O le a le laisene numera Windows 10

sPlan o se meafaigaluega faigofie ma le faigofie lea e mafai ai e tagata faaaoga ona fatuina ma lomia ituaiga eletise faaeletonika. O le galue i le faatonu e le manaomia ai le faia muamua o vaega, lea e matua faafaigofie ai le faagasologa o le fatuina o se poloketi. I lenei tusiga o le a tatou iloiloina auiliili le tulaga o lenei polokalama.

Laupepa

I le faatonu o loʻo i ai se laulau laʻititi ma meafaigaluega autu o le a manaʻomia i le taimi o le fatuina o le polokalame. E mafai ona e fatuina ni foliga eseese, lafo elemene, fesuiaiga fesuiaiga, galue ma manatu ma laina. E le gata i lea, o loʻo i ai se pule ma le mafai ona faʻaopoopo se logo i le vāega o galuega.

Faletusi vaega

O laʻasaga taʻitasi e faia a itiiti ifo ma le lua vaega, ae sili atu ona tele naua. sPlan ofo atu e faʻaaoga le tusi-faʻailoga, o loʻo i ai le tele o ituaiga eseese o vaega. I le lisi o mea pop-up, filifili se tasi o vaega e tatala ai le lisi o vaega.

A maeʻa lena, o le a faʻaalia se lisi ma elemene uma o le vaega filifilia i le itu tauagavale o le faamalama autu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le kuluma kulupu e tele ituaiga microphones, failauga ma faila. I luga atu o auiliiliga, o lona igoa ua faaalia, o lea o le a foliga mai ai i le ata.

Faʻaliliuga o vaega

E faʻamalamalamaina elemene taʻitasi aʻo leʻi faʻaopopoina i le poloketi. Ua faaopoopo le igoa, ua seti le ituaiga, ma ua faaopoopo isi galuega tauave.

Manaomia kiliki "Faatonu"e alu i le faatonu e sui foliga o le elemene. O meafaigaluega ma mea taua nei, e pei o le matala galue. E mafai ona faʻaaoga suiga i lenei kopi o le mea faitino na faʻaaogaina i le poloketi ma le uluaʻi kopi o le tusi.

Ae pito i luga uma, o loʻo i ai se tamaʻi meaʻai e filifilia ai igoa mo se vaega faapitoa, lea e manaʻomia i taimi uma i eletise faaeletonika. Faʻamatala le mea e iloagofie ai, le tau o le mea faitino ma, pe'ā tatau ai, faʻaoga nisi avanoa.

Seti Atinaʻe

Faʻalogo lelei i le gafatia e suia ai le itulau o le itulau - o loʻo faia lenei mea i le lisi o mea talafeagai. E fautuaina e faʻasalalau le itulau aʻo leʻi tuʻuina atu mea faitino i ai, ma toe faʻafou le avanoa aʻo leʻi lolomiina.

Ae o tagata atiae e fautuaina e fetuutuunai se pulumu ma le au. E le tele ni faʻataʻitaʻiga, ae o mea sili ona taua o le suiga o lanu, o le filifiliga o le laina laina, o le faʻaopoopoga o auala. Manatua e teuina suiga mo i latou e aoga.

Faʻasalaga fuafuaina

A maea le fausiaina o le laupapa, o mea uma o totoe o le auina atu lea e lolomi. SPlan e mafai ai e oe ona faia lenei mea ma le fesoasoani o le galuega ua tofia i ai i le polokalama lava ia; e le o se mea talafeagai le teuina o le pepa i le taimi muamua. Faʻasaʻo filifili le tele o le manaʻoga, faʻasalalauga itulau ma amata lolomiina e ala i le faʻafesoʻotaʻi muamua o le lolomi.

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • Le auai o le faatonu o vaega;
  • O se potutusi tele o mea faitino.

Faʻafitauli

  • Tuuina atu o tupe;
  • Le leai o le gagana Rusia.

SPlan o loʻo ofoina atu se faʻalauteleina o meafaigaluega ma galuega tauave e mautinoa lava e le lava mo tagata popoto, ae mo e fiafia i avanoa o loʻo i ai iina o le a lava. O le polokalama e lelei tele mo le fatuina ma le lolomiina o le televise faaeletonika faigofie.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o sPlan

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame mo le tusia o ata eletise Faʻasaga le faʻaaogaina faigofie Roofing Pro Astra tatala

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
sPlan o se meafaigaluega faigofie e maua ai mea uma e te manaʻomia e fatuina ma toe lolomiina kesi eletonika. I luga o le nofoaga aloaia o loʻo i ai se faʻamatalaga faʻamaonia, e le faʻaumatia i galuega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: ABACOM-Ingenieurgesellschaft
Tau: $ 50
Toa: 5 MB
Gagana: Igilisi
Version: 7.0