Faʻafefea ona suia le gagana faʻasaga i BlueStacks

BlueStacks e lagolagoina le tele o gagana, e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona fesuiaʻi le gagana faʻasalalauga i le toetoe o soʻo se mea e manaʻomia. Ae le mafai e tagata uma ona faʻaoga pe faʻafefea ona sui lenei tulaga i ni kopi fou o le emulator, e faʻavae i luga o le polokalama faʻaonaponei.

Sui gagana i BlueStacks

I le taimi lava lena, e taua le taʻuina atu o lenei parakalafa e le suia ai le gagana o talosaga o loʻoe faʻapipiʻi pe ua maeʻa ona faʻapipiʻiina. Ina ia suia la latou gagana, faʻaoga le faʻaoga i totonu, lea e masani lava ona i ai le filifiliga e faʻapipiʻi ai le filifiliga e manaʻomia.

O le a tatou iloiloina le faagasologa atoa i luga o le faʻataʻitaʻiga o le lomiga fou o BluStax - 4 i le taimi nei, i le lumanaʻi e ono iai ni suiga laʻititi i taga. Afai na e filifilia se gagana e ese mai i le Rusia, ia taʻitaʻia e ata ma le nofoaga o se parakalafa e fesoʻotaʻi ma le lisi.

Faamolemole ia matau e le o le auala lea e suia ai lou tulaga, aua a e sainia oe mo Google, ua maeʻa ona e faailoa atu lou atunuu e te nofo ai ma e le mafai ona suia. O le ae manaomia le fatuina o se tala fou o le totogiina o tupe e le o aofia i le lautele o lenei tusiga. I le na o le tuʻuina atu, e tusa lava pe aofia ai le VPN, Google o le a tuʻuina atu pea faʻamatalaga mo oe e tusa ai ma le itulagi na filifilia i le taimi o le lesitalaina.

Metotia 1: Faʻaliliu le gagana menu i le BlueStacks

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e suia na o le gagana o le atinaʻe faʻatulagaga. O le emulator lava ia o le a faʻaauau ona galue i le gagana e tasi, ma o loʻo suia i se isi auala, ua tusia lea i le auala lona lua.

  1. Tatala BlueStacks, i le pito i lalo o le komepiuta, kiliki le ata "More Applications".
  2. Mai le lisi ua saunia, filifili "Taʻiala Faʻasologa".
  3. O le a faʻaalia se lisi, faʻaleleia mo le emulator. Saili ma filifili "Gagana ma le Ulufale mai".
  4. Vave vave i le mea muamua. "Gagana".
  5. O iinei o le a e vaʻai ai i se lisi o gagana faʻaaogaina.
  6. Ina ia faʻaaoga le mea fou, e manaʻomia ona e faʻaopopo.
  7. Mai le lisi e mafai ona suʻeina, filifili le mea e fiafia i ai ma ia kiliki i luga. O le a faaopoopoina i le lisi, ma ia faʻaaogaina, toso i le tulaga muamua e faʻaaoga ai le faamau i laina taamilomilo.
  8. O le a faʻafesoʻotaʻi vave le faʻamatalaga. Ae ui i lea, o le taimi faatulagaina e mafai ona suia mai le 12-itula i le 24-itula pe sui foi, e fuafua i mea e te suia.

Suʻe le taimi faatulagaina o taimi

Afai e te le o faʻamalieina i le taimi faʻafouina, suia, toe faʻaopoopo, i totonu o le faatulagaga.

  1. Faasolo faalua le faamau "Toe foi" (lalo tauagavale) e alu i le lisi autu autu ma alu i le vaega "Aso ma le Taimi".
  2. Filifili tafatafa "24 itula" ma ia mautinoa ua amata le foliga tutusa o le taimi.

Faʻaopoopo laʻau i le keyboard keyboard

E le o talosaga uma e fesoʻotaʻi ai fegalegaleaiga ma le keyboard faaletino, e tatalaina ai se mea faʻapitoa nai lo. I le faʻaopoopoga, o se mea e faʻaaogaina ai ma e sili ona manaʻomia ona faʻaaoga nai lo le faaletino. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻomia se gagana patino, ae e te le manaʻo e faʻatagaina i totonu o Windows. Faʻaopopo i ai le laasaga manaʻomia, e mafai foʻi ona e faʻaoga i le lisi o le lisi.

  1. Alu i le vaega talafeagai i totonu "Taʻiala Faʻasologa" e pei ona faamatalaina i laasaga 1-3 Metotia 1.
  2. Mai i filifiliga, filifili "Keyboard Key".
  3. Alu i le faʻaoga o le komepiuta faʻaaoga e ala i le kiliki i luga.
  4. Filifili se filifiliga "Gagana".
  5. Muamua tape le parakalafa "Laina o gagana".
  6. I le taimi nei, ia maua saʻo gagana ma faʻagaoioia le taamilo i luma o latou.
  7. E mafai ona e suia gagana pe a e taina mai le komepiuta komepiuta e ala i se metotia ua e iloa - e ala i le ufiufi o le atulaulau.

Aua nei galo o le komepiuta o le komepiuta muamua e le atoatoa, o lea e faʻaaoga ai, i le lisi "Gagana ma le Ulufale mai" alu i "Papa faaletino".

Faʻatoaga le avanoa avanoa e tasi iinei.

Metotia 2: Faʻaliliu le gagana lanu BlueStacks

O lenei nofoaga e suia ai le gagana e le gata o le emulator lava ia, ae i totonu foi o le Android, lea e aoga ai. O lona uiga, o lenei auala e aofia ai mea ia na talanoaina i luga.

  1. Tatala BlueStacks, i le tulimanu pito i luga i luga, kiliki i luga o le afi ma filifili "Faʻatonu".
  2. Suʻe i le tab "Filifiliga" ma i le itu taumatau o le faamalama filifili le gagana talafeagai. I le taimi nei, o le talosaga ua faaliliuina i totonu o le sefululua o le tele o mea masani, i le lumanaʻi, atonu o le a toe faʻaleleia le lisi.
  3. Faʻamatalaina le gagana manaʻomia, o le a vave ona e iloa ua faaliliuina le atigilima.

E taua le matauina o le faʻaogaina o polokalama faʻaogaina Google o le a sui. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Play Store o le lisi o le a faia i se gagana fou, ae o talosaga ma a latou faʻasalalauga o le a mo le atunuu o loʻo e nofo ai.

O lenei ua e iloa mea e mafai ona e suia le gagana i le emulator BlueStacks.