Oʻu Ata Ata 3.7.6

I le taimi nei, e mafai ona e fatuina lau lava api tusi i se mataupu o minute e faʻaaoga ai se polokalama faʻapitoa. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i le polokalama My Photo Books, lea o le a le gata ina fesoasoani e fatuina ai se poloketi talitutusa, ae ia seti foi le saʻo ao lei auina atu le album e lolomi.

Fausiaina o se galuega fou

I le amataga o le faʻaaliga, o le a vaʻai tagata i se faamalama fiafia e mafai ai ona ia filifilia ni avanoa se tolu mo le faʻaauauina o galuega - fatuina o se galuega fou, faʻalauiloaina o le tusitala tusi ma le faʻatauina o se tusi faʻapolopolo. Mo le masaniga matou te fautuaina e faʻaaoga le vaitau.

Na tausia e le au atinaʻe le mamanu lelei ma le faʻatinoina o sea galuega, o lea e naʻo lou manaʻo e maka le filifiliga talafeagai ma le faʻapipiʻiina o ata. E amata uma i le filifiliga o le ituaiga o galuega i le lumanaʻi.

I le isi, filifili se tasi o autu ua saunia - o ata muamua ia o le a faʻafaigofieina ai le fatuina o se album album. O le seti le faʻaaogaina o le seti avanoa mo soʻo se taimi. I le itu taumatau e mafai ona e vaʻai i le vaʻaiga lata mai o le poloketi, mulimuli ane o faʻamatalaga uma o le a avanoa mo suiga ma le faʻatulagaga.

E totoe na o le faʻamalamalamaina o auiliiliga laiti ma lafoina ata. Faʻalogo lelei i la latou tali, e le tatau ona laʻititi. Afai e le o faamalieina le polokalama i tulaga o nisi o ata, ona logoina lea oe e uiga i lenei mea pe a uma ona siaki le tusi ao leʻi lolomiina.

Vaʻai ma faasaʻo le album

O le taimi lava e maeʻa ai le faʻamaoniga, o le a ofoina mai e le taulaitu le auina atu o le poloketi e lolomi, ae matou te fautuaina oe ia faamasani oe lava i foliga, ma afai e talafeagai, ia faailoa atu lau oe lava faasaʻoga. E faia lenei mea i le faamalama autu, lea ua teuteuina i le auala sili ona lelei. E faigofie ona faʻatautaia, ma o loʻo pulea lelei ia taʻaloga i pito i tua ma paneta.

Lisi o itulau

O le vavalalata e fatu pese e faia ai itulau taʻitasi pe o mai foi i foliga o ata na sii mai, e mafai foi ona e suia i latou uma e ala i le filifilia o se laiga mai le lisi. E le gata i lea, o loʻo i ai avanoa ma le tomai e faʻaopoopo ai igoa, aua o le a tuʻuina atu se nofoaga faapitoa i le itulau.

Toe suia suiga

O le talaaga e sili atu ona lanu, tulaga ese, ma e foliga uma lava i le poloketi. Faʻaalu se taimi e faʻaopopo ai lenei elemene e sui ai le album. I le le mafai, e sili atu ma le luasefululua fausaga ata eseese o soo se ituaiga ua uma ona faʻaogaina.

Faʻafanua ata

Afai a maeʻa le faʻaopopoina o le talaaga o le ata i luga o le itulau e le o ese mai, ona aoga lea e mafaufau i le faʻaopoopoina o se faʻavaa - o le a fesoasoani e faasaʻo le tulaga. O filifiliga faʻapipiʻi e eseese naʻo foliga ma le lanu, ae o le i ai o lenei galuega faatino o se tala lelei.

Tusi a le Tusi

A o galue ai i le faatonu, e mafai ona e faʻaaogaina le avanoa o le album album na taʻua i luga i le fausiaina o le polokalama. Latou te le eseese le uluaʻi faʻamuamua, ae o le tausisia o se mataupu. E le gata i lea, o itulau taʻitasi o le a faia i sitaili eseese, lea o le a faʻaopoopoina ai le eseese.

Mama

  • O laʻu ata tusi e leai se totogi;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Se numera tele o avanoa ma ata.

Faʻafitauli

I le taimi o suʻega faʻaletonu o polokalame e le o iloa.

I lenei iloiloga e oʻo mai i le iʻuga, matou te iloiloina uma uiga ma galuega a My Photo Books ma e mafai ona matou faʻamaonia o lenei polokalama o se galuega sili ona lelei ma e maua ai e le tagata faʻaoga le mea talafeagai e faʻaaoga ai au lava ata pue.

Tikiai laʻu ata tusi mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Wondershare Photo Collage Studio Kata o Ata EZ Photo Calendar Maker HP Image Ata Photo

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O laʻu ata Photo e ofoina atu i tagata faaaoga le tele o meafaigaluega ma galuega tauave e fesoasoani ai ia te oe e fatuina lau lava ata pue tulaga ese mai le vevesi. E oo lava i se tagata e leai se poto masani e mafai ona ia iloa le polokalama.
Faigaluega: Windows 7, 8, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: UBuildABook
Tau: Faʻatau
Toa: 100 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.7.6