E faʻafefea ona aveese ia pere mai mea pupuu i le Windows 10

O lenei faʻasalalauga e maua ai se laasaga taʻitasi i le laasaga o le auala e aveese ai au mai ala pupuu i le Windows 10, ma, pe ae manaʻo ai, toe sui i au lava ata pe toe foʻi mai i latou muamua foliga vaaia. I lalo foi o loʻo i ai se faʻatinoga vitio e faʻaalia uma ai faʻamatalaga faʻamatala.

E ui i le mea moni e faʻapea, o uʻamea i luga o auala vaʻaia i Windows e faafaigofie ai ona iloagofie mai na o faila ma faila, o latou foliga vaaia e feteenai, ma o le mea lea o le manaʻoga o le tele o tagata e faʻaaogaina ia mea e matua malamalama lelei lava.

Aveese pere mai ala pupuu e faaaoga ai le faatonu resitala

Manatua: lua filifiliga o le tasi auala e aveese ai ata mai mea pupuu o le a faamatalaina i lalo, ae i le mataupu muamua naʻo na meafaigaluega ma punaoa o loʻo maua i le Windows 10 lava ia o le a aʻafia, ma o le taunuuga o le a le atoatoa, i le lona lua o le ae maua i le sii mai poʻo le fatuina faila mo le faʻaaoga mulimuli.

Mo laasaga o loʻo faʻamatalaina i lalo, amata le faatonu o le Windows 10, ia fai lenei mea, lolomi le 'Win + R' (o le mea o Win o le ki lea i le OS logo) ma ulufale mai faʻatonutonu i totonu o le Matala.

I le itu tauagavale o le faatonu resitala, alu i HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Explorer

Vaʻai pe oi ai se vaega faʻavae i lenei vaega ua taʻua "Iloa Ata"Afai e leai, ona kiliki lea i luga o le" laupepa "Explorer - Foafoaga - Fuaiupu ma tuu atu le igoa ua faaigoaina (e aunoa ma ni upusii). Ona filifili lea o le vaega o Ata o le Shell.

Faʻasani-lelei i le itu taumatau o le nusipepa resitala ma filifili le "New" - "Seti string". Seti le igoa "29" (e aunoa ma ni upusii) mo lenei parakalafa.

A maeʻa le fausiaina, faalua ona kiliki i luga ma ulufale i lalo i le vaega "Taua" (toe fai, e aunoa ma upusii, o le filifiliga sili e sili atu): "% windir% System32 shell32.dll, -50"po o le"% windir% System32 imageres.dll, -17". 2017 faʻafouina: i le faʻamatalaga ua lipotia mai o le amataina mai le lomiga o le Windows 10 1703 (Creators Update) na o se aoga aoga leai se aoga.

A maeʻa lena, tapunia le faatonu o le resitala ma toe toe faʻagasolo le faiga o Explorer.exe e faʻaaoga ai le Task Manager, poʻo le toe amataina o le komepiuta.

A maeʻa ona toe faʻaleleia, o le a le toe faʻaaogaina ia auupega, ae ui i lea, atonu e foliga mai o "sikuea manino" ma se faʻavaa, e le lelei tele, ae o le filifiliga e tasi e aunoa ma le faʻaaogaina o punaoa a isi.

Ina ia mafai ona foia lenei faafitauli, e mafai ona tatou faamaotiina le parakalafa o le manoa "29" ae le o se ata mai le library libraryres.dll, ae o se atulea avanoa e mafai ona maua ma sii mai i luga o le Initaneti mo le fesili "blank.ico" (Ou te le tuuinaina aʻu lava ia, talu ai ou te le lafo maia soʻo se lugaga i luga o lenei 'upega tafailagi), poʻo le fatuina o aʻu lava (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o nisi o faʻasino i luga ole initaneti).

A maeʻa ona maua se faʻamaufaʻailoga ma sefe i luga o le komepiuta, i le Ofisa Resitala, toe alu i le parakalafa "29" na faia muamua (pe a leai, ona faʻamatalaina lea o le faagasologa), faʻafesoʻalua i ai ma i le " O le tau "ulufale i le ala i le faila ma se atigipusa avanoa, ma vavaeeseina e se paʻu - 0 (zero), mo se faataitaiga, C: Blank.ico, 0 (vaai ataata).

A maeʻa lena, ona tapunia lea o le faatonu o le resitala ma toe toe faʻaofi le komepiuta poʻo le toe amataina o le procedure Explorer.exe. O le taimi nei o le a maeʻa atoa ia uʻamea mai igoa, o le a leai foi ni ala.

Aoaoga vitio

Na ou faamaumauina foi se taiala vitio, lea o loo faaalia ai manino uma ia gaoioiga talafeagai ina ia aveese ai ia mai i ala pupuu i le Windows 10 (auala uma). Masalo o se tasi o ia ituaiga o faamatalaga o le a foliga mai e sili atu ona faigofie ma mafai ona malamalama.

Toe foʻi pe suia ia uʻamea

Afai mo se tasi mafuaʻaga poʻo se isi oe manaʻomia e toe faafoi pepa o le igoa, e mafai ona e faia i ni auala se lua:

  1. Aveese le parakalafa o le laina mamanu i le faatonu o le resitala.
  2. Seti se taua mo lea mea % windir% System32 shell32.dll, -30 (O le nofoaga lea o le uʻamea maualuga i le Windows 10).

E mafai foi ona e suia lenei aū ia oe lava i le faamaotiina o le auala talafeagai i le faila file .ico i lau ata. Ma le mea mulimuli, o le tele o poloketi polokalame a le tolu-tolu po o tweaks o le tino e mafai ai foi ona e aveeseina ia mailei mai ala pupuu, ae ou te le manatu o le sini lea e tatau ona faaaoga ai isi polokalama faaopoopo.

Faʻaaliga: afai e faigata ia te oe ona faia uma nei mea (pe ua le mafai), ona mafai lea ona e aveesea ia pere mai ala pupuu i polokalama lona tolu, mo se faataitaiga, le Winaero Tweaker e leai se totogi.