Faʻapipiʻi le YouTube ile LG TV


Avetaavale o masini komepiuta e leai se masini e fesoʻotaʻi atu i se komepiuta o le a galue. I lenei tusiga o le a tatou talanoa pe faapefea ona maua ma faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le Canon MF3110 MFP.

Tikia ma faʻapipiʻi le taʻavale Canon MF3110

E mafai ona e sailia le avetaavale e manaʻomia mo le MFP i luga o le itulau aloaia a Canon, faʻafesoʻotaʻi polokalama faʻapitoa mo fesoasoani, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o gafatia o le faiga faʻaogaina lava ia. O le faʻatulagaga e faia uma i le lima ma i le taimi faʻapitoa.

Metotia 1: Upega tafaʻilagi Faʻasalalau

O le masini muliniunctional o loʻo tatou talanoa i ai i aso nei e le o toe mamao ma o loʻo maua ai avetaavale masani mo na o le x86 (32 bit) polokalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le Windows 7 x64, o le lisi o polokalama faʻapitoa e leai se aoga. Afai e 64 bits le lautele o lau OS, o le ae manaomia le faʻaaogaina o faila ua fuafuaina mo seisi tusi lolomi. Le isi, tatou te tilotilo i itu uma e lua.

Canon official support site

Windows 32 bit

  1. Alu i le itulau ma filifili lau polokalama (32-bit) i totonu o le lisi.

  2. Totogi le avetaavale "i-LaserBase MF3110".

  3. Matou te faʻafeiloaʻiina le faʻapipiʻi i luga o le komepiuta ma faʻalauiloa i se kiliki faalua, ona maeʻa lea e le otometi i totonu o le pusa lava ia. O se faletupe o le a fatuina aunoa.

  4. Tatala le fafautusi ma faalua ona kiliki i le faila. Setup.exe.

  5. I le amataga o le faamalama o le installer click "Lisi".

  6. Matou te malie i tuutuuga o le laisene i le kiliki "Ioe".

  7. Kuni le faamalama faʻapipiʻi ma le ki "Tuʻua".

Windows 64 bit

E pei ona matou taʻua i luga, e leai ni avetaavale mo le MF3110 i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, o lea o le a matou mauaina ma sii mai le afifi mo le lolomiina o le lolomiina o le MF5700. Pe a filifilia se faila e sii mai ai, faʻalogo i le faʻauiga ma le gafatia o le polokalama. Afai o le 'upega tafailagi' ua faʻamaonia i latou e le saʻo, ona filifili lea o lau filifiliga i le lisi pa'ū.

Tikiave avetaavale mo le MF5700

Faamolemole ia matau o le faapipiiina o polokalama i lenei auala i le 64-bit Win 10 ma le 8 o le a manaomia ai le le mafai ona faamaonia le sainia o saini.

Faitau atili: Faʻatonu le faʻamaonia le saini o le saini

  1. Muamua lava, tatou te manaʻomia le tatalaina o le afifi na maua i soʻo se pusa i luga o le PC. E mafai ona faia lenei mea i le faʻaaogaina o le upega taʻavale 7-Zip.

  2. Matou te faʻafesoʻotaʻi le lomitusi i le komepiuta ma alu i "Pule Sili" mai le lisi Taumafai (Manumalo + R).

    devmgmt.msc

  3. O loʻo matou vaʻavaʻai mo se masini, lata ane o loʻo i ai se faʻaupuga ma se tafatolu samasama. E mafai ona taʻua, pei o la tatou faʻataʻitaʻiga (MF3110) pe i ai se igoa Mea le iloa.

  4. Kiliki le igoa o le PCM ma faʻaauau le faʻafouina o avetaavale.

  5. Filifili le filifiliga e suʻe ai faila ile PC.

  6. I le isi itu, alu i le lisi ua uma ona faʻapipiʻiina.

  7. Push button "Faʻamau mai le".

  8. Matou te fetaomi atu "Iloiloga".

    Saili le matou faila lea matou te tatalaina ai le teutusi, ma filifili le faila CNXRPKA6.inf.

    Toto Ok.

  9. Filifili muamua le avetaavale e aunoa ma se pepa "FAX" ma alu i luma.

  10. Afai e faʻaalia e le faʻaali se faamalama ma mea e faʻapipiʻi ai, ona filifili lea o se sui ma kiliki "Lisi". O loʻo matou faʻatali mo le faʻatautaia e maeʻa.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le scanner, e tatau ona e faʻaopopo i ai se fasipepa i le faila MF12SCN.INFo loʻo i totonu o le pusa faʻatasi ma le avetaavale e leʻi vaʻaia.

  1. Tatala le faila i le faaluaina o le kiliki ma vaai mo se vaega ua taua "[Faataitaiga o le Faʻatonuga a le Faiga Faʻavae 64.5.1]". Faaopopo le numera i le pito o le poloka.

    % LPTENUM MF3110.DeviceDesc% = MF5730Install_XP, USB VID_04A9 & PID_2660 & MI_00

  2. Kuni le faila ma faʻapolopolo i luga o le talosaga. Ona toe fai lea laasaga e tasi mo le lomitusi - faafou mai "Pule Sili". O le eseesega o le mea lea i le taimi lona lua (silasila i le itulau 6 o loʻo i luga) o le avetaavale suʻesuʻe e tatau ona tatou filifilia le faletusi atoa.

E na o le pau lenei o le ala e faʻapipiʻi ai lenei polokalama i luga o le 64-bit system. O faatonuga nei e talafeagai mo na o le OS 32-OS.

Metotia 2: Polokalame faʻapitoa mo le faʻafouina o avetaavale

O nei meafaigaluega o polokalama e fesoʻotaʻi ma faʻaumauga a le au atinaʻe ma e mafai ona suʻeina le polokalama ma faia fautuaga mo le faʻafouina, faapea foi lisi o avetaavale talafeagai. O se tasi o sui o lea polokalama o le DriverPack Solution.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale

Afai e te le faamalieina i la matou filifiliga, ona siaki lea o isi filifiliga.

Faitau atili: Polokalame mo le faʻafouina o avetaavale

Metotia 3: Faʻasinomaga ole ID Faʻasologa

Soo se masini e fesoʻotaʻi ma le komepiuta e maua ai lana lava tulafono faʻapitoa. I le faʻaaogaina o lenei faʻamatalaga, e mafai ona e mauaina se avetaavale mo le masini e faʻaaoga ai punaoa faʻapitoa i le Initaneti. O la tatou Code Canon MF3110 e faʻapenei:

USBPRINT CANONMF31102FE8

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Meafaigaluega o Meafaigaluega

E ala i le faiga tatou te faauigaina o se mea faigaluega mo le faʻapipiʻiina o masini lomitusi ma atinaʻe avetaʻavale e aofia i le OS.

Windows 10, 8, 7

  1. Tomo le manoa Taumafai kulupu autu Windows + R ma tusi le poloaiga lenei:

    pulea ia lomitusi

  2. Push button "Faaopoopo le lomitusi".

  3. Matou te logoina le faiga e le o iai la matou masini i le lisi i le kilikiina o le fasifuaitau talafeagai. O lenei ma le laasaga e sosoo ai o le a faaseʻeina pe'āfai e iai sau Windows 7.

  4. Tuu le ki i luma o le mea i le lisiina o le faasologa o laina ma kiliki "Lisi".

  5. I le isi faʻamalama matou te faʻaalia ai "Matai"o le a le atunuʻu tatou te fuafua e faʻafesoʻotaʻi le masini multifunction.

  6. O iinei e manaʻomia ai ona maua Canon i le lisi o tagata gaosi ma filifili le faʻataʻitaʻiga i le koluma taumatau.

  7. Tuʻu le igoa o le lomitusi pe tuʻu le tasi lea ua faʻamaonia e ala i le le mafai.

  8. Faʻaiʻu "Matai"e ala i le kiliki "Fai".

Windows xp

  1. O le avanoa i le vaega talafeagai e faʻatinoina i le auala lava lea e tasi pei o polokalama fou - mai le lisi Taumafai. Button e amata "Masters" e taua foi e tutusa.

  2. O le uluai faamalama ua faaseeina i le kiliki "Lisi".

  3. Liliu ese le otometi o le lomitusi, a leai o le a amata e le faigamalo ona saili mo se masini e leai se mea.

  4. Matou te faʻamalamalamaina le vaʻa fesoʻotaʻiga mo le MFP.

  5. Le isi, filifili Canon i le agavale tauagavale, ma le ata i le koluma taumatau.

  6. Sau i luga ma se igoa pe alu sauni ma alu atili.

  7. Filifili pe lolomiina se itulau o le suʻega ma kiliki "Lisi".

  8. Faauma le polokalama faʻapipiʻi.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le siiina ma le faʻapipiʻiina o polokalama mo le tusitaʻi o Canon MF3110 e matua faigofie lava. O le mea moni, afai e iai sau 64-bit o le faʻaogaina o le polokalama faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, e tatau ona e togi sina mea laitiiti.