Faʻasalaga sync data ile Android

I luga o le upega tafaʻilagi VKontakte, o tagata taʻitasi, e aunoa ma ni tuusaunoaga, e mafai ona faʻalogo ma faaopoopo musika eseese i lana lisi. I le taimi lava e tasi, i le faagasologa o le faʻaaogaina umi o lona itulau, i lipine leo e tele ni mea e le manaʻomia e manaʻomia ai le aveese.

O le faʻafoega o VK.com e le tuʻuina atu i ona tagata le avanoa e faʻateleina le tapeina o faila musika mai le lisi. Na o le pau lava le mea e ofoina atu ai lenei fegalegaleaiga. fesoʻotaʻiga o le aveeseina lea o tusi taʻitasi taʻitasi. O le mafuaʻaga lea na atiaeina ai e le au atinaʻe a latou lava metotia o le tapeina o pese, faia i luga o le lisi atoa, faapea foi ma nisi o fatuga.

Matou te tape faamaumauga VKontakte

O auala uma e fesootaʻi ma le faʻagasologa o le faʻagasologa ua faʻaitiitia i le manaʻoga e faʻaaoga faʻapitoa tifaga faʻapitoa e faʻaopopo atili ai le tulaga masani o se fesoʻotaʻiga lautele. E le gata i lea, o tulaga masani o le VKontakte e le tatau foi ona matua faʻaaogaina.

I le tele o tulaga, a maeʻa le amataina o le tele o le tapeina o faila musika, e le mafai ona taofi lenei faiga. Ia mataala!

Ia mautinoa e fuafua mea e faamuamua mo le mea tonu e te manaʻo e tape.

Metotia 1: faʻamalologa musika masani

I luga o le VKontakte o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga, ae sili atu le leaga o galuega e mafai ai e tagata faʻapipiʻi ona faʻamalo pese na faʻatasi. O lenei metotia e sili atu ona taugofie ma talafeagai mo le aveeseina ma le filifilia.

O le mea moni, na o le pau lea o le auala e aveese ai ni nai pese.

  1. Alu i le site VKontakte ma i le lisi autu, alu i "O lipine leo".
  2. Faʻasolosolo lau kiota i luga o soʻo se tuufaatasiga e te manaʻo e faʻamalo ma kiliki i luga o le ata o foliga o le satauro ma se faʻamatalaga "Aveese le Audio".
  3. A maeʻa ona faʻaumatia, o le a faʻaalia se faailoga faʻasologa i luma o le tuufaatasiga, ma o le laina o le a liua paepae.
  4. I mamao vavalalata solo e faʻavavau lava le tuʻuina atu o le playlist, e manaʻomia ona toe faafouina le itulau.

O le faʻafitauli sili o lenei auala o le tuusaʻo tuusaʻo e faʻafoʻo ma le lima ia ala taʻitasi. I le taimi lava e tasi, o lenei itu le lelei e lelei, talu ai o le faagasologa atoa o le aveeseina o loʻo i lalo o lau pule patino. E le gata i lea, e mafai ona e toe maua saogalemu se pese ua uma ona faʻaumatia ma o le a tumau i lona tulaga.

Metotia 2: Faʻasalalauga Mataʻutia

I lenei tulaga, o le a matou faʻaaogaina se code faapitoa e faʻatautaia le faagasologa o le tapeina o lipine leo. O loʻo fautuaina mo lenei faʻamoemoe e faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi le Google web browser, talu ai o loʻo maua ai le tusitala sili ona talafeagai.

Faʻafiafiaga e faʻafeiloaʻi le tulafono, o se tulafono, o loʻo i totonu o soʻo se masini komepiuta. Ae ui i lea, e masani lava ona i ai se faʻamatalaga faatapulaa pe tele foi.

  1. Muamua kopi o se faʻamaonia faapitoa e faʻaaogaina ai le aveesea o pese uma.
  2. document.querySelectorAll ('. audio_act._audio_act_delete') moEach (audioDeleteButton => audioDeleteButton.click ());

  3. A oe i luga o le VK.com, alu i le vaega i le lisi autu. "O lipine leo".
  4. Talosaga o loʻo uia i le lisi atoa o faila faʻalogo.
  5. Ina ia faatelevave le taʻavale itulau e mafai ona e faʻaaoga le ki. "Itulau Faʻaalia" luga o le komepiuta.

  6. Le isi, e tatau ona e tatalaina le faʻamafanafanaga. Ina ia faia lenei mea, kiliki-i soo se mea i le faamalama o le masini ma filifili "View code".
  7. I le tulaga o Google Chrome, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻamaufaʻailoga autu "FMT + SHIFT + I"mo le tatalaina o le faamalama le vaaiga.

  8. Suʻe i le tab "Faʻamafanafanaga" i totonu o le faʻamatalaga tatala tulafono.
  9. Pasia le kopi na faʻasolo muamua ma lolomiina "Ulufale mai".
  10. Ona i ai loa lea o le tapeina vave o pese uma i luga o le itulau.
  11. E mafai ona e toe maua mai na o pese na tape.
  12. Mo le faia o lipine leo e tuʻu ai le lisi o lau musika, e te manaʻomia e toe faafou le itulau.

Afai i le faagasologa o le aveʻesea o musika mai lau lisi, o nisi pese e tumau, e fautuaina e toe fai le faasologa o faʻataʻitaʻiga ua faʻamatala atu i luga pe a uma ona faʻafou le itulau.

I aso nei, o lenei metotia e sili ona talafeagai, e pei ona lagolagoina e soʻo se tagata sailiili ma e te le manaʻomia le faia o ni faʻalavelave matuia tele mai oe. E le gata i lea, i le faagasologa o le faʻamamaina, o loʻo e maua pea le avanoa e toe faʻafoʻi ai pese ua maeʻa, lea e aoga tele pe afai e filifili e faʻamalo le lisi mo le faʻamoemoe e toe faʻaleleia.

Manatua: Pe a faʻaaogaina le tusitusiga, e mafai ona tupu mea sese e tusa ai ma faʻamatalaga lata mai fou o itulau o itulau.

O le mea e leaga ai, o loʻo faʻaopoopoga i luga ole initaneti le sailia o faʻamatalaga e aunoa ma le faʻaaogaina o tusitusiga, e le maua ai le malosi e tape ai musika. O lenei mea e faʻapitoa i le lauiloa i luga o le VKopt, lea o loʻo fetaui pea i le atinaʻe fou o lenei fesoʻotaʻiga lautele.

Vaaia ata vitio

O le auala sili e aveese ai lipine leo mai le VC ua faʻamoemoeina e ala i ou manaoga. Le manuia!