o le faʻaofiina, pe a faʻafesoʻotaʻi i se mea, o le a saʻo le faʻamaoni.
  3. Toe foʻi nei i SSID faaopoopo. E faʻamalamalamaina i se isi vaega ma o loʻo iai avanoa eseese e fa. Togi ia mea e te manaʻo e faʻaaogāina, ma e mafai foi ona faʻapitoa o latou igoa, ituaiga o puipuiga, fua faatatau o tali ma le taliaina.
  4. Alu i "Lisi avanoa e pule ai". O nei tulafono ua faia e taofiofia ai fesootaiga i au fesoʻotaiga vavalalata e ala i le ulufale i tua o le MAC o masini. Muamua filifili le ala - "Faʻamatalaina" poʻo "Faatagaina le faamaotiina"ona fai lea i le laina laina le tuatusi talafeagai. I lalo o le a e vaʻaia se lisi o tagata ua uma ona faʻauluina.
  5. O le WPS galuega e faigofie ai ona faʻafesoʻotaʻi i se nofoaga avanoa. O le galulue faatasi ma lea mea e faia i se isi lisi, i mea e mafai ona e mafai ai pe faʻamalosi ai, faʻapea foʻi ma le faʻamatalaga o faʻamatalaga autu. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le WPS, tagaʻii la tatou isi tusiga i le fesoʻotoga i lalo.
  6. Vaʻai foi: O le a le WPS i luga o se alatele ma aisea?

Sei o tatou nonofo i luga o isi faʻaopoopoga, ona mafai ai lea ona tatou faʻatumu maeʻa le faatulagaga o le Sagemcom f @ st 1744 v4 router. Mafaufau i pito taua ma taua:

  1. I le lisi "Avanoa" E lua vaega o loʻo i ai ala tetele. Afai e te faʻamaonia se mea e fai i ai iinei, mo se faʻataʻitaʻiga, se upega tafaʻilagi poʻo se IP, ona mafai lea ona maua i le tuusaʻo, faʻasese le alalaupapa o iai i nisi o fesoʻotaʻiga. O sea galuega e le mafai ona aoga i se tagata masani, ae afai ei ai ni palu ao faʻaaogaina se VPN, e fautuaina e faʻaopoopo se auala se tasi e mafai ai ona aveese vaʻa.
  2. E le gata i lea, matou te fautua atu e faʻalogo lelei i le vaega "Tagata Faigofie". O le faʻafeiloaʻiina o le faʻailoga e tupu mai i lenei faamalama Ina ia iloa le auala e faia ai lenei mea i luga o le router i lalo o Rostelecom, faitau a matou isi mea i lalo.
  3. Faitau atili: Tatalaina o taulaga i le router Rostelecom

  4. Rostelecom e tuʻuina atu se auaunaga faʻamalosia DNS mo se pili. E faʻaaogaina i le galulue faʻatasi ma ana lava auʻaunaga poʻo FTP. A maeʻa ona faʻapipiʻiina se lauga malosi, e tatau ona e ulufale i le faʻamatalaga ua faʻamaonia mai e le auʻaunaga i laina talafeagai, ona lelei lea o mea uma.

Polokalama saogalemu

E tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa i tulafono saogalemu. Latou te faʻatagaina oe e puipui oe lava ia i le tele e mafai ai mai le faʻalavelaveina o fesoʻotaʻiga fafo e le manaʻomia, ma tuʻuina atu ai foi le malosi e poloka ma taofiofi ai nisi o mea, o le a tatou talanoaina atili:

  1. Tatou amata i le numera o le address a le MAC. E tatau ona faʻatapulaʻa le tuʻuina atu o nisi faʻamaumauga i totonu o lau polokalama. Ina ia amata, alu i le tab "Palola" ma filifili le vaega oi ai "Faʻamaʻoina MAC". I lalo nei, e mafai ona e setiina faiga faʻavae e ala i le setiina o se faailoga i le tau talafeagai, faʻapea foʻi ma le faʻaopopo o tuatusi ma faʻaaoga ai taga ia i latou.
  2. Toeitiiti lava faia ia lava taga e tasi i tuatusi IP ma ports. O faʻavae talafeagai e taʻu mai ai le faiga faʻavae, faʻauiga WAN galue, ma le IP moni.
  3. O le faʻasologa URL o le a poloka le avanoa i fesoʻotaʻiga e aofia ai le upu autu na e faʻamaonia i le igoa. Muamua faʻamalosi le loka, ona fatuina lea o se lisi o upu autu ma faʻaoga suiga, a maeʻa o le a faʻaaogaina.
  4. O le mea mulimuli ou te fia taʻua i le lisi "Palola" - "Pule Faatamā". E ala i le faʻagaoioia o lenei ata, e mafai ona e faʻavasegaina le taimi o loʻo faʻaaluina e tamaiti i luga ole Initaneti. Filifili na o aso o le vaiaso, itula ma faʻaopopo tuatusi o masini lea o le a faʻaogaina ai le faiga faʻavae nei.

Ua maeʻa lenei faʻavae mo le fetuunaiga o tulafono mo le saogalemu. E totoe na o le fetuunai o ni mea ma le faagasologa atoa o le galulue faatasi ma le uila o le a uma.

Faʻatonu le seti

I le lisi "Auaunaga" E fautuaina le sui o le faʻaupuga o le teugatupe pule. E tatau ona faia lenei mea ina ia puipuia ai le le faʻatagaina o le fesoʻotaʻiga o le masini mai le ulufale atu i le 'upega tafaʻilagi ma le suia o tulaga taua ia i latou lava. A uma ona faʻataunuʻu suiga, aua nei galo e kiliki le ki. "Faaaoga".

Matou te fautuaina oe e seti le aso saʻo ma le uati i le vaega "Taimi". O le mea lea o le a galue lelei le rota i le faʻatonuina o matua ma o le a mautinoa le aoina lelei o faʻamatalaga fesoʻotaiga.

A maeʻa le faʻatulagaina, toe toe faʻaaogaina le alalaupapa mo suiga e aoga. E faia lea mea e ala i le uomiina o le tali tutusa i le lisi. "Auaunaga".

O aso nei ua tatou suʻesuʻeina auiliiliga le fesili o le setiina o se tasi o ata o loʻo i ai nei o le au Routers Routers. Matou te faʻamoemoe na aoga a matou faʻatonuga ma e faigofie ona e suʻesuʻeina le auala atoa mo le faʻataʻitaʻia o laina talafeagai.