AVS Video ReMaker 6.0

O nisi taimi i le olaga o se tagata faʻaoga Android o loʻo i ai taimi ou te fia faasoa atu. Pe o se taaloga e le masani ai, o faʻamatalaga i fesoʻotaiga faʻasalalauga poʻo se vaega o le tusiga - e mafai e le telefoni ona puʻeina soʻo se ata i luga o le lau. Talu ai e ese le tele o telefoni feaveai i luga o le polokalama o le Android, e tuʻuina foi e le au gaosi kulupu mo le fausiaina o mataʻitusi i auala eseese. I luga o masini Lenovo, e tele auala e puʻeina ai le lau ma faʻasoa se manatu taua: o faʻatulagaga faʻasalalau ma le tolu-tolu lea e fesoasoani ia te oe e ave se faʻamalama i le tasi le lafo. I totonu o lenei tusiga o le a tatou mafaufau i auala uma e mafai ona fai mo le fausiaina o screenshots mo telefoni Lenovo.

Talosaga Tolu

Afai e le manaʻo le tagata faaaoga / le iloa ona faʻaaogaina ni meafaigaluega faʻapipiʻi mo le fausiaina o screenshots ma e le manaʻo e malamalama i lenei mea - ua faia e le aufaʻatagata tolu tagata atinaʻe mea uma mo ia. I totonu o le faleoloa faleoloa Store Market, soʻo se tagata faʻaaoga o le a mafai ona ia maua mo ia lava le filifiliga e fatuina ai screenshots e fiafia i ai o ia. Mafaufau i lalo ifo o tagata sili ona iloga e lua o le polokalama.

Metotia 1: Faʻapipiina Ata

O lenei talosaga e matua faigofie lava ma e toetoe lava a leai ni tulaga loloto, ae na o le faʻaaogaina o lona galuega - e tatau ona ufiufi pe faʻapipiʻi vitiō mai le mata ma le kiliki tasi i luga o le laulau. Na o le pau lava le mea o loʻo i ai i le pueina faʻataʻitaʻi o le mafai lea / faʻamalosi nisi o ituaiga o pueina (pueina, faʻaogatini, ma isi mea).

Tusia le pueina o Ata

Ina ia faia se faʻamalama e faʻaaoga ai lenei talosaga, mulimuli i laasaga nei:

  1. Muamua e te manaʻomia le faʻatagaina o le auaunaga lava ia e faia ai ni faʻamatalaga i totonu o le talosaga i le kilikiina o le ki "Amata auaunaga"lea e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona puʻeina le mata.
  2. Ina ia ave se ata pe taofi le tautua, i le laulau o loʻo aliali mai, kiliki le ki "Faʻaaliga" poʻo "Faamaumauga", ma taofi, kiliki le faamau "Taofi le tautua".

Metotia 2: Mata Ata Mata

E le pei o le talosaga talu ai, o le Mata o le Tausi e na o le fausiaina o sikusi. O se faʻaaogaina sili atu ona taua o lenei masini komepiuta o le fetuunaiga o uiga lelei o ata, lea e mafai ai ona e faʻamalamalama le mata i le maualuga e mafai ai.

Tulei Matagi Ata

  1. Ina ia amata galue i le talosaga, e tatau ona kiliki le ki. "Siata sikolasipi" ma faʻatali seʻi oʻo i luga o le lauulu le faʻamalo i luga o le lau.
  2. I le faʻaaliga o faʻasalalau, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona tatala le nofoaga o faʻasalalauga i luga o le telefoni i le kilikiina "Faila"poʻo le faia o se faʻamalama e ala i le taina "Faamaumauga" lata ane
  3. Ina ia taofia le tautua, kiliki le faamau "Taofi le Mataʻitusi"lea e faʻaaogaina ai uiga autu o le talosaga.

Meafaigaluega faʻapipiʻi

O tagata e faʻapipiʻiina mea e tuʻuina atu i taimi uma se avanoa mo tagata e faʻaogaina ni taimi e aunoa ma ni polokalama faʻa-tolu. E masani lava i se taimi mulimuli ane o nei metotia e suia, o le mea lea o le a tatou mafaufau ai i le mea e sili ona talafeagai.

Metotia 1: Faʻasologa i lalo

I nisi o lomiga fou o Lenovo, ua mafai ai ona faia ni sikusi mata mai le lisi o loʻo faʻaalia pe a toso lou tamatamailima i luga o le lau mai luga i lalo. A uma lena, e tatau ona e kiliki i le galuega "Faʻaaliga" ma le faʻaogaina o le polokalama e maua ai le ata i lalo o le lisi. O le a faʻaaogaina le pueina o ata "Laina" i totonu o le pusa ua taʻua "Faʻafanua".

Metotia 2: Pātene Maʻa

Afai e te umiaina le telefoni mo se taimi uumi, o le a faʻaaoga e le tagata faʻapitoa se lisi o mea o le a avanoa ai ituaiga o pulega pule. O le a mafai foi e tagata Lenovo ona vaʻai i se ki iina. "Faʻaaliga"galue i le auala e tasi pei o taimi ua tuanai. O le nofoaga o le faila o le a le ese foi.

Metotia 3: Faʻatasiga o Pātini

O lenei metotia e aoga i masini uma ma le polokalama o le Android, ae le na o le telefoni a Lenovo. Faʻasalaga kulutū "Meaai" ma "Volume: Lalo" O le a mafai ona faʻatautaia se mataʻitusi e tutusa ma filifiliga e lua o loʻo faʻamatalaina i luga, e ala i le uuina i le taimi e tasi. O le a faʻasalalau i luga o le ala. "... / Ata / Mataʻituina".

I le avea ai o se taunuuga, e mafai ona taʻuina atu naʻo se tasi o metotia ua faʻamatalaina i luga ua i ai le aiā e ola ai. O tagata taʻitasi o le a maua se mea talafeagai mo ia lava, aua e tele lava ni filifiliga mo le faia o faʻamatalaga i luga o le telefoni Lenovo.