Faʻalauiloa ma faʻapipiʻi le avetaʻavale mo ATI Radeon HD 2600 Pro kata vitio

Faatasi ai ma le lauiloa tele o Tele2, o se vaega toalaiti o tagata faaaoga e faʻaaogaina le tautua o le Initaneti i totonu o le PC. Ae ui i lea, o faʻaogaina uma o le faʻapipiʻi USB o lenei faʻapipiʻi e faʻamaonia ai se fesoʻotaʻiga faʻasinomaga mausali ma ni fesuiaiga tele. O aso nei o le a tatou talanoa e uiga i avanoa avanoa i 3G ma 4G Tele2 masini.

Tele2 Modem Setup

I le avea ai ma faʻataʻitaʻiga o laiga o le modem USB, o le a matou tuʻuina atu tulaga faʻatapulaʻa, lea e masani ona faʻatutuina e le masini e aunoa ma le faʻaaogaina o le tagata. Ae ui i lea, o nisi oi latou o loʻo avanoa mo se suiga i la latou faitalia, lea e faʻamaonia ai le faʻamaonia o le saʻo o le faʻaogaina o le fesoʻotaiga.

Filifiliga 1: Initaneti Faʻatonu

I le faagasologa o le faʻaaogaina o le 4G-modem Tele2, e mafai ona taofiofia e ala i le Initaneti i le Initaneti i le faʻataʻitaʻiga ma tagata e faʻaogaina. I luga o ituaiga eseese o le firmware o le masini, o le foliga mai o le panel e mafai ona eseese, ae o tulaga faatapulaa i mataupu uma e foliga tutusa i le tasi.

  1. Faʻafesoʻotaʻi le modem Tele2 i le uaea USB o le komepiuta ma faʻatali seʻia faʻapipiʻi le avetaavale.
  2. Tatala se siaki ma i totonu o le tuatusi tuatusi ulufale i le tuatusi IP resitalaina:192.168.8.1

    Afai e manaʻomia, seti le atinaʻe gagana Rusia e ala i le lisi pa'ū i le pito i luga taumatau.

  3. I le itulau amata, e tatau ona e faʻamaonia le PIN code mai le kata SIM. E mafai foi ona faasaoina e ala i le siakiina o le pusa e fetaui.
  4. I le pito i luga, alu i le lisi "Faʻatonu" ma faʻalautele le vaega "Talosagaina". I le taimi o le suiga, e tatau ona e faʻamaoniapulee pei o le username and password.
  5. I luga o le itulau "Sooga Tele" E mafai ona e faʻagaoioia le tautua uila.
  6. Filifili "Pulega Faʻapitoa" ma suia filifiliga na tuuina mai ia i matou. Aua nei galo e taomi le ki "Faʻaaliga Fou"e faʻasaoina tulaga.
    • Igoa Igoa - "Tele2";
    • Username and Password - "vavave";
    • APN - "internet.tele2.ee".
  7. I le faamalama "Lisi o Fesootaiga" faatumu le fanua e pei ona taua i lalo:
    • Tulaga sili ona fiafia i ai "LTE na o";
    • LTE laina - "Na lagolagoina uma";
    • Faʻafesoʻotaiga o le Initaneti - "Aunoa".

    Faasolo le faamau "Faaaoga"e faʻasaʻo ai tulaga fou.

    Manatua: Faatasi ai ma le poto masani, e mafai foi ona e faasaʻoina tulaga saogalemu.

  8. Tatala le vaega "Faiga" ma filifili mea Toe toe fai. Leomi le ki o le igoa e tasi, toe amata le modem.

A uma le toe faʻafouina o le modem, o le a mafai ona faia se fesoʻotaʻiga, o lea e lelei ai le fesoʻotaʻi i le Initaneti. E faʻatatau i seti faʻataʻitaʻi ma mea gafatia, e mafai ona eseese ona uiga.

Filifiliga 2: Tele2 Mobile Partner

I le taimi nei, o lenei filifiliga e sili ona le talafeagai, talu mai le polokalame Tele2 Mobile Partner ua fuafuaina mo na o 3G modems. Ae ui i lea, e ui lava i lenei, e faigofie lava le faʻaaogaina o le masini ma mafai ai ona e faʻateleina se numera tele o laina fesoʻotaiga eseese.

Manatua: Faʻamasino, e le lagolagoina e le polokalama le Rusia.

  1. A maeʻa ona tuʻuina ma faʻatautaia le Tele2 Mobile Partner, faʻalautele le lisi i le pito i luga "Meafaigaluega" ma filifili "Filifiliga".
  2. Taofi "Aoao" o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga e mafai ai e oe ona pulea le amio a le polokalama pe ae faʻafesoʻotaʻi le OS ma faʻafesoʻotaʻi le modem:
    • "Faalauiloa i le amataina OS" - O le a faʻatautaia le polokalama faʻatasi ma le polokalama;
    • "Faʻaitiiti faʻamalama i le amataga" - o le faamalama o le polokalama o le a faaitiitia i le fata i le amataga.
  3. I le isi vaega "Filifiliga Faʻatulagaga Autasi" mafai ona vaʻai "Iloiloina i luga o le amataga". Ona o lea, pe a iloa se modem, o le a faʻapipiʻiina le fesoʻotaiga i luga ole Initaneti.
  4. Itulau "Faʻamatalaga o le Savali" fuafuaina mo le faatulagaina o faʻamatalaga ma le teuina o faʻamatalaga. E fautuaina e seti se maka i tafatafa o "Faasao i le lotoifale"ao isi vaega ua faatagaina e sui i la latou faitalia.
  5. Suʻe i le tab "Pulega Faʻapitoa"i le lisi "Igoa Igoa" suia le faʻailoga o fesoʻotaiga vavave. Ina ia faia ni mea fou, kiliki "Fou".
  6. Lenei tulaga filifilia "Matagofie" mo "APN". Vagana ai o fanua saoloto "Igoa o le tagata" ma "Upu", faʻaalia mea nei:
    • APN - "internet.tele2.ee";
    • Avanoa - "*99#".
  7. Kiliki le ki "Avanoa", o le ae tatalaina nisi faʻaopoopo. O a latou faaletonu e tatau ona suia i le auala o loʻo faʻaalia i le sikolasipi.
  8. A maeʻa le faʻagasologa, faʻasaʻo tulaga e ala i le kiliki "Lelei". O lenei gaioiga e tatau ona toe faia i totonu o le faamalama talafeagai.
  9. I le tulaga o le fatuina o se talaaga fou, ao lei fesootai atu i le Initaneti, filifili se fesootaiga mai le lisi "Igoa Igoa".

Matou te faʻamoemoe na mafai ona matou fesoasoani ia te oe i le faʻatulagaina o le tele2 USB modem e ala i le polokalama aloaia a le Partner Partner.

Faaiuga

I nei mataupu uma e lua, o le faatulagaina o tulaga sao o le a le o se faafitauli ona o faʻataʻitaʻiga masani ma le mafai ona toe faʻamautuina laina. Ma le isi, e mafai ona e faʻaaogaina le vaega "Fesoasoani" pe faʻafesoʻotaʻi i matou i faʻamatalaga i lalo o lenei tusiga.