E faʻafefea ona suia le talaaga o le mataʻitusi o loʻo i totonu o le Windows 10

I totonu o le Windows 10, e leai se auala faigofie e suia ai le talaaga o le mataʻitusi o le initaneti (o se matala ma se filifiliga o le tagata faaaoga ma le upu faʻaulu), e na o le mafai ona suia le ata o le laka puipui, aʻo faʻaauau pea ona faʻaogaina le ata faʻataʻatia mo le mata o le inisiua.

E le gata i lea, i le taimi nei, ou te le iloa le auala e suia ai le talaaga i le faitotoa e aunoa ma le faʻaaogaina o polokalama a isi. O le mea lea, i le tusitusiga o loʻo i ai i le taimi nei na o le tasi le auala: faʻaaogaina o le polokalama saoloto Windows 10 Logon Background Changeer (gagana faʻasalalau Rusia). E i ai foi se auala e na o le tape ese ai o ata ata e aunoa ma le faaaogaina o polokalama, lea o le a ou faamatalaina foi.

Manatua: polokalame o lenei ituaiga, suiga o mea tau eletise, e mafai i le teori ona tau atu i faafitauli ma le faagaoioia o le faiga faʻaogaina. O le mea lea, ia faʻaeteete: na lelei mea uma i laʻu suega, ae e le mafai ona ou faʻamautinoa o le a galue faʻafuaseʻi mo oe foi.

Faʻafou 2018: i lomiga lata mai o le Windows 10, e mafai ona suia le laupepa matala i le Seti - Faʻasalalauga - Loka matala, i.e. O metotia ua faʻamatalaina i lalo e le o toe aoga.

Faʻaaogaina le W10 Logon BG changer e suia ai le talaaga i luga o le nusipepa o le ulufale

E taua tele: lipoti atu i luga o le Windows 10 version 1607 (Aso Faʻafouina) o le polokalama e faʻapogai ai faafitauli ma le le mafaia ona ulufale. I le ofisa. O le upega tafaʻilagi a le fausiaina o loʻo taʻu mai ai e le galue i luga o fale 14279 ma mulimuli ane. Lelei faʻaogaina tulaga faʻasalalau o le siaki matamata Taʻiala - Faʻasalalauga - Lisi matala.

O le polokalame ua faʻamatalaina e le manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o le komipiuta. I le taimi lava e maeʻa ai le faʻapipiʻiina o le zip zip ma le tapenaina, e tatau ona e tamoe mai le pusa GUI o le faila file W10 Logon BG Changer. O le polokalama e manaʻomia ai pulega tau pulega.

O le mea muamua o le a e vaʻaia pe a uma le faʻatalosaga o se lapataiga e te tauaveina uma tiute tauave mo le faʻaaogaina o le polokalama (lea na ou lapataia ai foi i le amataga). Ma a maeʻa lau maliega, o le a faʻaalia le faʻamalama autu o le polokalame i le Rusia (pe a faʻapea o le Windows 10 e faʻaaogaina e pei o le gagana faʻasaga).

O le faʻaaogaina o le aoga e le tatau ona faʻalavelaveina ai tagata faʻapitoa: ina ia suia le talaaga o le mataʻitusi o loʻo i totonu o le Windows 10, kiliki i luga o le ata o le ata i le "Faʻamatalaga o le faila igoa" ma filifili se ata fou mai lau komepiuta (Ou te fautuaina ia avea tutusa le faaiuga e pei o lau iugafono mata).

I le taimi lava e te filifilia ai, i le itu tauagavale o le a e vaʻai pe faʻapefea foliga pe a e ulufale atu i le faiga (i loʻu tulaga o mea uma na faʻaaliina faʻalelei). Ma, afai o le taunuʻuga e fetaui ma oe, e mafai ona e kiliki i le "Faaaoga Suiga" button.

A maeʻa ona maua se faʻamatalaga ua suia lelei le talaʻaga, e mafai ona e tapunia le polokalama ona e taʻalo ai lea (pe loka i kī o Windows + L) e iloa ai pe o mea uma e aoga.

E le gata i lea, e mafai ona faʻapipiʻi le pito i tua o le loka e aunoa ma se ata (i le vaega tutusa o le polokalama) poʻo le toe faafoi uma o tafaoga i o latou tau le aoga (o le "Reset to factory factory" button i le pito i lalo).

E mafai ona e suʻeina le suiga o le Windows 10 Logon background mai le faʻailoga aloaia o le kamupani ile GitHub.

Faamatalaga faaopoopo

O loʻo i ai se auala e tape ai le ata i tua o le mataʻitusi o loʻo i totonu o le Windows 10 e faʻaaoga ai le faatonu o le resitala. I le taimi lava e tasi, o le "Pepa a le Peraimeri" o le a faʻaaogaina mo lanu lanu, lea ua setiina i totonu o tulaga faʻapitoa. O le aano o le auala e faʻaititia i laasaga nei:

  • I le faatonu resitala, alu i HKEY_LOCAL_MACHINE Software Aiaiga Microsoft Windows System
  • Fausia se igoa DWORD ua taʻua DisableLogonBackgroundImage ma le taua 00000001 i lenei vaega.

A suia le iunite mulimuli i le leai, o le tulaga masani o le nusipepa o le nusipepa e toe foi.