Polokalama sili ona lelei e suʻe ai faila lua (tutusa) faila

Le aso lelei.

Fuainumera Faamauina o se mea e le mafaamatalaina - e masani ona tele kopi o kopi o le faila e tasi i le tele o latou faila i luga oa latou puʻupuʻu (mo se faʻataʻitaʻiga, ata poʻo musika). O nei kopi uma nei, ioe, e ave avanoa i luga o le malo malo. Ma afai o lau disk ua uma ona "ato" i le gafatia, e mafai ona i ai ni nai kopi faapena!

O le faʻamaʻoina o faila failalua lima ma le lima e le o se mea tauia, o le mea lea ou te manaʻo ai e faʻapipiʻi polokalame i lenei tusiga mo le sailia ma le aveeseina o faila failalua (e oo lava ia i latou e eseese i le faila faila ma le tele mai le isi - ma o se luitau tele !) O lea ...

O le anotusi

  • Lisi o polokalama mo le suʻega lua
    • 1. Uma (mo soo se faila)
    • 2. Polokalama e suʻe ai musika lona lua
    • 3. Mo le sailia o kopi o ata, ata
    • 4. Ina ia sailia ni ata tifaga, ata vitio.

Lisi o polokalama mo le suʻega lua

1. Uma (mo soo se faila)

Saili mo faila tutusa e ala i la latou lapoa (siaki).

O polokalame faʻavaomalo, ou te malamalama ai, i latou e talafeagai mo le suʻeina ma le aveeseina o kopi o soo se ituaiga faila: musika, ata tifaga, ata, ma isi mea (o le tusiga o loo i lalo o loʻo faʻaalia mo ituaiga o "ona lava" sili atu ona tatau). E tele lava ina latou galulue i le ituaiga lava e tasi: latou te faʻatusatusaina faila faila (ma a latou siaki), pe a iai a latou faila tutusa i latou uma e tusa ai ma lenei uiga - latou te faʻaali atu ia oe!

Ie faafetai atu ia i latou, e vave ona e mauaina kopi atoatoa (o le tasi i le tasi) o faila i luga o le pu. I le auala, ou te maitauina foi o nei aoga e sili atu le sao nai lo mea e faapitoa mo se ituaiga faila (mo se faataitaiga, sailiga ata).

Tulu

Upegatafaʻilagi: //dupkiller.com/index_ru.html

Sa ou tuʻuina muamua lenei polokalame mo ni mafuaaga:

  • na o le lagolagoina o se tele o numera eseese e mafai ona suʻe ai;
  • maualuga televave;
  • saoloto ma lagolagoina mo le gagana Rusia;
  • fetuutuunai faigofie mo le sailia o kopi (saili i le igoa, lapopoa, ituaiga, aso, mataupu (faatapulaaina)).

I se tulaga lautele, ou te fautuaina e faʻaaoga (aemaise lava mo i latou e le lava le avanoa vaʻavaʻaiti 🙂).

Faiaʻoga e lua

Upega Tafaʻilagi: //www.ashisoft.com/

O lenei aoga, faʻaopoopoga i le sailia o kopi, e faʻapipiʻiina foi i latou e pei ona e manaʻo ai (lea e matua faigofie lava pe a iai le tele o kopi!). E faʻaopoopo i le gafatia suʻesuʻega e ala i lea faʻatusatusaga, faʻamaoniga o siakiina, faʻamalo o faila i le tele o lapoa (ma laupepa avanoa foi). I le lautele, faʻatasi ai ma le sailiga o kopi, o loʻo faia lelei lenei polokalama (ma vave, ma lelei!).

O i latou e le masani i le Igilisi o le a le lagona le fiafia i ai: e leai se Rusia i le polokalama (atonu o le a faaopoopoina).

Galury utilities

Se tusiga e iai se aotelega puupuu:

O le mea lautele, e le o se mea e tasi, ae o se aofaʻiga atoa: o le a fesoasoani i le aveeseina o faila fomaʻi, seti tulaga lelei i Windows, faʻataunuʻuina ma faʻamamaina se puʻupuʻu, ma isi. E aofia ai, i lenei aofaʻiga o loʻo i ai se aoga mo le sailia o kopi. E aoga tele, o lea o le a ou fautuaina ai lenei aoina (o se tasi o mea sili ona faigofie ma faigofie - lea e valaʻauina mo taimi uma lava!) Faʻaopoopo i luga o itulau o le saite.

2. Polokalama e suʻe ai musika lona lua

O nei 'auʻaunaga o le a aoga i tagata uma e faʻafeiloaʻi musika, o loʻo i ai se aofaʻiga lelei o musika i le CD. Ou te tusia se tulaga masani masani: download vaega eseese o musika (pese sili sili ona lelei o Oketopa, Novema, ma isi), o nisi o ia mea o loo toe taʻua i totonu. E le o se mea e ofo ai, ona o le tele o musika i le 100 GB (mo se faataitaiga), 10-20 GB e mafai ona avea ma kopi. E le gata i lea, afai o le tele o nei faila i ituaiga eseese e tutusa, ona mafai lea ona faʻaumatia e le vaega muamua o polokalame (silasila i luga i le tusiga), ae talu ai e le o lea, o nei kopi e leai se mea sei vagana lou "faʻalogo" ma fale faʻapitoa faapitoa (o loʻo tuʻuina atu i lalo).

Mataupu e uiga i le sailia o kopi o musika:

Musika Faʻasologa o le Aveesea

Upega tafaʻilagi: //www.maniactools.com/en/soft/music-duplicate-remover/

Le iuga o le aoga.

O lenei polokalama e ese mai le mea e totoe, sili atu i luga uma, o lana sailiga vave. Na ia suʻesuʻeina auala e toe faia e ala ia latou ID3 ma le leo. Ie e peiseai o le a ia faʻalogo i le musika mo oe, taulotoina, ona faʻatusatusa lea ma isi (o lea, e tele se galuega!).

O le faʻamalamalamaga i luga o loʻo faʻaalia ai lona taunuuga. O le a ia tuʻuina atu kopi i luma o oe i le foliga o se tamaʻi ipu laʻititi lea o le a tuʻuina atu ai se fuainumera i le pasene o le tutusa o mea taitasi. I se tulaga lautele, e manaia tele!

Faʻamatalaga Faʻamataʻi

Iloiloga atoa o le aoga:

Toe maua faila MP3 ...

O lenei faʻaoga e talitutusa ma luga, ae e tasi le faʻamatalaga: o le i ai o se masini faʻapitoa e taʻitaʻia oe i lea laasaga ma lea laasaga! Ie o le tagata na faʻamuamuaina lenei polokalame o le a faigofie ona fuafua le mea e kiliki ai ma le mea e fai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i loʻu 5,000 ala i ni nai itula, sa mafai ona ou suʻeina ma aveese nai le selau kopi. O se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o loʻo tuʻuina atu i le faʻamalamalamaga i luga.

3. Mo le sailia o kopi o ata, ata

Afai tatou te suʻesuʻeina le lauiloa o nisi faila, o le a le mafai e ata, atonu o le a le toe i tua o le musika (ma mo nisi tagata faʻaoga o le a faʻaaoga!). A aunoa ma ni ata e masani lava ona faigata le mafaufau i le galue i se PC (ma isi masini)! Ae o le sailiga o ata ma foliga tutusa ia i latou o se galuega faigata (ma le umi). Ma, e tatau ona ou taʻutino atu, e itiiti lava ni polokalama o lenei ituaiga ...

Ata Leai

Upega Tafaʻilagi: //www.imagedupeless.com/ru/index.html

O se mea faʻapitoa e maua ai le lelei o sailiga suʻesuʻega ma le faʻaumatia o ata lua. E matamata le polokalama i ata uma i totonu o le pusa, ona faatusatusa lea i le tasi. O se taunuuga, o le a e vaʻaia se lisi o ata e tutusa ma le tasi ma o le a mafai ona faʻauʻu po o fea oi latou e teu ma e tatau ona faʻamalo. E aoga tele, o nisi taimi, e faʻaitiʻopiʻo au faʻamaumauga o ata.

Faʻaauau le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga

I le ala, o se faʻataʻitaʻiga laitiiti lea o se suʻega a le tagata lava ia:

  • faila faila: 8997 faila i 95 directories, 785 MB (faʻamaumauga o ata i luga o se avega eletise (USB 2.0) - gif ma jpg formats)
  • laulau na ave: 71.4Mb
  • foafoaina taimi: 26 min. 54 sec.
  • Faatusatusaga ma le taimi faʻatinoina: 6 min. 31 sec
  • Taunuuga: 961 foliga tutusa i vaega e 219.

Faʻataʻitaʻi Ata

O laʻu faamatalaga auiliili:

Ua uma ona ou taʻua lenei polokalame i itulau o itulau. O se polokalama laiti foʻi, ae faʻataʻitaʻi lelei ile ataina o algorithms. O loʻo i ai se faasitepu laasaga e amata i le taimi muamua e tatala ai le aoga, lea o le a taʻitaʻia oe e ala i "togavao" o le uluai seti o le polokalama e suʻe ai kopi.

I le auala, o loʻo i lalo ifo o se faʻamalamalamaga o le galuega aoga: e mafai ona e vaʻai i ni mea laiti i totonu o lipoti, pe o fea e ese ai ata. I le lautele, e faigofie!

4. Ina ia sailia ni ata tifaga, ata vitio.

Ia, o le fomaʻi mulimuli lauiloa faila ou te fia nofo ai o le vitio (tifaga, vitio, ma isi). Afai na e masani ona i ai se pulou 30-50 GB, na e iloa po o le a le pusa feaveai ma pe o fea le tifaga e manaʻomia (ma ua uma ona faʻaogaina), ona fai lea ma faʻataʻitaʻiga (i le taimi nei (pe a oʻo mai le disete 2000-2000 ma sili atu GB) - e masani lava ona maua ata tutusa ma ata tifaga, ae i tulaga eseese (lea e mafai ona tele se avanoa i luga o le malo malo).

Le tele o tagata (ioe, i le lautele, ma le I'W), e le talafeagai lenei tulaga: na o le faʻaaluina o le avanoa i luga o le malo. Faʻafetai i le tele o faʻamatalaga i lalo, e mafai ona e faʻamalo le CD mai le vitio lava e tasi ...

Tupulaga Ata Vitio

Upega Tafaʻilagi: //duplicatevideosearch.com/rus/

O se aoga aoga e faigofie ma vave maua se vitio talitutusa i lau pulou. O le a ou lisi nisi o mea taua:

  • siakiina o se kopi vitio ma eseese tulaga, iugafono, uiga faatulagaina;
  • auto-filifilia o ata vitio maualalo le lelei;
  • faailoa mai kopi ua faʻaleleia o le vitio, e aofia ai faʻamaoniga eseese, fua faʻatatau, faʻatonuga, fua faʻatatau;
  • o le sailiiliga e tuʻuina atu i se lisi o se lisi ma vane (faʻaalia uiga o le faila) - o lea e mafai ai ona e filifilia le mea e faʻamalo ma le mea e le;
  • O le polokalame e lagolagoina le toetoe o soʻo se ata vitio: AVI, MKV, 3GP, MPG, SWF, MP4 ma isi.

O le iʻuga o lana galuega o loʻo tuʻuina atu i le faʻamalama i lalo.

Vitio Faatusatusa

Uepi saite: //www.video-comparer.com/

O se polokalama lauiloa tele mo le sailiga o ata vitio (e ui lava e tele atu atunuʻu). E mafai ai e oe ona faigofie ma faigofie ona maua vitio tali tutusa (mo se faʻataʻitaʻiga, mo se faataitaiga, o le 20-30 sekone ua faʻataʻitaʻiina ma vitio faʻatusatusa i le tasi ma le isi), ona tuʻuina lea i luga o le suʻega ina ia mafai ona faigofie ona aveese le sili atu (faʻaalia i le ataata i lalo).

Faatasi ai ma vaivaiga: ua totogiina le polokalama ma o le Igilisi. Ae i le mataupu faavae, aua e le faigata tele ia tulaga, ma e le tele naua paʻu, e sili atu ona lelei le faʻaoga ma le leai o se malamalama i le Igilisi e le afaina ai le tele o tagata e faʻaaogaina lenei aoga. I se tulaga lautele, ou te fautuaina ia faamasani!

O loʻo i ai aʻu mea uma i luga, mo faʻaopoopoga ma faʻamalamalamaga i le autu - Ou te faafetai i le taimi muamua. Fai se sailiga lelei!