Faʻasalalau ASUS RT-N10U B Beeline

O le aso talu ai ananafi, na ou feiloai muamua ai i le uila o le ASUS RT-N10U B Wi-Fi, faapea foi ma se firmware fou ASUS. Faʻasolosolo manuia, faia ni faʻamalama autu i le kalani ma faʻasoa faʻamatalaga i lenei tusiga. O lea la, o faatonuga mo le faʻatulagaina o le alatele ASUS RT-N10U e galulue ma le Initaneti Beeline.

ASUS RT-N10U B

Manatua: O lenei tusi lesona ua naʻo le ASUS RT-N10U ver. B, mo isi ASUS RT-N10, e le talafeagai, aemaise lava, mo latou e le o iai lava se mea e manatu i ai o le firmware version.

Ae e te leʻi amata faʻapipiʻi

Faʻaaliga: i le taimi o le faʻatulagaga, o le faʻaleleia o le faagasologa o le uila o le a iloiloina auiliili. E le faigata ma talafeagai. I luga o le masini komepiuta muamua, lea e faʻatau ai le ASUS RT-N10U ver.B, o le Initaneti mai Beeline o le a le aoga.

O nai mea sauniuni e tatau ona faia aʻo leʻi amataina le faʻatutuina o se uila Wi-Fi:

  • Alu i le //ru.asus.com/Networks/Wireless_Routers/RTN10U_B/ i le ASUS official official website
  • Kiliki "download" ma filifili lau masini komepiuta.
  • Tatala le "polokalama" i luga o le itulau e aliali mai
  • Faʻasalalau le upega tafailagi lata mai mo le uila (i le pito i luga, i le taimi o le tusiaina o faatonuga - 3.0.0.4.260, o le auala sili ona faigofie e sii mai ai o le kiliki lea o le ata lanumeamata ma le saini "Global).

O lea, i le taimi nei, a iai se firmware fou mo ASUS RT-N10U B, seʻi o tatou faia ni isi gaioiga i luga o le komipiuta mai le mea o le a faʻatautaia ai le alalaupapa:

LAN i luga o le komipiuta

  • Afai o ia te oe le Windows 8 poʻo le Windows 7, alu i le "Panel Control", "Network and Sharing Center", kiliki "Suiga faatulagaga fetuunai", kiliki-i luga o le "Lotoifale Faʻasalalau Lotoifale" ma kiliki "Āiga". I totonu o le "Faailoga o vaega na faʻaogaina e lenei fesoʻotaʻiga" lisi o loʻo faʻaalia, filifili le "Initaneti Protocol version 4 TCP / IPv4" ma kiliki "Āiga". O loʻo matou vaavaai e faʻamautinoa e leai ni faʻamatalaga e tusia mo le tuatusi IP ma le DNS. Afai e faʻamaonia, ona tatou tuʻuina lea i mea uma e lua "Maua vave"
  • Afai e iai sau Windows XP - matou te faia mea uma e pei o le parakalafa muamua, e amata i se kiliki -lei i luga o le initaneti fesoʻotaʻiga o fesootaiga i le lotoifale. O le fesoʻotaʻiga lava ia o loʻo i totonu o le "Panel Control" - "Sootaga Fesootaiga".

Ma o le mea taua mulimuli: ia motusia le fesootaiga Beeline i luga o le komepiuta. Ma faʻagalo lona soifuaga mo le seti uma o le router, ma i le tulaga o se seti manuia, mo le taimi atoa. I le tele o taimi, e tulaʻi mai faʻafitauli ona o le faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga le fesootaiga masani i le Initaneti i le taimi e faʻatulagaina ai se telefoni feaveaʻi. E le talafeagai lenei mea ma e taua lenei mea.

Fesoʻotaʻi le router

Fesoʻotaʻi le router

I le pito i tua o le ASUS RT-N10U B le laina eletise e tasi le lanu samasama mo le sosooina o le cable cable, i totonu o lenei faatonuga faapitoa o Beeline ma fesoʻotaʻiga LAN e fa, o se tasi o mea e manaʻomia e fesoʻotaʻi atu i le fesoʻotaʻiga tutusa o le kata komipiuta komepiuta, e faigofie mea uma. A uma ona e faia lenei mea, liliu le router.

ASUS RT-N10U B Faamaumauga o le Masini

Amata soʻo se Initaneti ma ulufale atu i le tuatusi 192.168.1.1 i le pusa o le tuatusi - o le faʻasalalauga laugatasia lea mo le faʻaogaina o tulaga o le ASUS. A maeʻa le fesuiaiga i le tuatusi, o le a talosagaina oe mo se igoa ole igoa ma le upega tafailautusi e mafai ai ona e faʻaogaina ia tulaga - ulufale i le pulega masani / admin. A maeʻa ona e ulufale i le igoa saʻo ma le upega tafailagi mo ASUS RT-N10U B, o le a aveina oe i le itulau autu o le router, lea e foliga mai o le a foliga mai:

Faʻasalalau ASUS RT-N10U

I le lisi i luga o le itu taumatau, filifili le "Pulega", i luga o le itulau o loʻo aliali mai, i le pito i luga - "Toe faʻafouina faʻamalosi", i le "New firmware file", faʻamaonia le ala i le faila na matou siiina muamua ma le tatalaina muamua ma kiliki "Send". O le faagasologa o le toe faafouina o le firmware ASUS RT-N10U B o le a amata. A maeʻa le faʻafouina, o le a tuʻuina oe i le atinaʻe fou fou o le alalaupapa (e mafai foi ona e ofoina atu e suia le faʻatautaia o le faʻatautaia o le faʻamaoniga e mafai ai ona faʻaogaina le tulaga).

Faʻafaigofie le faʻamalosi

Faʻasagaina le Beeline L2TP Connection

Faʻasinomaga ole Initaneti E faʻaaoga e Beeline le protocole L2TP e faʻafesoʻotaʻi ai i le Initaneti. O la matou galuega o le faʻapipiʻiina o lenei fesoʻotaʻiga i le uila. O le firmware fou ei ai se faʻatulagaga faʻapipiʻi saʻo ma afai e te fuafua e faʻaaogaina, ona e maua uma lea o faamatalaga atonu e te manaʻomia:

  • Mamanu o Fesootaiga - L2TP
  • Tuatusi IP - faʻafuaseʻi
  • Tuatusi DNS - faʻafuaseʻi
  • Tuatusi o le VPN - tp.internet.beeline.ru
  • O le ae manaʻomia foi le faʻamaonia o le igoa ole igoa ma le upega tafailaʻi na saunia e Beeline.
  • O isi vaega e totoe e mafai ona suia e le suia.

Faʻasologa o fesoʻotaʻiga Beeline i Asus RT-N10U (kiliki ina ia faʻatele)

O le mea e leaga ai, e tupu e le galue le faʻasalalauga tutū. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaoga le tusi lesona. E le gata i lea, i loʻu manatu, e sili atu ona faigofie. I le "Setete Autu" menu, filifili "Initaneti", ma luga o le itulau e aliali mai, ia tusia uma faamatalaga tatau, ona kiliki lea "Faaaoga". Afai e saʻo mea uma, pe a mavae ni nai sekone - se minute e mafai ona e tatalaina itulau i luga o le Initaneti, ma i le "Map Network" mea e te iloa o loʻo i ai le avanoa i le Initaneti. Ou te faamanatu atu ia te oe e te le manaʻomia le amataina o le Beeline i lau komepiuta - o le a le toe manaʻomia.

Faʻatonu le saogalemu o le Wi-Fi

Faʻamatalaga Wi-Fi (kiliki ina ia faʻatele)

Ina ia faʻapipiʻiina le saogalemu o lau 'upega o fesoʻotaiga i le' 'Atiga Maualuga' i le itu tauagavale, filifili le "Network Lefoni" ma luga o le itulau o loʻo faʻaalia, ulufale le SSID - le igoa o le avanoa, pe o le a le mea e te manaʻo ai, ae ou te fautuaina e le faʻaaoga Cyrillic. O le metotia faʻamaoni o WPA2-Personal, ma i totonu o le WPA Pre-shared Key, ulufale ai i se upu faʻaulu e aofia ai le itiiti ifo ma le 8 Igoa latina ma / poʻo numera - o le a talosagaina pe a fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga fou i le fesoʻotaiga. Kiliki le faʻaaoga. O le mea uma, i le taimi nei e mafai ona e taumafai e faʻafesoʻotaʻi i le Wi-Fi mai soʻo se masini.

I le mea e leai se mea e le aoga, vaʻai i lenei itulau, faʻatasi ai ma se faʻamatalaga o faʻafitauli masani pe a setiina se uila Wi-Fi ma a latou fofo.