MediaGet mo le Android


BitTorrent ua avea ma se tasi o tulafono sili ona lauiloa i luga o le Initaneti. E le o se mea e ofo ai, o loʻo i ai le tele o tagata e talosaga mo le galulue faatasi ma lenei faʻamaoniga mo OS ma le Android. O le asō o le a tatou suʻesuʻeina se tasi o nei tagata faʻatau - MediaGet.

Faatomuaga i le polokalama

I le amataga o le talosaga, o loʻo faʻaalia ai se aʻoaʻoga pupuu.

O loʻo lisiina ai uiga autu o MediaGet ma foliga o galuega. O le a aoga tele mo tagata faʻaoga o loʻo galulue faʻatasi ma BitTorrent tagata fou.

Malosiaga suʻesuʻeina

E mafai ona e faʻapipiʻi faila mo le download i le MediaGet e faʻaaoga ai le suʻega o suʻesuʻega o loʻo i totonu o le tusi talosaga.

E pei o le uTorrent, o taunuuga e le o iai i le polokalama lava ia, ae i totonu o le masini.

O le mea moni, o le filifiliga e ese ma atonu e foliga mai e le afaina i se tasi.

Faʻaoso mai timuga mai le masini masini

E pei o tagata tauva, e mafai e MediaGet ona iloa faila faila i luga o le masini ma ave i latou e galulue.

O le mea e le masalomia le aoga o le faʻapopetope faʻatasi o nei faila faatasi ai ma MediaGet. E te le manaʻomia le tatalaina o le polokalama i taimi uma ma suʻeina le faila talafeagai - e mafai ona e lafoaia soʻo se pule faila (mo se faʻataʻitaʻiga, Total Commander) ma sau saʻo mai le vaitafe mai iina i le tagata o tausia.

Faʻasalaga le faʻamaonia

Soo se tagata o le vaitafe o aso nei e tatau ona galue i ni sootaga e pei o le magnet, lea ua faateleina ai le suiina o le faila faila i luga o le aofaiga o tupe. E masani lava o le MediaGet o se galuega lelei tele ma i latou.

O se mea e sili ona faigofie, o le faʻamatalaga faʻamaʻiina lea o le fesoʻotaʻiga - faatoa e kiliki i luga o le masini, ma o le talosaga e ave i le galuega.

Faailoaina Faʻasalalau Tulaga

Mo le vave ona maua i luga o faʻasalalauga MediaGet faʻaalia se faʻamatalaga i le tauaso.

Faʻaalia ai faʻafanua uma o loʻo iai nei. E le gata i lea, saʻo mai iina e mafai ona e alu ese mai le talosaga - mo se faʻataʻitaʻiga, e teu ai le malosi poʻo le RAM. O se mea manaia e le oi ai i le tagata talosaga e le o iai se sailiga vave mai le faʻamatalaga.

O le suʻega sailiili na o Yandex. O le faʻavavega o suʻesuʻega e faʻaleagaina e ala i le lē mafai, ae mafai ona e mafai i totonu o le elemene i le faʻagaoioia o le fesoʻotaʻiga tutusa.

Faʻasaoina o le malosi

O se mea manaia o MediaGeta o le gafatia lea e mafai ai ona faʻafeiloaʻi pe a faʻaogaina le masini, e faʻaoʻo le mana o le pikiapu.

Ma ioe, pe a faʻatusatusa i uTorrent, o le mana faaola (pe a faʻatauina le taʻavale i tau maualalo) o loʻo avanoa i le MediaGet e ala i se faaletonu, e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga ma le faʻaogaina.

Fetuunai o tapulaa o le toe faafoi mai ma le download

O le faʻapipiʻiina o se tapulaa i luga o le faʻaogaina ma le vave maua o se mea talafeagai mo le aufaipisinisi e faʻatapulaʻaina auala. E manaia le tuʻuina atu e le au atinaʻe le avanoa e fetuunai ai tapulaʻa e tusa ai ma manaʻoga.

E le pei o leTorrent, o le tapulaa, faanoanoa mo le tautoga, e le faatapulaaina - e mafai ona e setiina saʻo ni tulaga faatauaina.

Mama

  • O le talosaga e matua saoloto lava;
  • Gagana Rusia e ala i le leai;
  • Faʻafiafiaga i le galuega;
  • Auala e teu ai malosiaga.

Faʻafitauli

  • Naʻo le inisiua suʻesuʻe e leai se avanoa e suia ai;
  • Suʻe le mea na o le i ai lava i se masini.

MediaGet, i se tulaga aoao, o se tagata e faigofie ona faaaoga le talosaga. Ae ui i lea, o le faigofie i lenei mataupu e le o se mea leaga, ae maise lava o le tele o mea e mafai ona faia i le aganuu.

Faʻaola le MediaGet mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store