Auala e sii mai ai le uluai ISO Windows 7, 8.1 ma le Windows 10 mai le upega tafailagi a le Microsoft

O lenei 'upega tafaʻilagi ua i ai le tele o faatonuga mo le siiina mai o uluaʻi ata o ISO faʻatulagaga ISO mai le' upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft:

  • Auala e download ai le Windows 7 ISO (Naʻo mo lomiga faʻatau, e ala i le keneka oloa.) O le auala leai se aoga o loʻo faʻamatalaina iinei i lalo.)
  • Faʻaaogaina o le Windows 8 ma le 8.1 ata i totonu o le Faʻatulagaga o Faʻasalalauga
  • Auala e download ai le Windows 10 ISO faʻaaogaina le Media Creation Tool poʻo le leai foi o polokalama
  • E faʻapefea ona download le Windows 10 Enterprise (90 aso faʻataʻitaʻiga)

O nisi o filifiliga mo le downloadina o lomiga faamasinoga o polokalama na faamatalaina foi. O lenei ua amataina se auala fou (lua ua maeʻa) e ave ai uluai kopi ISO o le Windows 7, 8.1 ma le Windows 10 64-bit ma le 32-bit i lomiga eseese ma i gagana eseese, e aofia ai le Rusia, lea ou te faanatinati e faasoa (i le auala, ou te fesili atu i le au faitau e faasoa faʻaogaina o kulupu fesoʻotaiga lautele). Lalo o loʻo i ai foi se vitio faʻatasi ma lenei metotia.

O uluai ISO ISO o le Windows mo le faʻatauina i se nofoaga e tasi

O i latou o loʻo faʻaogaina le Windows 10 e mafai ona iloa e mafai ona faia lenei mea e le gata i le faʻaaogaina o mea e faʻaaoga ai Media Creation, ae o luga foi o se itulau ese mai ISO download. E taua: Afai e te manaʻo e sii mai ISO Windows 7 Ultimate, Tomai, Aiga poʻo le Peraimeri, mulimuli ane i totonu o le tusi lesona, i le maeʻa ai o le vitio muamua o loʻo i ai se faʻamatalaga sili ona faigofie ma vave o le auala tutusa.

I le taimi nei, o le faaaogaina o le itulau lava lea e tasi e mafai ona e sii mai e aunoa ma se ki e le gata i le Windows 10 ISO, ae o le Windows 7 ma le Windows 8.1 images i lomiga uma (sei vagana ai le Enterprise) ma mo gagana uma e lagolagoina, e aofia ai le Rusia.

Ma o lenei pe faapefea ona faia. Muamua, alu i luga o le site //www.microsoft.com/ru-ru/software-download/windows10ISO/. I lenei tulaga, faʻaaoga se tasi o suʻesuʻega faʻaonapo nei (Google Chrome ma isi e faʻavae i Chromium, Mozilla Firefox, Edge, Safari i OS X).

Faʻafou (Iuni 2017):O le metotia i le faʻamatalaga ua faʻamaonia le taofi o le galue. Soo se isi auala aloaia na le i aliali mai. Ie o loʻo i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o loʻo maua avanoa mo le 10 ma le 8, ae 7 e leai.

Faʻafou (Fepuari 2017): o le itulau maoti, afai e te alu i lalo mai i lalo o Windows, amata ona toe tuusaʻo e sii mai le "Update Tools" (aveese ISO i le faaiuga o le tuatusi). Faʻafefea ona e faʻataʻatia lenei mea - auiliiliga i le auala lona lua i lenei faʻatonuga, o le a tatalaina i se lisi fou: //remontka.pro/download-windows-10-iso-microsoft/

Manatua: i le taimi muamua, o lenei ata na i ai i luga o se itulau eseese Microsoft Techbench, lea na leiloloa mai le ofisa aloaia, ae o mataʻitusi i totonu o le tusitala e tumau pea mai TechBench. O lenei mea e le afaina ai le aano o gaioiga ma laasaga tatau e ave ai, e ese mai i se itulau e ese si ese.

Kiliki i luga o soʻo se avanoa avanoa i luga o le itulau ma le 'aumatau saʻo ma kiliki "Siaki le mea", "Faʻaali le faʻasologa o mea" poʻo se mea tutusa (e faalagolago i le masini komepiuta, o la matou sini o le valaʻau i le faʻamafanafanaga, ma talu mai le fesoʻotaʻiga autu mo lenei mea e ono fesuisuiaʻi i le tele o sailiga, auala). A uma ona tatala le faamalama ma le numera o itulau, saili ma filifili le "Console" tab.

I totonu o se isi faʻamau, tatala le 'upega tafaʻilagi //pastebin.com/EHrJZbsV ma kopi mai le tulafono na tuʻuina atu i le faamalama lona lua (i le pito i lalo, o le "RAW Paste Data" item). Ou te le o tuuina atu le tulafono patino: e pei ona ou malamalama i ai, ua faʻamaonia i suiga mai ia Microsoft, ma o le a ou le mulimuli i nei suiga. O tusitala o le tusiga o WZor.net, e le o aʻu le tali mo lana galuega.

Toe foʻi i le lisi i luga o le itulau 10 o le Windows 10 ISO ma faapipii le code from the clipboard i le laina o le faʻasalalauga, pe a maeʻa i nisi o tagata suʻesuʻe, na o le "Enter", i nisi - le "Play" button e amata ai le tusiga.

I le taimi lava e maeʻa ai, o le ae iloa ai ua suia le laina mo le filifiliaina o le masini komepiuta e uta i luga o le upega tafaʻilagi a Microsoft Techbench ma o loʻo i ai nei polokalama i le lisi:

  • Windows 7 SP1 Lelei (Maualuga), Faʻatonu Aʻoga, Tomai Faapitoa, Aiga Avanoa, Maualuluga, x86 ma le x64 (o le filifiliga o le loloto o loʻo tupu i le taimi o le laka).
  • Windows 8.1, 8.1 mo le tasi gagana ma tagata tomai faapitoa.
  • Windows 10, e aofia ai le tele o lomiga faapitoa (Education, mo le gagana e tasi). Faʻamatalaga: O le Windows 10 e na o tusi uma lava a le Professional ma Home i le ata, o le filifiliga e tupu i le taimi o le faʻatulagaga.

E mafai ona tapunia le mafanafana. A maeʻa lena, e sii mai le ata manaomia ISO mai le Windows:

  1. Filifili le vaega manaomia ma kiliki "Faamama". O le a faʻaalia le faamalama o le suʻega, atonu o le a tautau i ni nai minute, ae masani lava vave.
  2. Filifili le gagana a le gagana ma kiliki le Faamaonia.
  3. Tusia le ata ISO o le lomiga manaʻomia o Windows i lau komepiuta, o le fesoʻotaʻiga e aoga mo le 24 itula.

E le gata i lea, o se vitio faʻatasi ai ma se faʻataʻitaʻiga o le tusi lesona o loʻo faʻatauina ai ata muamua, ma a maeʻa - o se isi kopi o le auala e tasi, sili atu ona faigofie mo tagata e faʻaaogaina le gagana.

Auala e siiina ai le ISO Windows 7, 8.1 ma le Windows 10 mai le ofisa aloaia (muamua - mai le Microsoft Techbench) - vitio

Lalo - mea uma e tutusa, ae i le ata vitio. E tasi le faʻamatalaga: o loʻo faʻapea mai e leai se Rusia mo le Windows 7 Maximum, ae o le mea moni lava: Na na o le filifilia o le Windows 7 N Ultimate nai lo le Windows 7 Ultimate, ma o nei suiga eseese.

Faʻafefea ona download le Windows 7 ISO mai Microsoft e aunoa ma le tusitusi ma polokalama

E le o tagata uma ua sauni e faʻaaoga le komepiuta lona tolu po o le vailaau JavaScript e faʻafeiloaʻi muamua ata ISO mai Microsoft. E i ai se auala e faia ai lenei mea e aunoa ma le faʻaaogaina, e tatau ona e faia laasaga nei (faʻataʻitaʻiga mo Google Chrome, ae faapena foi i le tele o isi tagata sailiili):

  1. Alu i le http://www.microsoft.com/ru-ru/software-download/windows10ISO/ i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft. Faʻafou 2017: o le itulau na faʻamaonia e amata ona toe faʻasalalau uma le sailiga o Windows i le isi itulau, faatasi ai ma le siiina mai o le mea fou (leai ISO i totonu o le tuatusi), auala e aloese ai - tagaʻi le auala lona lua iinei //remontka.pro/download-windows-10-iso-microsoft/ (tatala i se lisi fou).
  2. Faʻasilima-i luga o le "Filifilia Mataupu" laufanua, ona fai lea i luga o le "View code" le lisi o mea e lisi ai mea.
  3. Faʻasaga le faʻamafanafanaga i le filifili filifilia na filifilia, faʻalautele (arrow agavale).
  4. Kiliki i le lona lua (a maeʻa le "Filifilia le Lisi") i le kilipa saʻo ma filifili "Faʻaliliu e pei o le HTML". Po o le faʻalua faalua i luga o le numera o loʻo faʻamatalaina i le "aofaʻi ="
  5. Nai lo le numera i le tau, faʻamaonia le isi (silasila i le lisi i lalo). Press Enter and close the console.
  6. I le "Select Release" lisi, filifili le "Windows 10" (mea muamua), faʻamaonia, ona filifili lea o le gagana manaʻomia ma toe faʻamaonia.
  7. Tia le ata manaomia ISO o le Windows 7 x64 po o le x86 (32-bit).

Tau faʻatatau mo faʻamatalaga eseese o le uluai Windows 7:

  • 28 - Windows 7 Uluai SP1
  • 2 - Windows 7 Home Basic SP1
  • 6 - Windows 7 Home Premium SP1
  • 4 - Windows 7 Professional SP1
  • 8 - Windows 7 Ultimate (Ultimate) SP1

O se togafiti lenei. Ou te faʻamoemoe o le a aoga tele le sii mai o le saʻo o faʻamaumauga o le faʻaogaina o polokalama. Lalo o se vitio i le auala e sii mai ai le Windows 7 Ultimate i le Rusia i lenei auala, pe afai o se mea mai fafo o laasaga ua uma ona faamatalaina e le manino.

Microsoft Windows ma le Office ISO Download Tool

Ua maeʻa le auala e sii mai ai ata muamua o le ata na faʻamatalaina i luga, ua "tatalaina i le lalolagi", o se polokalama e leai se totogi na faʻaalia e faʻaogaina lenei gaioiga ma e le manaʻomia ai le tagata e ulufale i tusitusiga i totonu o le masini komepiuta faʻamafanafana Microsoft Windows ma le Office ISO Download Tool. I le taimi oi ai nei (Oketopa 2017), o le polokalama e iai le gagana faʻa-Rusia, e ui lava o faʻamatalaga o le Igilisi lava lea).

A maeʻa le polokalama, e tatau lava ona e filifilia po o fea o le Windows e te fiafia iai:

  • Windows 7
  • Windows 8.1
  • Windows 10 ma le Windows 10 Ulutala Avanoa

A maeʻa lena, faʻatali i se taimi puupuu pe a uma ona utaina le itulau lava lea e pei ona i ai i le tusi tusi, faatasi ai ma le toe maua o toe iloiloga e manaʻomia o le OS filifilia, mulimuli ane o laasaga o le a foliga i se auala masani:

  1. Filifili lomiga Windows
  2. Filifili le gagana
  3. Aumai se ata 32-bit poʻo le 64-bit Windows (mo nisi lomiga, na o le 32-bit le avanoa e maua)

O ata sili ona lauiloa o se faʻaaogaina masani - Windows 10 Pro ma le Aiga (faʻapipiʻi i le tasi ISO) ma le Windows 7 Ultimate (Ultimate) o loʻo avanoa ma avanoa mo le siiina mai, faapea foʻi ma isi lomiga ma toe teuteuga o le polokalama.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le kī o le polokalama i le itu taumatau (Copy Link), e mafai ona e kopiina sootaga i le ata filifilia i le kilipa laupapa ma faʻaoga au meafaigaluega e sii mai ai (ma ia mautinoa o le sau mai sau mai le Microsoft site).

O le mea e malie ai, i le polokalama, i le faʻaopoopoga i ata o le Windows, o loʻo i ai ata o le Office 2007, 2010, 2013-2016, lea e mafai foi ona tapaina.

Faʻafesoʻotaʻi le Microsoft Windows ma le Office ISO Download Tool e mafai ona e sau mai le nofoaga aloaia (i le taimi o le tusiaina o mea, o le polokalame e mama, ae ia faaeteete ma ia aua neʻi galo e uiga i le siakiina o faila e mafai ona faʻaaoga i VirusTotal).

Lueina le manaomia o le NET Framework 4.6.1 (pe afai ua uma ona e Windows 10, ona e maua lea). I luga o lenei itulau o loʻo i ai se faʻataʻatiaga o le polokalame "Legacy Version for .NET Framework 3.5" - faʻaaogaina mo le faʻaaogaina i luga o faiga faʻagasolo matutua ma le faʻatusatusaina o le NET Framework.

O nei mea, i le taimi nei i le taimi, o auala pito sili ona lelei e sii mai ai le uluai ISO mai le Windows. O le mea e leaga ai, mai lea taimi i lea taimi o nei metotia e ufiufiina e Microsoft lava ia, o lea i le taimi o le lolomiina e mautinoa lava e galue, ae ou te le fai pe o le a aoga i le ono masina. Ma, ou te faamanatu atu ia te oe, i le taimi nei, faamolemole faasoa mai le tusiga, ou te manatu e taua.