Tikiake avetaʻavale mo le komepiuta Asus X53U

O taʻavale e manaʻomia i le toetoe lava o mea uma e faʻaaogaina ina ia faʻatautaia ai le fesoʻotaʻiga ma le faiga faʻaogaina e aunoa ma ni faʻafitauli. I le tele o tulaga, e le o aofia i latou, o le mea lea e tatau i le tagata faʻapipiʻi ona suʻeina ma faʻapipiʻi ma le lima. I lenei tusiga, o le a tatou iloiloina auala taʻitasi o le sailia ma le faʻapipiʻiina o le polokalama mo le Asus X53U hardware komepiuta.

Tikiai taʻavale mo Asus X53U

O faila uma talafeagai e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi; e tatau ona e mauaina na mea ma faapipii i luga o se komepiuta feaveaʻi. O le faʻatulagaga faʻapipiʻi e tutusa lava, ae o le sailiga e ese ma e ese le algorithm o gaioiga. Sei o tatou tilotilo i lenei auiliiliga.

Metotia 1: Faʻamatalaga o le upega tafailagi

E pei ona taʻua i luga, e maua saoloto le masini komepiuta, ma o le tagata gaosi meafaigaluega na te faʻapipiʻi atu i le fesoʻotaiga. O le kamupanī atinaʻe komepiuta e faʻapipiʻi uma ia faʻamatalaga i vaega i luga o lana 'upega tafaʻilagi, lea o le a fesoasoani i tagata sailiili ia maua faila saʻo. Avetaavale ua sii mai mai le upega tafaʻilagi aloaia a le ASUS polokalama e pei ona taua i lalo:

Alu i le official ASUS website

  1. Faʻalauiloa lau masini ma alu ile itulau ASUS autu.
  2. Faʻalulu i luga "Auaunaga"e tatala ai se isi lisi. E tatau ona filifili "Lagolago".
  3. O le sailia o le manoa sailiili e le faigata, faʻapipiʻi i lau komepiuta komepiuta ma alu i lona itulau.
  4. I totonu o le faʻamau tatala o loʻo i ai faʻamatalaga auiliili ma mea uma o lenei ata. Kiliki i le vaega "Avetaavale ma Meafaigaluega".
  5. I le taimi muamua, o le ae le vaʻai i le lisi o faʻamaumauga, o le a aliali mai pe a maeʻa ona e faʻamaoti le faiga faʻaogaina.
  6. O le laasaga mulimuli o le kiliki lea o se faamau. "Download".

Metotia 2: Polokalame Fesoasoani ASUS

O kamupani tetele uma e auai i le gaosiga o le komepiuta poʻo le faʻapipiʻiina o komepiuta ei ai lona lava aoga, lea e faʻaaogaina e matamata ma faʻapipiʻi ai faʻamatalaga na maua. Afai e te filifilia lenei metotia, o le a e manaʻomia:

Alu i le official ASUS website

  1. Tatala le itulau autu o le upega tafailagi a le gaosiga ma i le lisi "Auaunaga" filifili "Lagolago".
  2. Ina ia alu i le api o le api tusi, ia tusia lona igoa i le laina talafeagai ma kiliki i luga o le sailiga sailiiliga e aliali mai.
  3. I le lagolago o le ASUS X53U e te fiafia i le vaega "Avetaavale ma Meafaigaluega".
  4. Muamua lava, faʻaalia i luga o le upega tafaʻilagi le OS OS o loʻo e faʻaaogaina, ina ia faʻamalamalamaina ai fesuiaiga o fesuiaiga talafeagai.
  5. Saili le aoga i le lisi e amata. "Ola Faʻafou" ma download.
  6. Tatala le faila download ma amata le faʻapipiʻi e ala ile kiliki "Lisi".
  7. Afai e te le faamalieina i le nofoaga na faʻamaonia e teu ai le polokalama, sui i le lima i soʻo se mea talafeagai, ona e alu lea i le isi laulau ma faʻatali mo le faʻapipiʻi e faʻauma.
  8. Kiliki le ala talafeagai e amata ai siaki mo faʻamatalaga.
  9. A maeʻa le faagasologa, o mea uma o totoe o le faʻapipiʻiina lea o le masini komepiuta e maua ma toe amata le komepiuta.

Metotia 3: Tomai Faʻatasi

E le o auala uma e faʻatagaina oe e vave faʻapipiʻi faila e manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le metotia muamua na faʻamatalaina, pe a tatau i le tagata e faʻaogaina ona ave faʻatasi uma avetaavale. Polokalame faʻapitoa, o loʻo faʻatinoina lona faʻatinoga i lenei faagasologa, ua valaauina e fesoasoani e faʻapipiʻi uma i le taimi e tasi. E fautuaina e faitau e uiga ia i latou i isi a tatou mea i luga o le sootaga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O se tasi o sui silisili o lenei polokalama o le DriverPack Solution. O lenei polokalame e tatau ona faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti pe a oʻo mai i luga o le initaneti. E faʻamaonia le faʻamaoniaina o numera, ma e na o le tagata na ona faaaogaina e filifili mea o le a faʻapipiʻiina. Faatonuga mo le faʻaaogaina o AvetaʻavalePack e mafai ona maua i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 4: Meafaigaluega ID

O le tulaga tulaga ese o vaega taitasi e aoga tele i le sailia o avetaavale e faʻaogaina lenei metotia. O le faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina i luga o se nofoaga faapitoa ma se faletusi telefoni feaveaʻi. E na ona e manaʻomia le iloa o le ID ma faʻaoga i luga o le itulau, ona e siiina lea o faila talafeagai. O auiliiliga o le faatinoga o lenei faagasologa o loo faamatalaina i se isi tusitusiga.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 5: Faʻamaumau Windows Utility

O le faʻaogaina o le eletise o loʻo iai le numera tele o utilities aoga ma isi faʻalapotopotoga e fesoasoani i le galulue faʻatasi ma se komepiuta. E i ai le meafaigaluega e tasi e mafai ai e oe ona maua se avetaʻavale e ala i le Initaneti poʻo luga o lau puʻe malulu ma faʻapipiʻi. E na o le tagata e faaaogaina e tatau ona filifilia le vaega ma amata le faagasologa o le faafouga. Faitau le tusiga e uiga i lenei autu i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

Matou te auʻiliʻili faʻamatalaga auiliiliga avanoa uma, pe faapefea ona maua ma faʻapipiʻi avetaʻavale ile komepiuta ASUS X53U. Matou te fautuaina e faitau i latou uma, ona filifili lea o se mea faigofie ma mulimuli i faatonuga na tuʻuina mai. O le faʻatinoina o gaioiga uma e le tele se taimi ma taumafaiga.