Faʻatinoga i le faʻasalaga Oti e leʻo faʻapipiʻiina

Toeitiiti lava o taaloga uma a EA ma ona paaga vavalalata e manaʻomia ai le i ai o se Faʻasologa o tagata mai le komepiuta ina ia mafai ona fegalegaleai faʻatasi ai ma le tele o faʻamaumauga a le tagata. Ae ui i lea, e le o taimi uma e mafai ai ona faʻapipiʻi le auaunaga a le kalani. I lenei tulaga, ioe, e le mafai ona i ai se tautalaga o soʻo se taaloga. E tatau ona tatou foia le faafitauli, ma e taua le fai atu i le taimi lava lena o le a manaʻomia ai le maelega ma le taimi.

Faʻasalaga Faʻatonu

O le tele o taimi, e tupu se mea sese pe a faʻatulagaina se tagata o tausia mai se faʻatau e faʻatau mai faʻasalalauga aloaia - masani lava, o se disk. O le le faʻapipiʻiina o se tagata faʻataʻitaʻi mai luga o le Initaneti e seasea lava ma e tele lava ina fesootaʻi ma faafitauli faʻapitoa o le komepiuta a le tagata.

I soo se tulaga, o filifiliga uma ma mafuaʻaga masani o mea sese o le a talanoaina i lalo.

Mafuaaga 1: Mataupu Faletusi

O le mafuaaga taatele o se faʻafitauli i le potutusi o le Visual C ++. O le tele o taimi, i le i ai o se faʻafitauli faapena, o loʻo i ai faafitauli i le galuega a isi polokalama. E tatau ona e taumafai e toe faʻaleleia ma le lima ia faletusi.

  1. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e sii mai ma faʻapipiʻi faletusi nei:

    VC2005
    VC2008
    VC2010
    Vc2012
    VC2013
    VC2015

  2. E tatau ona taʻavale taʻitasi installer e avea ma Pule. Ina ia faia lenei mea, kiliki-i luga o le faila ma filifili mea talafeagai.
  3. Afai e te taumafai e faʻapipiʻi lipoti o le polokalame ua uma ona maua le faletusi, e tatau ona e kiliki i le filifiliga "Faʻatonu". O le a toe faʻatulaga le faletusi.
  4. A maeʻa lena mea, e tatau ona toe toe amata le komipiuta ma faʻatautaia le Origin Originaller, ma avea ma sui o le Pule.

I le tele o tulaga, o lenei metotia e fesoasoani ma faʻapipiʻiina e aunoa ma ni faʻalavelave.

Mafuaʻaga 2: Faʻasalaga lē saʻo o le kalani

O le faʻafitauli atonu o le uiga o le faʻatulagaga o le kalani mai le aufaasālalau ma le faʻatonutonuina o le faʻapipiʻi. E masani ona tupu i mataupu na faʻaulu muamua ai le kalani i le komepiuta, ona aveʻesea lea, ma o lea ua toe manaʻomia.

O se tasi o tulaga e sili ona taua mo mea sese atonu o le manaʻoga o se tagata faʻapipiʻi e faʻapipiʻi Origin i luga o se isi folasia. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai na ia tu muamua i le C:, ma o le taimi nei ua faia se taumafaiga e seti i luga o le D:, o lenei mea sese e ono tulai mai.

O se taunuuga, o le fofo sili ona lelei o le taumafai lea e tuʻu le tagata o tausia i le mea na ia i ai mo le taimi muamua.

Afai e le fesoasoani, pe o le faʻatulagaga i mataupu uma na faia i luga o se tasi le pu, ona tatau lea ona agasala e le saʻo le aveesega. E le o taimi uma e faʻasalaina ai le tagata e faʻaaogaina lenei mea - o le faʻagasologa o le faiga lava ia e mafai ona faia i nisi faʻamaoni.

I soo se tulaga, o le fofo o se mea e tasi - e tatau ona e tapeina uma ia faila e mafai ona tumau mai le kalani. Siaki faʻamatalaga nei i luga o le komipiuta (faʻataʻitaʻiga mo le ala faʻasalalau tulaga):

C: ProgramData Origin Origin,
C: Users [Username] AppData Origin Origin
C: Users [Username] AppData Faʻamatalaga Faʻamatalaga
C: ProgramData Electronic Arts EA Services License
C: Polokalame Polokalama Faʻamatalaga /
C: Polokalama Polokalama (x86) Faʻamatalaga

O nei laupepa uma o faila ia "Amataga" e tatau ona aveese atoa.

E mafai foi ona e taumafai e suʻeina le polokalama i le Origin Origin. Ina ia faia lenei mea, alu i "Komipiuta" ma ulufale i le fesili "Amataga" i totonu o le poloka suʻesuʻe, lea o loʻo i le tulimanu pito i luga o le faamalama. E taua le matauina o le taualumaga e mafai ona matua umi ma o le a maua ai faila ma faila e tolu vaega-tolu.

A uma ona tape uma faila ma faila e taʻua ai lenei tagata o tausia, e tatau ona toe toe faʻalauiloa le komepiuta ma taumafai e toe faʻaopoopo le polokalama. I le tele o tulaga, pe a uma lena mea, o mea uma e amata ona galue saʻo.

Mafuaaga 3: Faʻatonu le Malfunction

Afai e le fesoasoani ia faiga o loʻo faʻamatalaina i luga, ona mafai lea ona faʻaitiitia mea uma i le mea moni e faʻapea, o se mea faʻapitoa poʻo se mea sese Faʻatulagaga amata na tusia i luga o le aufaasālalau. Atonu o le mea atonu e le o le mea ua motusia le polokalama. I nisi o tulaga, e ono le toe i ai le tulafono a le kalani ma tusia mo uluai lomiga o faiga faʻaoga, ma o lea o le faʻapipiʻiina o le a faʻatasi ma nisi o faafitauli.

O isi mafuaʻaga e mafai foi ona avea ma ni nai faʻasalalau, tusitusi sese, ma isi.

O le faafitauli e fofoina i se tasi auala - e tatau ona e toe faafoiina uma suiga na faia i le taimi o le faʻatulagaina o oloa, ona e sau lea i le polokalama moni e faʻapipiʻi Origin mai le 'upega tafaʻilagi aloaia, faʻapipiʻi le tagata o tausia, ma a maeʻa ona taumafai e toe faʻaleleia le taʻaloga.

O le mea moni, aʻo leʻi tuʻuina le taaloga e te manaʻomia e faʻamautinoa ai o loʻo amata lelei le Faʻamatalaga. E masani lava, a e taumafai e faʻapipiʻi se oloa, o le tino e iloa ai ua maeʻa ma faʻatautaia le kalani, ona e vave fesoʻotaʻi atu i ai. E le tatau ona tulai nei ni faafitauli.

O le filifiliga e leaga mo i latou o loʻo faʻaaogaina le televave o le Initaneti (telefoni, televave), ae i le tele o tulaga ua naʻo le pau lea o le auala e alu ese ai. EA e tufatufaina atu le faaputuga o ao, ma e tusa lava pe e te siiina le faila i se isi mea ma aumai i le komepiuta saʻo, a e taumafai e faʻapipiʻi, o le a faʻafesoʻotaʻi tonu lava le polokalama i faʻaumauga a le polokalama ma sau ai faila talafeagai mai iina. O lea e tatau ai ona e galue i lenei mea.

Mafuaaga 4: Faʻamatalaga faʻapitoa

I le iʻuga, e mafai e le au solitulafono ona faʻafitauli faʻapitoa i le faiga a le tagata faʻaaoga. O le tele o taimi, e mafai ona ausia lenei faʻasalaga pe a iai nisi faʻafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi polokalame e galulue faʻatasi ma se mea sese, e le o faʻatulagaina, ma isi.

  • Gaioiga faʻamalosi

    O nisi faʻamaʻi e ono aʻafia pe leai se faʻalavelave i le galuega a isi faʻalapotopotoga, mafua ai le faʻalavelave ma toe foʻi i tua. O le faʻamaoniga autu o lenei mea e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻafitauli i le faʻapipiʻiina o soʻo se polokalama, pe afai e tulai mai se mea sese i taimi taitasi pe o le talosaga e tapunia pe tusa o le taimi tutusa.

    I lenei tulaga, e tatau ona siaki lau komepiuta i polokalama talafeagai o le antivirus. O le mea moni, i se tulaga faʻapea, faʻaali atu ni antiviruses e le manaʻomia le faʻatulagaga.

  • Faitau atili: Faʻapefea ona siaki lau komepiuta mo faʻamaʻi

  • Faiva le lelei

    A oʻo i faʻafitauli a le komepiuta, e mafai ona amata ona faia ni galuega patino i se mea sese. O lenei mea e sili ona moni i faʻalapotopotoga, i le faagasologa o le galue ma e masani ona manaʻomia ai se tele o punaoa. E tatau ona e faʻamautinoa le polokalama ma faʻatupulaʻia le saoasaoa.

    I le faia o lenei mea, e tatau ona toe toe amataina le komepiuta, tapuni ma, pe afai e mafai, tape uma polokalama le talafeagai, faateleina le avanoa avanoa i luga o le pakiaka (lea ua faʻaogaina ai le OS,) faʻamama le eletise mai otaota e faʻaaoga ai le polokalama talafeagai.

    Faitau atili: Faʻafefea ona fufulu lau komepiuta ma le CCleaner

  • Faʻamaumauga resitara

    E le gata i lea, o le faʻafitauli e mafai ona taoto i le le saʻo o le faʻataunuʻuga o faʻamaumauga i totonu o le tusi resitala. O faʻalavelave e mafai ona mafua mai i mafuaʻaga eseese - mai i faʻamaʻi lava e tasi e na o le aveese saʻo o faafitauli eseese, avetaavale ma faletusi. I lenei tulaga, e sili ona lelei le faʻaaogaina o le CCleaner tutusa e faasaʻo ai faafitauli oi ai nei.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faaleleia le resitala e faʻaaoga ai CCleaner

  • Faʻaletiga le lelei

    I nisi tulaga, o le downloadina sese o le polokalama faʻatulagaina e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻamaonia o le faʻaaogaina o le a faia le saʻo. I le tele o tulaga, o le mea sese o le a tupu i le taimi o le taumafaiga e amata le polokalama. E masani lava, e tupu lenei mea mo mafuaaga autu e tolu.

    • Muamua o le faafitauli o le Initaneti. O se fesoʻotaʻiga e le maluelue pe faʻapipiʻi e ono mafua ai ona faʻagataina le faagasologa o le download, ae o le tino e iloa ai le faila e sauni e galue. O le mea lea, o loʻo faʻaalia o se faila masani.
    • O le lona lua o se mea e siakiina. Mo se faʻataʻitaʻiga, Mozilla Firefox, pe a maeʻa ona faʻaaogaina, ei ai se faʻaogaina o le malosi ma amata ona faʻagesegese, galulue faʻatasi. O le taunuuga e masani lava tutusa - pe a sii mai, ua faʻavevesi le download, o le faila e amata ona mafaufau e faigaluega, ma mea leaga uma lava.
    • O lona tolu o le, toe faʻaleagaina, lea e mafua ai le lelei o le fesoʻotaʻiga ma le masini e faʻaaoga.

    O se taunuuga, e tatau ona e fofo ese faafitauli taʻitasi. I le tulaga muamua, e tatau ona e siaki le tulaga o le fesoʻotaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o faʻataʻitaʻiga matamata e mafai ona aʻafia ai le saoasaoa o le fesoʻotaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le siiina o ata tifaga e tele, ata TV po o taaloga e ala i Torrent. E aofia ai foi nisi o le faagasologa o le siiina mai o faʻamatalaga mo masini eseese. E tatau ona vavae ese ma faʻaitiitia uma faʻamalo ma toe taumafai. Afai e le fesoasoani, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le tagata e saunia.

    I le mataupu lona lua, toe fesoasoani le toe faʻafouina o le komepiuta poʻo le toe faʻaleleia o le masini. Afai ei ai ni polokalama faʻapipiʻi e faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, e mafai ona e taumafai e faʻaaoga se mea e teu ai le itu, lea e masani ona faʻaaogaina, e sii ai le faʻapipiʻi.

    I le tulaga lona tolu, e manaʻomia le faʻatulagaina o le tino, e pei ona taʻua muamua.

  • Meafaigaluega malfunctions

    I nisi tulaga, o le mafuaaga o se faaletonu i totonu o le masini e mafai ona i ai ni meafaigaluega masini eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele lava o faʻafitauli e tulaʻi mai pe a uma ona sui se kata vitio ma uila manatua. E faigata ona taʻu atu le mea e fesootai ma. O le faʻafitauli e mafai ona tupu e tusa lava pe o loʻo galue lelei isi vaega uma ma leai ni isi faʻafitauli e maua.

    I le tele o tulaga, o ia faafitauli e foia e ala i le faatulagaina o le faiga. E taua foi le taumafai e toe faʻaleleia avetaavale i mea uma, peitaʻi, afai e te talitonu i savali a tagata faʻaaoga, e seasea ona fesoasoani.

    Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi avetaavale

  • Faiga faʻafefe

    O nisi o galuega o galuega e mafai ona faalavelave i le faʻatulagaina o polokalama. O le tele o taimi, o lenei taunuʻuga e maua i se tulaga e le tuusaʻo, ma e le o se faʻamoemoe.

    Ina ia foia le faafitauli, e tatau ona e faia se toe mama mama o le polokalama. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo (faʻamatalaina taualumaga mo le Windows 10).

    1. E tatau ona e taomi le faamau i le ata o se tioata tetele e lata ane "Amata".
    2. O le a tatalaina se faamalama sailiga. I le laina, ulu i le poloaigamsconfig.
    3. O le faiga o le a ofoina mai ai le filifiliga e tasi - "Faʻasalaga Faʻatonu". E tatau ona filifilia.
    4. O se faamalama ua matala i laina eletise. Muamua e tatau ona e alu i le lisi "Auaunaga". O iinei e tatau ona e siaki "Aua e te faʻaaliina le faiga o Microsoft"ona oomi lea o le faamau "Taofiofia mea uma".
    5. O le mea e sosoo ai e tatau ona e alu i le isi lisi - "Amata". Lenei e tatau ona e kiliki "Tatala Task Manager".
    6. Se lisi o faagasologa uma ma galuega e amataina pe a faʻaaoga le polokalama. E tatau ona e faʻaaogaina ia filifiliga taʻitasi e faʻaaoga ai le ki "Taofiofia".
    7. A maeʻa lenei mea, o le a tumau pea e tapuni le Dispatcher ma kiliki "Lelei" i totonu o le faʻasologa o le faatulagaga o mea. O lea ua totoe na o le toe amataina o le komepiuta.

    E taua le malamalama o le a amataina na o auala sili ona taua, ma o le tele o galuega e le mafai ona maua. Ae peitaʻi, afai e maua le faʻapipiʻi i masani i lenei faʻatulagaga ma Amataga e mafai ona amata, ona oʻo loa lea o le mataupu i se ituaiga o feeseeseaiga. E tatau ona e suʻeina e ala i le faʻamalo naʻo oe lava ma tape ese. I le taimi lava e tasi, afai o le feteenaiga e na o le Faʻamasinoga Faʻatulagaina, ona mafai lea ona e faatoafilemuina le mea moni ua maeʻa faʻapipiʻi le kalani ma toe faʻafoʻi mea uma e aunoa ma le tele o faʻalavelave.

    Afai e foia le faafitauli, e mafai ona toe toe amataina uma gaioiga ma galuega i le auala lava lea e tasi, naʻo le faia o taga uma, i le isi itu, i le isi itu.

Faaiuga

O le amataga e masani ona faʻafouina ma e masani lava ona i ai faafitauli i lona faʻatulagaga. O le mea e leaga ai, o faʻafouga taʻitasi e faʻaopoopo ai faafitauli fou. O mafuaʻaga sili ona taatele ma fofo. O le faʻamoemoe o le EA o le ai ai se aso e faʻamalosia ai le tagata o tausia e faʻaaogaina si siva i se tapoleni, e leai se tasi na maua.