Faʻapipiʻiina o le VPN i Ubuntu

I aso nei, o telefoni feaveai e le na o le mafai ona valaau ma auina atu savali, ae o se masini mo le teuina o ata, vitio, musika ma isi faila. O le mea lea, vave pe mulimuli ane, o tagata taʻitasi e feagai ma le le lava o mafaufauga i totonu. Mafaufau pe mafai faapefea ona faateleina i le iPhone.

Filifiliga mo le faateleina o avanoa i le iPhone

I le taimi muamua, o iPhones eo mai ma le tele o manatua. Mo se faataitaiga, 16 GB, 64 GB, 128 GB, ma isi. E le pei o telefoni faʻatautaia e Android, e le mafai ona e faʻaopoopo se mafaufauga e faʻaaoga ai le microSD i le iPhone, e leai se slotese eseese mo ia. O le mea lea, e manaʻomia e tagata faʻapitoa ona faʻapipiʻi i le malulu, avega i fafo, faʻapea foi ma le faamamaina e le aunoa o latou masini mai tusi e le talafeagai ma faila.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona iloa le tele o le mafaufau i le iPhone

Metotia 1: Faʻasalalau mai fafo ma Wi-Fi

Talu ai e le mafai ona e faʻaaogaina se masini komepiuta USB flash i le mataupu o le iPhone, e mafai ona e faʻatau se masini fafo fafo. E fesoʻotaʻi i luga o le Wi-Fi ma e le manaʻomia ai soʻo se uaea. O le faʻaaogaina, e faigofie, mo se faʻataʻitaʻiga, e matamata i ata tifaga po o ata televise o loʻo teuina i le mafaufau o le avega, ao taoto i totonu o se ato poʻo se taga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona tuʻuina atu le vitio mai le PC i le iPhone

E taua le matauina o le telefoni o le a faʻasaʻo vave pe a fesoʻotaʻi atu i fafo se avega i fafo.

E le gata i lea, e mafai ona e maua se puʻega i fafo o loʻo foliga mai o se avega moli, o lea e faigofie ai ona feaveaʻi. O se faʻataʻitaʻiga o le SanDisk Connect Wireless Stick. O le gafatia o le mafaufau e mai i le 16 GB i le 200 GB. E mafai ai foi e oe ona tafe mai ni masini se tolu i le taimi e tasi.

Metotia 2: Puipui o le Cloud

O se ala faigofie ma vave e faateleina ai avanoa i lau iPhone o le teuina uma po o le tele o faila i le mea e taʻua o le "ao". O se auaunaga faapitoa lea e mafai ona e faʻapipiʻi ai au faila, i le mea o le a teuina mo se taimi umi. I soo se taimi, e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻamalo pe toe ave i latou i le masini.

E masani lava, o faʻavevesi o ao e tuʻuina atu avanoa avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Yandex.Disk e maua ai le faʻaaogaina o le 10 GB mo le leai o se totogi. E le gata i lea, o faila uma e mafai ona vaʻaia e ala i se faʻamatalaga faapitoa mai le Faleoloa Store. O lea e mafai ai ona e matamata i ata tifaga ma ata TV e aunoa ma le faailogaina o le manatua o lau telefoni. I lana faʻataʻitaʻiga, o le a tuufaatasia nisi faʻamatalaga.

Talia le Yandex.Disk mai le Faleoloa Store

  1. Tatala ma tatala le app. Yandex.Disk i luga o le iPhone.
  2. Ulufale mai lau initaneti ma le upega tafailautusi e maua ai lau teugatupe poʻo le resitala.
  3. Kiliki le faʻailoga sili atu i le pito i luga taumatau e tuʻuina atu faila i le 'auʻaunaga.
  4. Filifili faila e te manaʻomia ma tapena "Faaopoopo".
  5. Faamolemole ia matau o le Yandex.Disk e mafai ai e ona faʻaaoga ona faʻaoga le ata i luga o le Disk ma le vaʻavaʻava avanoa avanoa. I le faʻaopoopoga, o loʻo i ai se galuega e faʻaaogaina i luga ole Wi-Fi.
  6. E ala i le kiliki i luga o le atigipusa, o le a faʻaoga e le tagata faʻaoga i lau faʻamaumauga. O iinei e mafai ona e iloa tonu le tele o le avanoa e ave i luga o le pu.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona tape uma ata mai le iPhone

Aua nei galo e iai foi le tapulaa o le avanoa avanoa i le ao. O le mea lea, mai lea taimi i lea taimi, faamama lau faaputuga faaputuga mai faila le talafeagai.

I aso nei, o le aofaʻi tele o tautua i luga o le maketi, o loʻo faʻaalia i luga o le maketi ia latou lava tau mo le faʻalauteleina o GBs avanoa. Faitau atili e uiga i auala e faʻaaoga ai nisi o ia mataupu i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi.

Tagai foi:
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Yandex Disk
Faʻafefea ona faʻaaoga Google Drive
Faʻafefea ona faʻaogaina le upega o le Dropbox

Metotia 3: Faʻamalo Mafaufau

E mafai ona e tuʻuina atu sina avanoa i luga o le iPhone e faʻaaoga ai se faamamaina masani. E aofia ai le aveesea o talosaga le talafeagai, ata, vitio, tusiga, leʻo. Faitau atili pe faʻapefea ona fai sao, e aunoa ma le afaina o lau masini, faitau lau isi tusiga.

Faitau atili: Faʻafefea ona tuʻuina atu le mafaufau i le iPhone

O lenei ua e iloa le avanoa o le avanoa i luga o le iPhone, e tusa lava po o le a lona lomiga.