Faʻatulagaina o le ZYXEL Keenetic router

Lelei lelei

I le tusiga o nei aso, ou te fia nofo ai i luga o tulaga o le ZYXEL Keenetic router. O lea ituaiga alalaupapa e faigofie lava i le fale: e mafai ai e oe ona tuʻuina atu au telefoni feaveaʻi (telefoni, upega taʻavale, komepiuta, ma isi) ma komepiuta (s) ma le Initaneti. E le gata i lea, o masini uma e fesoʻotaʻi ma le uila o le a tuʻuina i totonu o le 'upega tafaʻilagi, lea o le a fesoasoani tele i le faʻafefeina o faila

Ole lagolagosua a le ZyXEL Keenetic router e lagolagoina le tele o fesoʻotaʻiga masani i Rusia: PPPoE (atonu o le ituaiga sili ona lauiloa, e te mauaina se tuatusi tuatusi IP mo fesoʻotaʻiga taʻitasi), L2TP ma le PPTP. O le ituaiga o fesoʻotaʻiga e tatau ona faʻaalia i le maliliega ma le Initaneti (i le auala, e tatau foi ona faʻaalia le faʻamatalaga talafeagai mo le fesoʻotaʻiga: login, password, IP, DNS, ma isi mea, lea e manaʻomia ona faʻatautaia le alatele).

Ma o lea, ia tatou amata ...

O le anotusi

  • 1. O nai upu e uiga i le fesoʻotaʻiina o le router i le komepiuta
  • 2. Fausia o se fesoʻotaiga i Windows
  • 3. Faatulagaina o le alalaupapa: fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaʻiga Wi-Fi, PPOE, IP - TV
  • 4. Faaiuga

1. O nai upu e uiga i le fesoʻotaʻiina o le router i le komepiuta

O mea uma lava o loʻo i ai iinei. E pei o soʻo se isi lava alalaupapa o lenei ituaiga, o se tasi o galuega LAN (4 oi tua o le router) e tatau ona faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta (i lana kesi) faʻatasi ai ma se uaea uʻamea uʻamea (faʻaaogaina i taimi uma). O le uaea o loʻo tuʻuina atu e faʻaogaina i le keli kesi o le komepiuta - faʻafesoʻotaʻi i le "WAN" sola o le uila.

Zyxel keenetic: vaaiga i tua ole router.

Afai e fesoʻotaʻi saʻo mea uma, ona amata loa lea ona amataina le faʻaemoina o faailo i luga o le ala. A maeʻa lena, e mafai ona e alu i le faatuina o se fesoʻotaiga i Windows.

2. Fausia o se fesoʻotaiga i Windows

O le faʻafesoʻotaʻiga fesoʻotaiga vaʻaia o le a faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga o le Windows 8 (tutusa lava i le Windows 7).

1) Alu i le OS control panel. Matou te fiafia i le vaega "Network and Internet", poʻo le, "vaʻai le tulaga o fesoʻotaʻiga ma galuega." Mulimuli i lenei sootaga.

2) O le isi itu tauagavale i luga o le sooga "suia ai laina o le mea faʻapipiʻi."

3) O iinei o le ae maua ai ni mea faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga: ia le itiiti ifo i le 2 - Ethernet, ma se fesoʻotaiga vavave. Afai e te fesoʻotaʻi atu i se uaea, alu i meatotino a le mea faʻapipiʻi ma le igoa Ethernet (e tusa ai ma le Wi-Fi, filifili meatotino o le fesoʻotaiga i luga o le komepiuta.

4) I le isi itu, saili le laina (masani i le pito i lalo) "Faʻafesoʻotaʻi le Initaneti Version 4 (TCP / IPv4)" ma faʻasalaga "meatotino".

5) Lenei e te manaʻomia le mauaina o le tuatusi IP ma le DNS ma kiliki le OK.

Ua maeʻa ai le faʻatulagaga fesoʻotaiga i le OS.

3. Faatulagaina o le alalaupapa: fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaʻiga Wi-Fi, PPOE, IP - TV

Ina ia ulufale i le faatulagaga o le alatele, ia na o le faʻaaogaina o soʻo se tasi o tagata suʻesuʻe na faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta ma faʻapipiʻi i le pusa o le address: //192.168.1.1

O le isi, o se faamalama e tatau ona i ai faatasi ma le saini ma le upega tafaʻi. Ulufale mai mea nei:

- login: admin

- password: 1234

Ona tatala lea o le laupepa "le initaneti", "faatagaga". A o le tatau ona e tatalaina e uiga i le faamalama tutusa e pei o le ata oi lalo.

O le ki iinei o le ulu atu:

- fesoʻotaʻiga vavalalata: i la matou faʻataʻitaʻiga o le ai ai PPoE (e mafai e lau kamupanī ona i ai se isi ituaiga o fesoʻotaʻiga, i le faʻataʻitaʻiga, o le tele o faʻatulagaga e tutusa);

- igoa ole igoa: ulufale i le saini na tuʻuina atu e lau ISP e faʻafesoʻotaʻi ai i le Initaneti;

- upu faʻamaonia: o le upu faʻatasi e alu faʻatasi ma le saini (e tatau ona i ai foi i le konekarate ma lau Initaneti).

A maeʻa lena mea, e mafai ona e kiliki i le faʻaoga faʻaoga, faʻasaoina tulaga.

Ona tatala lea o le vaega "Wi-Fi network", ma le"fesoʻotaʻiga"O lea e manaʻomia ai ona e setiina faavae e faʻaaogaina i taimi uma e te faʻafesoʻotaʻi ai i le Wi-Fi.

Igoa o fesoʻotaiga (SSID): "initaneti" (ulufale i soʻo se igoa, o le a faʻaalia i totonu o fesoʻotaʻiga Wi-Fi o loʻo mafai ona e faʻafesoʻotaʻi).

O isi mea totoe e mafai ona tuʻuina e pei o le le lelei ma kiliki i le "faʻaoga" button.

Aua nei galo e alu i le tab "saogalemu"O le mea lea e tatau ona e filifilia le faʻamaonia o le WPA-PSK / WPA2-PSK ma ulufale atu i le ki o le malupuipuia (o lona uiga o le password). E tatau lea mea ina ia leai se tasi seʻi vagana ai oe mafai ona faʻaaoga lau fesoʻotaiga. Wi-Fi.

Tatala le vaega "fesoʻotaiga fale"sosoo ai ma le"IP TV".

O lenei faʻamau e faʻatagaina oe e faʻatautaia le mauaina o le IP-TV. Faʻalagolago i le auala e tuʻuina atu ai e lau 'auʻaunaga le tautua, atonu e ese le tulaga: e mafai ona e filifilia le ala otometi, pe mafai ona e faʻamaonia tuʻusaʻo ma le lima, e pei o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo.

Taʻaloga TVport: faʻavae i le 802.1Q VLAN (sili atu ile 802.1Q VLAN);

Mode mo le IPTV receiver: LAN1 (pe afai oe faʻafesoʻotaʻi le pusa seti i luga o le atigi muamua o le uila);

VlAN ID mo le Initaneti ma le VLAN ID mo IP-TV ua faʻamaonia i lau kamupanī (e foliga mai o loʻo faʻamaonia i totonu o le konekarate mo le tuʻuina atu o le auaunaga tutusa).

O le mea tonu lava i lenei seti ua maeʻa le televise a IP. Kiliki e faʻaoga e teu ai laina.

O le a le sili atu le lelei le alu i le vaega "fesoʻotaiga fale"tab"UPnP"Faʻafetai i lenei mea, o le a mafai e le router ona maua ma faʻapipiʻi soʻo se masini i luga o le 'upega tafaʻilagi. Mo nisi faʻamatalaga, kiliki ii.

O le mea moni, pe a maeʻa uma tulaga, e naʻo le toe amataina o le router. I luga o le komipiuta e fesoʻotaʻi i le uaea i le uaea, e tatau ona faʻaogaina le 'upega tafaʻilagi ma le Initaneti, i totonu o le komepiuta (lea o le a faʻafesoʻotaʻi i le Wi-Fi) - e tatau ona e vaʻai i le avanoa e auai ai i le fesoʻotaiga, le igoa na matou tuuina atu muamua (SSID). Auai i ai, ulufale i le upega tafailautusi ma amata faʻaaoga le 'upega tafaʻilagi ma le Initaneti ...

4. Faaiuga

O lenei mea e faʻatumu ai le faʻatulagaina o le ZYXEL Keenetic router mo le galue i luga o le Initaneti ma le faʻatulagaina o se 'upega tafaʻilagi i le lotoifale. O le tele lava o taimi, e tulaʻi mai faafitauli ona o le mea moni e faʻaaogaina e le aufaitau igoa sese ma upu faʻamaonia, o le tuatusi MAC ua faʻamaonia e le saʻo i taimi uma.

I le auala, fautuaga faigofie. O nisi taimi, o le fesoʻotaʻiga e mou ese atu ma o le faailoga tusi o le a tusia ai "e te fesootai i se fesoʻotaʻiga i le lotoifale e aunoa ma le faʻaogaina o le Initaneti." Faʻataʻitaʻia vave lenei mea ae le o le "vavalo solo" i totonu o le faatulagaga - e mafai ona toe faʻafouina le komepiuta (komepiuta) ma le uila. Afai e le fesoasoani, o se tusitusiga lea na matou iloiloina ai lenei mea sese i auiliiliga.

Le manuia!