Google My Maps

O le Initaneti O laʻu Maps mai Google na atiaʻe i le 2007 ma le sini o le tuʻufaʻatasia o tagata uma e fiafia i ai le avanoa e fai ai a latou lava faafanua ma faailoga. O lenei punaoa e aofia ai meafaigaluega aupito sili ona talafeagai, i le mauaina o le sili ona mama. O mea uma avanoa e mafai ona faʻaaogaina ma e le manaʻomia ai se totogi.

Alu i le Google My Maps i le initaneti

Fausiaina o papa

O lenei auaunaga le lelei e fatufatuina ai se vaega muamua ma se map autu e talafeagai i Google Maps. I le lumanaʻi, e mafai ona e faʻapipiʻi faʻatasi le numera e le faʻatapulaʻaina o laulau faʻaopoopo, atofaina igoa tulaga ese ma tuʻuina elemene talafeagai i luga ia i latou. Talu ai ona o sea ituaiga o galuega, o le uluaʻi faʻasologa o loʻo tumau pea le faʻamaonia, e mafai ai ona e faʻamalo ma faʻasaʻo mea na faia e le lima.

Meafaigaluega

O meafaigaluega na tuʻuina atu e le 'auʻaunaga i le initaneti e toetoe lava kopiina uma mai Google Maps ma, e tusa ai ma lea, faʻatagaina oe e faailoga mea e fiafia i ai, fatuina auala poʻo le fua mamao. E i ai foi se faamau e fatu ai laina i luga o le faafanua, faafetai lea e mafai ai ona e fatuina ni ata o se faiga e le masani ai.

I le taimi o le fausiaina o ni faailoga fou, e mafai ona e faʻaopopoina se faʻamatalaga tusitusia o le nofoaga, ata, suia foliga vaaia o le faʻamalo pe faʻaaoga le mataitusi o se mata mo le auala.

O isi faʻaopoopoga o se galuega taua o le filifilia lea o le vaega muamua i le faʻafanua. Ona o lenei mea, i le taimi o lona tatalaina o le a otometi lava ona agai atu i le nofoaga saʻo ma faʻamalosi.

Faʻatasi

I le faʻatusatusaina o soʻo se Google Google, o lenei punaoa e faʻamaopoopoina aunoa ma se teugatupe se tasi, faʻasaʻo suiga uma i se isi galuega faatino ile Google Drive. Ona o le fesoʻotaʻiga, e mafai foʻi ona e faʻaaogaina galuega faʻatinoina e ala ile auaunaga i le initaneti i masini feaveaʻi e ala i le talosaga.

Afai ei ai se faʻafanua o loʻo faʻaaogaina My Maps i lau teugatupe, e mafai ona e faʻafefegaʻi ma faʻaaoga Google Maps. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona tuʻu uma atu faailoga i luga o se mapiga Google ola.

Tuuina atu o se kata

O le Google My Maps faʻapipiʻi e le gata i le faʻaaogaina o le faafanua o loʻo faʻatulagaina, ae faʻapea foʻi i le tuʻuina atu o le poloketi i isi tagata faʻaoga. I le taimi o le laveai, e mafai ona e setiina tulaga lautele, e pei o le ulutala ma le faʻamatalaga, ma maua avanoa e ala i faʻamatalaga. Lagolagosua i meli, e ala i fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo ma sili atu ona tutusa ma isi auaunaga a le kamupani.

Ona o le mafai ona lafoina se kata, e mafai ona e lafoina atu isi galuega a tagata. O i latou taʻitasi o le a faʻaalia i se faʻamau faapitoa i le itulau muamua o le tautua.

Faʻasalalau ma faʻatau atu

Soo se faafanua, e tusa lava po o le numera o faailoga, e mafai ona faasaoina i se komepiuta o se faila ma le faʻalautele KML poʻo le KMZ. E mafai ona latou vaʻaia i nisi o polokalama, o le autu o le Google Earth.

E le gata i lea, o le Google My Maps auaunaga e mafai ai e oe ona faaulufaleina mai galuega mai se faila. Mo le faia o lenei mea, i luga o pepa faʻavae taʻitasi ua faia ai se fesoʻotaʻiga faapitoa ma se fesoasoani puupuu i lenei galuega.

View mode

Mo le faʻaogagofie, o le 'upega tafaʻilagi e maua ai se muaʻi faʻataʻitaʻiga o le faʻafanua, faʻasaʻoina soʻo se meafaigaluega mo le faʻasaʻoina Aʻo faʻaaoga lenei mea, o le auaunaga e latalata i Google Maps pe a mafai ai.

Tusi lolomi

A maeʻa le foafoaga, e mafai ona e lolomiina le faafanua e faʻaaoga ai se meafaigaluega faʻapitoa o soʻo se masini ma se masini lomitusi. O le 'auʻaunaga e tuʻuina atu galuega faʻapitoa e laveaʻiina ai e pei o se ata poʻo se faila PDF i ni laasaga eseese ma faʻatulagaga o le itulau.

Mama

  • Faʻavaʻa avanoa;
  • Fesoʻotaiga vavalalata Rusia;
  • Faʻafesoʻotaʻi ma le Google account;
  • Le lava o faasalalauga;
  • Faʻasoa ma Google Maps.

Faʻafitauli

Ona o se auiliiliga auʻiliʻili o My Maps, naʻo le tasi le toe foʻi mai o le a manino, lea e aofia ai le faʻatapulaʻaina o galuega. E mafai foʻi ona e taʻua le laʻititi le lauiloa i le va o tagata faʻaaoga, ae e faigata ona faʻaalia mea sese o le punaoa.

I le faaopoopo atu i le auaunaga i luga o le initaneti, o loʻo i ai foi le Google app o le igoa tutusa lea e maua ai gafatia tutusa i masini feaveaʻi. O le taimi nei e itiiti ifo i le 'upega tafaʻilagi, ae o se mea lelei tele lava. E mafai ona e faamasani i ai i le itulau i le faleoloa Google.