Faʻafefea ona faʻaaoga GetDataBack


Laititi ae mamana polokalama Getdataback mafai ona toe faʻaleleia faila i luga o ituaiga uma o faʻamalosi malolosi, moli-taʻavale, ata ata ma luga foi o masini i totonu o le 'upega tafaʻilagi.

GetDataBack ua fausia i luga o le mataupu faavae o le "master", o lona uiga, o loo i ai se algorithm alto-step-step, lea e matua faigofie i tulaga o le leai o se taimi.

Talia le lomiga lata mai o GetDataBack

Faʻaleleia faila i luga o disks

O le polokalama e ofoina atu e filifili se faʻaaliga lea na leiloloa ai faʻamaumauga. I le taʻitaʻia e lenei filifiliga, GetDataBack o le a fuafua le loloto o le auiliiliga o le masini filifilia.

Taʻiala tulaga
O lenei mekasini e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi faʻapipiʻi laʻasaga laʻasaga i le isi laasaga.

Faʻavave vave
E talafeagai le filifili vave vave pe a fai o le masini sa mapi e aunoa ma le faʻasalalauga, ma le le mafai ona le mafai ona le mafai ona faʻaaogaina ona o le faʻaletonu o meafaigaluega.

Faʻasologa o le polokalama
O lenei filifiliga o le a fesoasoani i le toe faʻaleleia o faʻamaumauga pe afai o le disk na vaevaeina, faʻasolo, ae leai se mea na tusia i luga.

Faʻamaumauga faila faʻailoa taua
I lalo o le tele o tupe leiloa o lona uiga o le pueina o se aofaiga tele o faamatalaga ile mamao. E mafai ona tupu lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaeʻeina le Windows.

Toe maua mai faila na faila
O le tulaga sili ona faigofie i le tulaga o le toe faʻaleleia. O le faila i lenei mataupu e le faʻaleagaina ma o loʻo i lalo ifo le faʻamaumauga. E talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a na o le ato na lafoina.

Faʻaleleia faila i ata

O se mea mataʻina o GetDataBack o le toe faʻaleleia o faila i ata mataga. O le polokalama e galue ma faila faila. vim, img ma imc.

Toe faʻaleleia o faʻamatalaga i komepiuta i totonu o le 'upega tafailagi

Le isi faʻataʻitaʻiga - toe faʻaleleia o faʻamatalaga i luga o masini mamao.

E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i komepiuta ma a latou pulou i totonu o le 'upega tafaʻilagi e ala atu i se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma se LAN.

Pros GetDataBack

1. Polokalame faigofie ma vave.
2. Maua mai faʻamatalaga mai soʻo se faʻafitauli.
3. O loʻo i ai se galuega o le toe faʻaolaina vave.

Cons GetDataBack

1. E le lagolagoina e le ofisa le gagana Rusia.
2. Vaeluaina i ni lomiga se lua - mo le FAT ma le NTFS, lea e le faigofie i taimi uma.

Getdataback - o se ituaiga "matai" o le toe faʻaleleia o faila mai le televise faʻamaumauga. E gafatia lelei ai galuega o le toe faʻafoʻiina o faamatalaga.

Faʻasalaga faʻasologa GetDataBack

Tikia mai le lomiga lata mai o le polokalama