Toe Maua Mai Au Manatu 6.2.2.2539


O le firmware o le uila o se tasi lea o taimi sili ona taua i le faagasologa o lona faagaoioiga. O le malupuipuia ma le mautu o le faagaoioiga o fesootaiga i komepiuta e tele lava ina faalagolago i lenei. O le mea lea, ina ia faia e lau 'eletise le tele o gafatia e tuʻuina atu e le kamupanī, e tatau ona faʻaauau pea. Ma le isi, o le a tatou iloiloina pe faʻapefea ona faia lenei mea i se tulaga tutusa masani o tagata taʻavale o D-Link DIR-615.

Ala o firmware D-Link router DIR-615

Mo se tagata faʻapitoa, o le faagasologa o le faʻafouina o le firmware atonu e foliga mai o se mea faigata tele ma faigata ona malamalama i ai. Ae peitai, o le mea moni lava e le o le mataupu. Ole auala ole D-Link DIR-615 e maua ai auala e lua e faʻaleleia ai.

Metotia 1: Toe faʻaleleia mamao

O le faʻaleleia mamao o le komepiuta o le alalaupapa e faigofie aua e manaʻomia ai se laʻititi o taumafaiga mai le tagata faʻaaogaina. Ae ina ia mafai ai ona galue, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia ma faʻatinoina le initaneti. I le lumanai, e tatau ona e faia lenei mea:

  1. Ulufale i le initaneti o le uila ma alu i le vaega "Faiga" suʻega "Toe Fuataina o le Taumafaiga.
  2. Ia mautinoa ua setiina se siaki ina ia mafai ai siaki mataʻituina mo faʻamatalaga ma e talafeagai le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga. O loʻo faʻaalia lenei i le faʻasilasilaga tutusa ile itulau.
    E mafai foi ona siaki ni faʻamatalaga e ala i le kiliki o le ki o loʻo i lalo o le faʻamatalaga.
  3. Afai ei ai se faʻamatalaga e uiga i le maua o se faʻamaumauga fou firmware - e tatau ona e faʻaaoga le ki "Faaaoga Tautuga". O le a otometi ona download ma faʻapipiʻi le faʻamalama fou.

O le faʻamatalaga lava ia e alu ai sina taimi, lea o le a tuʻuina atu ai e le masini se faʻamatalaga sese, poʻo le tuʻuina atu foʻi o le manatu o le gaioiga ua faʻamaʻi. E le tatau ona e gauai atu i lenei mea, ae ia e onosai ma faatali laitiiti. E le sili atu i le 4 minute. A maeʻa ona toe faʻaaogaina le alalaupapa, o le a faʻaaogaina ia tulaga fou.

I le lumanaʻi, e tatau lava ona e siakiina i taimi uma le talafeagai o le firmware i le auala o loʻo faʻaalia i luga.

Metotia 2: Faʻamatalaga faʻalotoifale

I mataupu e leai se fesoʻotaiga i luga o le initaneti, e leai se mea e faʻaogaina i luga o le initaneti, ae le faigofie le faʻaaogaina o le auala muamua - o le D-Link DIR-615 firmware updater e mafai ona faia ma le lima. Le faia o lenei mea:

  1. Suʻe le faʻamatalaga o masini o lau telefoni. O lenei faʻamatalaga o loʻo i luga o se mea faapipii e tuʻu i le pito i lalo o le masini.
  2. Alu i le ofisa D-Link aloaia i lenei sootaga.
  3. Alu i le pusa e fetaui ma le faʻaogaina o meafaigaluega a lau router (i la tatou faʻataʻitaʻiga o RevK).
  4. Alu i le faʻailoga i se aso mulimuli ane (pe'āfai o iai ni faila o palakalafa).
  5. Faʻatau le faila i le faʻaopoopoga o le BIN i se nofoaga faigofie i lau komepiuta.
  6. Ulufale i le vaega o le faʻafouina o le komepiuta o le 'upega tafaʻilagi o le alalaupapa i le auala tutusa e pei ona i ai i le auala muamua.
  7. Leomi le ki "Iloiloga", faʻamaonia le ala i le downloaded firmware file ma amata le faagasologa e faʻaaoga ai le ki "Toe faafou".

I le lumanaʻi, o mea uma o le a tutusa ma faʻamataʻu mamao. A maeʻa le faagasologa, o le a toe faʻaleleia le rota i le firmware fou.

O auala ia e faʻaleleia ai le firmware i le D-Link DIR-615 router. E pei ona mafai ona e vaʻai, e leai se mea faigata i lenei faagasologa. Ae peitai, e le mafai e lenei tagata ona faʻaeteete i le filifilia o le faila i le tulaga o se faʻafouga i le lotoifale. O le filifilia o le polokalama e faʻamoemoe mo se isi toe fetuunaiga o le uila e mafai ona tau atu i lona toilalo.