E faʻafefea ona toe faʻafoʻi tafaʻi i le Chrome mo le Android

O se tasi o mea muamua na ou matauina ina ua uma le faʻaleleia i le Android 5 Lollipop o le leai o ni tafa masani i le Google Chrome browser. O le taimi nei e tatau ai ona e galue e avea ma faʻamatalaga matala ese. Ou te le mautinoa pe o amio fou o le Chrome mo le Android 4.4 e tutusa lelei lava (e leai ni au masini), ae ou te manatu o le ioe - o le tulaga o le manatu o le Design Design.

E mafai ona e faʻaaogaina i lenei laupepa, ae mo aʻu lava ia, e le aoga tele ma e foliga mai o tafa masani i totonu o le masini, faʻapea foi ma le faigofie o le tatalaina o se faʻamaufaʻailoga fou e faʻaaoga ai le icon Plus, na sili atu ona talafeagai. Ae sa mafatia, i le le iloa o loo i ai se avanoa e toe faafoi mai ai mea uma e pei ona i ai.

Matou te aofia ai itulau tuai i le Chrome fou i le Android

E pei ona i ai, e aofia ai tafa masani, e tatau ona na o le vaai soo i totonu o Google Chrome. O loʻo i ai se mea faʻapitoa "Faʻatasi afifi ma faʻamatalaga" ma e le mafai ona mafai (i lenei tulaga, o afifi ma nofoaga e faʻaaogaina o ni tuʻuga eseese).

Afai e te faʻaaogaina lenei mea, o le a toe amataina le faʻalauiloa, toe faʻafoʻisia ia faʻalapotopotoga uma i le taimi o le suiga, ma atili galue ma faʻapipiʻi o le a faʻaaogaina le faʻaoga i Chrome mo le Android lava ia, e pei ona i ai muamua.

E le gata i lea, o le poloka o mea e siakiina e sui laitiiti: mo se faataitaiga, i le lomiga fou o le atinaʻe i luga o le itulau amata o Chrome (faatasi ai ma ata o nofoaga asiasi masani ma sailiga) e leai se mea "tatala se mea fou", ma i le tuai (faatasi ai ma tabs).

Ou te le iloa, masalo ou te le malamalama i se mea ma o le faiga o galuega ua faʻatinoina e Google sili atu, ae mo nisi mafuaaga ou te le mafaufau ai. Ae o ai na te iloa: o le faʻavaeina o le nofoaga faʻalauiloa ma le avanoa i le faatulagaga i le Android 5, ou te leʻi fiafia lava i ai, ae o lenei ua ou faʻaaogaina.