Faʻapipiʻi le Bluetooth ile komepiuta ma Windows 7


E toaitiiti tagata e iloa, ae i Mozilla Firefox, faapea foi i le Google Chrome, o loo i ai se pusa lima lima tusi e faatagaina ai oe e vave maua ma suʻe i le itulau e te manaomia. E faʻafefea ona faʻapipiʻiina pusa tusi tusi, o lenei tusiga o le a talanoaina.

O le faʻailoga o tusi tusi o se faʻapipiʻi faʻapitoa Mozilla Firefox browser browser, o loʻo i totonu o le ulutala o le initaneti. O lau tusi tusi o le a tuʻuina i luga o lenei laulau, lea o le a mafai ai e oe ona i ai i taimi uma itulau taua "i le lima" ma o le mea moni lava i le kiliki tasi e alu ia i latou.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pusa tusi?

Ona o le lē mafai, o le pusa o le tusi tusi e leʻo faʻaalia i Mozilla Firefox. Ina ia mafai ai, kiliki i luga o le mea e fai ai le lisi o le masini ma i le pito i lalo o le faamalama e aliali mai, kiliki le ki. "Suiga".

Kiliki le ki "Faʻaali / Palo Paneli" ma tusi le pusa "Faailoga Faailoga".

Kuni le faamalama o faʻamaufaʻailoga e ala i le kiliki i luga o le faʻailoga i le koluma faʻatau.

O le taimi lava lea i lalo o le tuatusi o le upega tafaʻilagi o le a avea o se faʻalapotopotoga faaopoopo, o le pusa o le faailoga tusi.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi tusi tusi ua faʻaalia i totonu o lenei laulau, kiliki le faailoga tusi i le pito i luga pito i luga o le masini ma alu i "Faaali uma tusi tusi".

O laupepa uma oi ai nei ma maka tusi o le a faʻaalia i le itu tauagavale. Ina ia fesiitai se faailoga tusi mai le tasi pusa i le pusa o tusi tusi, na o le kopiina (Ctrl + C), ona tatala lea o le Pusa o Faailoga Tusi ma faapipii le tusi tusi (Ctrl + V).

E le gata i lea, o tusi tusi e mafai ona vave faia i lenei pusa. Ina ia faia lenei mea, tatala le pusa o tusi tusi ma kiliki-saʻo i soo se nofoaga e leai se mea mai tusi tusi. I le lisi autu o loʻo i ai, filifili "Faailoga Fou".

O le a faʻaalia e le pupuni le faʻamaufaʻailoga o le faʻamaufaʻailoga tusi, lea e te manaʻomia ai le ulufale i le igoa o le laupepa, lona tuatusi, ma, pe a talafeagai ai, faaopoopo ni pine ma se faʻamatalaga.

E mafai ona tape faʻamalologa sili atu. Na o le kiliki i le tusi tusi ma le kiliki saʻo ma kiliki "Aveesea".

Ina ia faaopoopo se faailoga tusi i le pusa tusi tusi aʻo e faasee i luga o le upega tafaʻilagi, alu i le 'upega tafaʻilagi e manaʻomia ma kiliki i le faʻamaufaʻailoga fetu i le tulimanu taumatau o le ata faʻatasi ma se faʻamau. O se faamalama o le a aliali mai i luga o le lau, lea e tatau ona e i totonu o le koluma "Faila" e tatau ona faapipii "Faailoga Faailoga".

O tusi tusi o loʻo i luga o le laulau e mafai ona faʻavasega i le faasologa e te manaʻomia. Faʻamau i lalo le faailoga tusi ma toso i le vaega o loʻo manaʻomia. O le taimi lava e te faʻasaʻoina ai le kulutiti o le kio, o le faailoga tusi o le a faʻamau i lona nofoaga fou.

Ina ia mafai ai e se numera tele o tusi lakapi ona fetaui i luga o le pusa o maka tusi, ua fautuaina i latou e setiina ni ulutala pupuu. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le faailoga tusi ma le kiliki saʻo ma o le matala matala filifili le mea "Meatotino".

I le matala tatala i le koluma "Igoa" ulufale i se igoa fou, puupuu, ma le faailoga tusi.

Mozilla Firefox ei ai le tele o meafaigaluega mataʻina o le a sili atu le faʻalelei ma aoga i le faagasologa o le initaneti. Ma o le pusa o tusi tusi e mamao mai le tapulaa.