Mauaina ma le faʻapipiʻi avetaavale mo le NVIDIA GeForce 6600 kata vitio

E le mafai, pe a uma ona faʻapipiʻiina Windows i luga o se komepiuta, o loʻo i ai se avetaʻalo faʻatalama ata kata, lea e le mafai ona faʻaaogaina lona gafatia atoa. O le mafuaʻaga lea e seasea ona feteenai ai le iuga o le laulau ma le fofo o le mata. O le auala ese mai lenei tulaga o le faʻapipiʻiina lea o se avetaʻavale faapitoa na atiaeina e le gaosiga o le oloa aemaise lava mo le kopi o lau kata vitio. O le tusiga o le a faʻaalia pe faapefea ona faʻapipiʻi le polokalama mo le NVIDIA GeForce 6600.

Faʻapipiʻiina o polokalama mo le NVIDIA GeForce 6600

Lalo o ono auala e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu:

  • faʻaalia le faʻaogaina o oloa ma auaunaga a le NVIDIA;
  • talosaga ma isi auaunaga a isi vaega;
  • tulaga masani o meafaigaluega gaosi meafaigaluega.

O i latou uma e fetaui tutusa lelei mo le galuega, ma o le a le mea e tatau ona faʻaogaina ia te oe.

Metotia 1: Nofoaga Faʻatagata

I luga o le upega tafaʻilagi a le NVIDIA, e mafai ona e faʻapipiʻi saʻo le faʻatonutonuina o le avetaavale muamua e ala i le muamua faʻamautuina le ata o le kata vitio i le pusa faʻatusa. O lenei metotia e ese i le iʻuga o le a maua ai se faʻapipiʻi e mafai ona e faʻaaogaina i soo se taimi, tusa lava pe leai se Initaneti.

Itulau filifilia i le itulau autu o le NVIDIA

  1. Kiliki le 'upega o loʻo i luga e mafai ai ona e alu i le itulau o le filifili ata o le kata vitio.
  2. I le isi itu, e tatau ona e faʻaalia i le fesili le ituaiga o au oloa, o lona faasologa, aiga, faʻauigaga ma le numera numera o OS faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma lona faʻasinomaga. O le mea lea, mo le NVIDIA GeForce 6600 tagata fai ata vitiō, o tulaga nei e tatau ona seti:
    • Ituaiga - Faamalosia.
    • Faʻasologa - GeForce 6 Series.
    • OS - filifili le faʻasologa ma le bit o le faiga faʻaaogā o loʻo e faʻaaogaina.
    • Gagana - faʻamaʻoti le mea na faʻaliliuina lau OS.
  3. A uma ona e ulufale atu i faamatalaga uma, faʻalua-siaki ma kiliki "Saili"
  4. Kiliki i le lisi ma le faʻamatalaga o le oloa ua filifilia. "Faiga Faʻalagolagoina". Lenei e tatau ona e mautinoa o le avetaavale ua faʻatulaga e le saite e fetaui mo lau viliva vitiō. Ina ia faia lenei mea, saili le igoa o lau masini i le lisi.
  5. A uma ona e mauaina, kiliki "Download Now".
  6. Malilie i le laisene laisene e ala i le kiliki o le ki o le igoa tutusa. Afai muamua e te faamasani ia i latou, ona mulimuli lea i le hyperlink.

O le faagasologa o le faʻatupeina o le polokalama e amata. Faatali seia oʻo i le iuga ma faʻatautaia le faila faʻapipiʻi ma aia tatau. E mafai ona faia lenei mea i le lisi o talaʻaga, e ala i le uomiina o le kī saʻo o le kusi. O le taimi lava e aliali mai ai le window installer, mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo:

  1. Faʻamatala mai le faʻamaumauga lea o le a faʻapipiʻi ai faila faila. O le auala sili ona faigofie e fai ai lenei mea e ala mai "Saili", ia valaʻau i le mea e tatau ona e kiliki i le ki ma le ata o le faila, ae leai se tasi e faʻatagaina e ulufale ma le lima i le auala i le lisi. A maeʻa uma, kiliki "Lelei".
  2. Faatali mo faila e kopi i le lisi filifilia.
  3. O le avetaavale e amataina. I le uluai faamalama, o le OS o le a siakiina mo le fetaui lelei ma le polokalama ua filifilia. E tatau ona e faʻatali e faʻauʻu.

    Afai ei ai ni faafitauli i le suʻesuʻeina, o le polokalama o le a lipotia lenei mea ma tuʻuina atu se lipoti. E mafai ona e taumafai e faʻafetaui, faʻaaoga fautuaga mai se mea faapitoa i luga o la matou upega tafaʻilagi.

    Faitau atili: Faʻataunuʻuga o pusa pe a faʻapipiʻi avetaavale NVIDIA

  4. A maeʻa faʻamaoniga, talia le maliega NVIDIA. E tatau ona faia lenei mea e faʻaauau ai le faʻatulagaina, kiliki "Talia." Faʻaauau ".
  5. Iloilo mea e faʻatutu ai. E lua filifiliga: "Faʻaalia" ma "Custom". Pe a filifilia le faʻamatalaga faʻapipiʻi, o le faʻapipiʻiina o vaega uma o le pusa polokalama o le a amata vave. I le tulaga lona lua, o nei lava vaega e mafai ona e filifilia. E mafai foi ona e faia se "mea mama mama", lea o le a soloiesea ai avetaavale o le kalama muamua o le kaseti. E pei "Faʻatulagaga faʻapitonuʻu" ei ai ni numera o mea, ona tatou talanoa ai lea.
  6. O le a aveina oe i se faamalama i se mea e te manaʻomia e filifili ai le masini komepiuta e faʻapipiʻi. I le le mafai, e tolu mea e tolu: "Avetaavale Ata", "Aafiaga NVIDIA GeForce" ma "Faiga Faʻavae Faʻatonu". E le mafai ona e faalēaogāina le faʻatulagaga "Avetaavale Ata", lea e talafeagai, o le mea lea seʻi o tatou vaʻavaʻai atu i vaega e lua o totoe. O le NVIDIA GeForce Experience o se polokalama mo le fetuunaiga o nisi o vili vitio. O se filifiliga, o lea afai e te le faia ni suiga i tulaga masani o le masini, e mafai ona e siakia lenei mea e teu se avanoa i luga o lau puʻupuʻu. I le avea ai ma se mea mulimuli i le lumanaʻi, e mafai ona e suʻeina le talosaga faʻaese. "Faiga Faʻaputuga System System" talafeagai e faʻataʻitaʻi ai le fisiki moni i nisi o taʻavale e faʻaaoga ai lenei tekinolosi. Faʻalogo foi i le mea. "Tao se mea faʻapii mama" - afai e filifilia, aʻo leʻi faʻapipiʻi vaega filifilia o le pusa software, o le komepiuta o le a faamamaina mai lomiga muamua o avetaavale, lea o le a faaitiitia ai le lamatiaga o faafitauli i le masini faʻapipiʻiina. A uma ona filifili vaega, kiliki "Lisi".
  7. Le amataina o vaega amata. E fautuaina e mumusu e tatala ma faʻaaoga isi polokalame i luga o le komipiuta, aua e ono iai ni faaletonu i la latou galuega.
  8. A maeʻa, o le a toe faʻaaogaina, ae le maeʻa le faʻapipiʻi.
  9. A maeʻa toe toe faʻafouina, o le a faʻapipiʻi le tatalaina o le faamalama o le installer ile luga o le komepiuta ma o le a faʻaauau pea le faʻatulaga Faatali mo le maeʻa, faitau le lipoti ma kiliki "Katia".

I luga o lenei faʻatulagaga e mafai ona mafaufau i ai. Toe faʻafouina le komipiuta e le manaʻomia.

Metotia 2: NVIDIA Online Service

Ina ia faafou le polokalama, e mafai ona e faʻaogaina le 'initaneti. A o faʻaaogaina, o le ata o le kata vitio o le a otometi ona iloa ma o le polokalama mo le siiina mai o le a ofoina atu. Ae o le tulaga autu mo lona faaaogaina o le i ai lea o le lomiga lata mai o Java ua faʻapipiʻi i luga o le PC. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, soʻo se masini komepiuta seʻi vagana Google Chrome o le a faia. Le auala pito sili ona faigofie e faʻaaoga ai Internet Explorer, lea e muaʻi faʻapipiʻiina i soʻo se faʻavae o Windows.

Faʻamaumauga i le Initaneti

  1. Ulufale i le itulau o le tautua, le fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina atu i luga.
  2. Faatali mo le siakiina o vaega o lau komepiuta e faauma ai.
  3. Faʻalagolago i tulaga o lau PC, o le faʻamatalaga mai Java e mafai ona aliali mai. Kiliki i totonu "Tamoe"e tuʻuina atu ai le faatagaga e faʻatau ai vaega tonu o lenei polokalama.
  4. A maeʻa le suʻesuʻega o le a tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga e sii mai. Ina ia amataina le faagasologa o le download, kiliki "Download".
  5. Talia tulaga o maliega e faʻaauauina. E le gata i lea, o gaioiga uma e talitutusa ma na o loʻo faʻamatalaina i le uluai auala, e amata i le mea muamua o le lisi lona lua.

Atonu e tupu pe a tupu le suʻesuʻeina o se mea sese ma le taʻua o Java. Ina ia faaleleia, e tatau ona e faafouina lenei polokalama.

Java download page

  1. I luga o le itulau lava e tasi o loʻo i ai le tusitusiga sese, kiliki i luga o le Java icon e ulufale ai i le upega tafaʻilagi o lenei vaega. E mafai foi ona faia lea lava gaioiga e ala i le kilikiina o le fesoʻotaʻiga na faʻamatala muamua.
  2. Kiliki Download Java.
  3. O le a ave oe i se isi itulau o le a talosagaina ai oe e talia tuutuuga o le maliega o laisene. Fai lenei mea e amata ai le downloadina o le polokalama.
  4. A uma ona e siiina le faila faʻapipiʻi, alu i le tusi faʻatasi ma faʻataʻitaʻi.
  5. I totonu o le faamalama o le installer, kiliki "Faʻamau".
  6. O le faʻapipiʻiina o le talosaga o le a amata, ma o le alualu i luma alualu i luma o le a faʻaalia ai lenei.
  7. A maea le faʻatulagaina, o le a tatalaina se faamalama lea e te manaʻomia e kiliki ai "Katia".

Faitau atili: Faʻamauina Java i luga o le komipiuta

A uma ona faʻataunuʻu faatonuga uma i faatonuga, o le a faʻapipiʻi Java, i le faasologa, o le mea sese i le taimi o le suʻesuʻeina o le a faʻaaogaina.

Metotia 3: NVIDIA GeForce Experience

E mafai foi ona e faʻapipiʻi se avetaʻavale fou faʻaaoga se polokalama faapitoa mai le NVIDIA. O lenei metotia e lelei aua e le tatau ona e filifilia le avetaʻavale oe lava - o le a aunoa ma le faʻavasegaina e le tusi le OS ma fuafua ai le polokalama talafeagai. O le talosaga e taua o le GeForce Experience. Ua uma ona taua i le auala muamua, pe a talafeagai e fuafua ai vaega e faʻapipiʻiina.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se avetaʻavale mo se kata vitiō e faʻaaoga ai le GeForce Experience

Metotia 4: Taʻiala Taʻavale Seti

I luga o le Initaneti, e iai foi polokalame mo le sailia ma le faapipiiina o masini komepiuta mo komepiuta PC mai isi tagata atiae. O a latou mea le mautinoa e mafai ona mafaufauina o le mafai ona faʻafouina uma avetaʻavale i le taimi e tasi, ae afai e te manaʻo e mafai ona e faʻafouina na o le polokalama faʻatautaia o le vili ata. E iai la matou lisi o faʻalauiloa lauiloa o lenei ituaiga i la matou 'upega tafaʻilagi i se isi mea. O iina e mafai ona e aʻoaʻo ai e le gata o latou igoa, ae ia e masani foʻi i se faʻamatalaga puupuu.

Faitau atili: Lisi o polokalama mo le faʻatonutonuina o avetaavale

E faigofie lava ona faʻaoga uma: pe a uma le faʻatulagaga, e tatau ona e amataina le talosaga i luga o se PC, faʻatali mo siakiina le polokalama ma ofoina atu le polokalama faʻapipiʻi fou, ona kiliki lea o le button e amata ai le faʻatulagaga. O loʻo i ai se tusiga e faʻamatalaina ai le faʻaleleia o avetaʻavale i le DriverPack Solution.

Faʻatele: Faʻatulagaina o le faʻafouina o le komepiuta mo masini i le polokalame DriverPack Solution

Metotia 5: Saili e ID

O loʻo i ai auaunaga faʻainitaneti lea e mafai ai ona e mauaina le avetaʻavale mo vaega taʻitasi o le PC. Pau lava le mea e tatau ona e iloa ole ID ole masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le NVIDIA GeForce 6600 kata vitio o loʻo i lalo:

PCI VEN_10DE & DEV_0141

O lea e tatau ona e ulufale i le nofoaga o le auaunaga ma fai se sailiga sailiili i lenei tau. Le isi o le a tuʻuina atu ia te oe se lisi o faʻataʻitaʻiga uma o le avetaavale - download le mea e manaʻomia ma faʻapipiʻi.

Faitau atili: Faʻapefea ona maua se avetaavale ile ID

O le faʻaaogaina o lenei metotia o le mea moni e te faʻapipiʻi le polokalama komepiuta i luga o le komepiuta, lea e mafai ona faʻaaogaina i le lumanai e tusa lava pe leai se avanoa i le Initaneti. O le mafuaʻaga lea e fautuaina ai e kopiina i se mea i fafo, pe avea ma se komepiuta USB poʻo se masini malosi i fafo.

Metotia 6: Pule Faʻatonu

Afai e te le manaʻo e faʻaaoga polokalame faʻapitoa poʻo le downloadina o le masini komepiuta i lau komepiuta, e mafai ona e faʻaoga "Pule Sili" - vaega muamua na faʻapipiʻiina o soʻo se faʻaoga o le polokalama faʻaoga Windows. E mafai ona faʻaaogaina e faʻapipiʻi le komepiuta mo le NVIDIA GeForce 6600 viliva vitiō i totonu o le polokalama i se taimi puupuu. I lenei tulaga, o le suʻesuʻe, download ma le faʻapipiʻiina o le a otometi lava ona faia, e tatau lava ona e filifilia le meafaigaluega ma amata le faʻafouina o le faʻalauiloa.

Faʻamatalaga: E faʻapipiʻi le avetaʻavale i Windows e ala i le "Pule Faʻatonu"

Faaiuga

O le tele o metotia ua tuʻuina atu, e mafai ona iloa mea na e mafai ai ona faʻapipiʻi le avetaavale i se PC ma faʻaaoga i le lumanai e tusa lava pe leai se avanoa i fesootaiga (1st, 2nd, ma le 5th metotia), ma i latou e galulue aunoa mode, e aunoa ma le avega mamafa o le tagata faʻaaoga e suʻe se avetaʻavale talafeagai (3rd, 4th ma le 6th metotia). Le auala e faʻaoga ai o loʻo i luga ia te oe.