Aveese atoa le Mail.Ru oloa mai se komepiuta


Ina ia mafai ona faamaumauina ata ma faila i luga o le siaki eletise, fatu se masini komepiuta, solo ese pusa ma faatino isi togafiti, o loo i ai le Alcohol 120% polokalama. O aso nei tatou te tilotilo i uiga autu o lenei mea lauiloa, lea e masani ona faʻaaogaina e tagata faʻapitoa.

Ava malosi 120% o se vaifofo lauiloa mo le ataina ma le susunuina o masini mata. O lenei oloa e ofoina atu uma meafaigaluega talafeagai e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona manaʻomia pe a galue ma faʻamatalaga ma ona tagata faʻatau.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo le fufulu puʻe

Fausia o ata

Afai o iai sau puiga e te manaʻo e aveese le ata, ona mafai lea ona e faia lenei galuega ma le fesoasoani a le Alcohol.

Faamaumau ata

Faʻapea o loʻo i ai sau foliga i luga o lau komepiuta e te manaʻo e tusi i le avega. Faauupegaina i le ava malosi 120%, o se mea e leai se mea ma se avega tusitusi, e mafai ona e vave taliina le galuega.

Faʻataʻo atoa kopi faʻamatalaga

O se mea taua e mafai ai e oe ona ave se ata mai le tasi lele ma faʻafefe atu i le isi.

Maua faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le taavale ma le tietie

Faʻatasi ai ma le pule o le DVD / CD, e mafai ona e maua faʻamatalaga auiliiliga e uiga i taʻavale faaletino ma le komipiuta, masini, mea e aofia ai, ma isi.

Tatalaina o disas

O se mea aoga e mafai ai e oe ona faʻaumatia faʻamatalaga uma o loʻo i ai ile CD-RW, DVD-RW.

Faatulaga ata

I le ava malosi, e mafai ona e fatuina lau lava ata mai faila i luga o lau komepiuta ina ia mu ai i se masini pe taʻeina foi e faaaoga ai se masini komepiuta.

Fetufaai DVD ma CD

E ala i le faʻagaoioia o faʻasalalauga avanoa e ala i le iSCSI protocol, o au taʻavale e mafai ona faʻasoa e isi tagata faʻaoga. Ina ia mafai ona galue saʻo lenei galuega, e tatau ona faaopoopo i le lisi o tuusaunoaga i le Faletusi a le Windows.

Luga

Afai ole komepiuta poʻo lau komepiuta e leai se taʻavale pe e te le manaʻo e faʻaalu se taimi e tusi ai le ata i se pulou, e mafai ona e faʻaaogaina le galuega o le mauga, lea e mafai ai ona e faia se masini komepiuta ma taʻavale se ata o iai.

Faʻapitoa:

1. Faʻamatalaga faigofie ma faigofie faʻatasi ma le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Totoga mamafa i luga o le komepiuta;

3. O loʻo i ai se kopi e leai se totogi, ae faʻatapulaʻa gafatia, poʻo se faʻataunuʻuga atoa ma se vaitaimi o le faamasinoga.

Faʻafitauli:

1. I le faʻapipiʻiina, afai e le o le teena i le taimi, e mafai ona faʻapipiʻi nisi oloa faʻalauiloa.

Ava malosi 120% - o se meafaigaluega faamaonia lenei mo le galue ma ata ma tusi faila i le disk. O loʻo i ai i le polokalame se faʻatautaia o le faʻaoga-tagata ma se faʻagasologa o galuega faigofie, lea e mafai ona fautuaina mo le faʻaaogaina i aso uma.

Faʻasaʻoina le Faʻamasinoga o le Alcohol Version 120%

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Ava malosi 52% E faʻafefea ona faʻaalu se ata o le taaloga i le ava malosi 120% E faʻapefea ona fatuina se masini komepiuta i totonu o le ava malosi 120% Auala e faʻaaoga ai le ava malosi 120%

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Alcohol 120% - o se polokalame mamana mo le faamaumauina o faamaumauga i luga o masini mata, le faagaoioia o masini komepiuta ma le faataitaiina o mea o lo o ave i ai masini.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Ava malosi
Tau: $ 55
Toa: 8 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.0.3.10221